- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bu 4 katlı diğerlerine göre daha kalın, daha serin havalarda elimizin altında olsun istedim 110x120 ölçüsüHangi siteden aldın canım linkini atman mümkün mü? Yumuşaklığı falan iyi mi seninkilerin?
Çok teşekkür ederim. Aşının kendi firmasından da (Pfizer) gelen açıklama aşıların kullanılabileceği yönünde. Aslında geçen gün O Obayram çok güzel açıklamıştı. Onun üzerine konuşmak istemem.Şifa olsun canım, sen hastanede çalışıyordun sanırım şu tarihi geçmiş aşılar hakkında ne düşünüyorsun?
Kızlar uzman değilim ama daha önce bu sektörde olan biri olarak anlatmaya çalışacağım.
Bu son kullanma tarihi mevzusu tamamen bugüne kadar uygulanan FDA gibi ilaç mevzuatlarıyla mevcut pandemi şartlarının örtüşmemesinden kaynaklı. Bir ilaç ilk piyasaya sürüldüğünde en son yine bir faz denemesinde gibi birşey oluyor aslında. Onun için de sınırlı sayıda üretimi yapılıyor ve belli bir süre (raf ömrü) konuluyor. O sürenin sonunda bir çok açıdan değerlendirmelerle süreç tamamlanıyor ve daha uzun yani aslında olması planlanan raf ömrüy etiketleriyle daha kapsamlı bir seri üretime geçiliyor.
Ama malum bu aşı süreçlerinde deneme süreleri daha farklı ilerledi ve mecbur seri üretime başlandı. Aynı durum bizim sağlık bakanlığının verdiği favipavir, favicovir gibi ilaçlarda da gündem oldu. Üzerine etiketle yeni tarih yazılıp yollanmaya başlanmıştı.
Normal bir süreç olsaydı zaten bu aşılar ilaçlar bu tarihlerde bitecek, bu arada son onayı da alarak, daha uzun raf ömrü etiketiyle seri üretime başlanacaktı.
Aslındaki özetle eldeki kısa raf ömrü etiketi olan ilaçlar aşılar tükenmeden daha uzun raf ömrü onaylarını aldılar. O yüzden hali hazırda üretilen ilaçların aşıların da raf ömrü güncellendi.
Bu onay sürecinde aşıların içeriğiyle ilgili bir değişiklik olmadığı için de raf ömrü kısa olan da uzun olan da aynı aslında. O yüzden uygulanması yönünde sorun olmadığıyla ilgili açıklamar yapıldı.
Zaten içerik değişseydi tüüüm süreç tekrar taa en başa ilk faz denemelerine dönmek zorundaydı.
Aldıklarının hepsi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Bende hemen ekledim favorilere bakayım 2 3 gün indirime girer belkiBu 4 katlı diğerlerine göre daha kalın, daha serin havalarda elimizin altında olsun istedim 110x120 ölçüsü
ZEYPBA Yeşil / Ekru Çift Taraflı Muslin4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk /110x110cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ZEYPBA Yeşil / Ekru Çift Taraflı Muslin4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk /110x110cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
https://ty.gl/b5zvpyqur8 böyle 3lü 75x75 aldım yumuşaklığı ve kalitesi çok güzel
Şimdi tükenmiş ama stok yenileniyor bi tane bundan var pike gibi 110x100
BabyLifeHome Müslin Pike Örtü 110x100 Ölçülerinde - Fiyatı, Yorumları
BabyLifeHome Müslin Pike Örtü 110x100 Ölçülerinde yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Trendyolda momeasy markasının müslinlerinden de aldım kaliteli ve yumuşak onu da tavsiye ederim .
Bi de annem instagramda bir sayfada bulmuş 65x65 ölçüsünde tanesini 15-20₺ ye almıs birkaç tane , sayfayı öğrenir yazarım canım .
Bir de lcw nin müslinleri de güzel onlara da bir bak istersen fiyatları da uygun oluyor .
Teşekkür ederimAldıklarının hepsi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Bende hemen ekledim favorilere bakayım 2 3 gün indirime girer belki
bende özel sektördeyim de baana öyle birşey diyen olmadı :) aslında söylemek istiyorum ama bizim servisimiz var. cebimden yol parası vermekte mantıklı gelmiyor bana o yüzden ssesimi çıkarmadım
ben yürüyemiyorum ya sen ne güzel yürüyorsun . en güzelini yapmışsın vallaEvet benide aksam esim aliyordu simdi metroya biniyorum :) ya benim calisma saatim cok uzun haftasonu tatil ama sabah 8 aksam 18.30 yani otur otur 10 saat heryerim uyusuyor aksam gezmek eve gidip yemek hazirlamak iyi geldi
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Bizim ev dubleks. Bebeğime beşik aldım anne yanı olanlardan yukarda yatak odasında kullancaz Allah nasip kısmet ederse. Aşağıda ise oturma odası mutfak var. Aşağıya da ayrı bir beşik mi almalıyım sizce?
ben yürüyemiyorum ya sen ne güzel yürüyorsun . en güzelini yapmışsın valla
ay nasıl yurudugumu gorsen Allah canımı alıyor sankı 9 aylık gıbıyım :) eşim senin tempolu yuruyusun kaplumbaga hızında dıyor :)
Dubleks ev problemi bendede var, ama odaları ayırınca ne yapacağımı bilmiyorum ben, ona da zaman var daha.Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Bizim ev dubleks. Bebeğime beşik aldım anne yanı olanlardan yukarda yatak odasında kullancaz Allah nasip kısmet ederse. Aşağıda ise oturma odası mutfak var. Aşağıya da ayrı bir beşik mi almalıyım sizce?
Merhaba. Uzun zamandır girmiyordum yeni gördüm mesajınızı. Ben 37 yaşındayım. Test sonucu riskli çıkınca emin olmak için dna testi yaptırdım. Çok şükür onda sonuç guzel geldi. Benim tam sınırdaydı yanlış hatırlamıyorsam 1/284 çıkmıştı. Sizin son durumunuz nedir. İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınızaMerhaba yaşınız kac yas rıskımı cıktı bnımde dortlu rısk cktı cok kotuyum yuzde kac cktı risk
Ozel sektörde misin böyle bir hakkımız var miiiiBende hep dedım ıyı olursam devam ederım subatı bıtırırım en azından tam maaş alırım ama maalesef karnım cok rahatsız edıyor ıse gel gıt yurumem bıle zorlastı o yuzden 32 olur olmaz cıkacagım.... şuan tek rahatlıgım gunde 7.5 saat calısma hakkını kullanıyorum 1.5 saat erken cıkıyorum yuruyorum aksamları
Evet o zaman haklısın canım kolay gelsinnn hepimizeEsimin isleri geregi hazirana kadar izmirdeyiz canim. Insallah yazin istanbuluma evime geri kavusacagim
Kafami bozarlarsa 32de cikacagim canim.Anlasirsak 37ye kadar devam. Ya evden calistigim icin pek farketmiyor 5 hafta daha calisip calismamak. Sonrasindan bebegimle yazin guzel havalarin tadini cikartmak istiyorum. Bir de izmirde kimsem yok ya 32de ciksam da ne yapicam ki :)
Okul için de böyle mi acaba canımAile hekimi veya kendi doktorunuzdan 24 haftalık gebedir raporu alıp , iş yerinize dilekçe vermeniz yeterli dedi benim idarecim ..
Evet evet bende öğretmenim :)Okul için de böyle mi acaba canım
Canım benim evim dubleks değil ama oturma odasında otururken ya da mutfaktayken yanımda dursun, kayınvalideme falan giderken götürürüz alışık olduğu bir yerde yatsın diye düşünerek ana dizi denilen bir şey aldımKızlar fikrinize ihtiyacım var. Bizim ev dubleks. Bebeğime beşik aldım anne yanı olanlardan yukarda yatak odasında kullancaz Allah nasip kısmet ederse. Aşağıda ise oturma odası mutfak var. Aşağıya da ayrı bir beşik mi almalıyım sizce?
Valla çok karışık durumlarben de de aynı durum söz konusu :) aşağı eski tip köylerdeki beşikten mi alsam diyorum varsa tabi piyasa da :)
Sende aşağıya beşik alacak mısın canım? En kötü öyle küçük beşik ya da ana kucağı gibi bişeyler alacağım gibi duruyor. Sürekli gündüzleri yukarda yatıramam gibime geliyorDubleks ev problemi bendede var, ama odaları ayırınca ne yapacağımı bilmiyorum ben, ona da zaman var daha.
Küçük ucuz portatif beşiklerden alabilirsin belki aşağıda kullanmalık.
Beşiktense ana dizi daha mantıklı oldu gibi canım. Bi süre sonra bebek etrafa bakınmak ister gibime geldi ama tecrübesizlik işte bilemiyorumCanım benim evim dubleks değil ama oturma odasında otururken ya da mutfaktayken yanımda dursun, kayınvalideme falan giderken götürürüz alışık olduğu bir yerde yatsın diye düşünerek ana dizi denilen bir şey aldımama beşik tarzı düşünüyorsan trendyoldan baktım şu tarz bir şey sana daha uygun olabilir gibi geldi gri olan benim aldığım diğerleri senin için baktım fiyat olarak da uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?