2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hangi siteden aldın canım linkini atman mümkün mü? Yumuşaklığı falan iyi mi seninkilerin?
Bu 4 katlı diğerlerine göre daha kalın, daha serin havalarda elimizin altında olsun istedim 110x120 ölçüsü

https://ty.gl/b5zvpyqur8 böyle 3lü 75x75 aldım yumuşaklığı ve kalitesi çok güzel

Şimdi tükenmiş ama stok yenileniyor bi tane bundan var pike gibi 110x100

Trendyolda momeasy markasının müslinlerinden de aldım kaliteli ve yumuşak onu da tavsiye ederim .
Bi de annem instagramda bir sayfada bulmuş 65x65 ölçüsünde tanesini 15-20₺ ye almıs birkaç tane , sayfayı öğrenir yazarım canım .
Bir de lcw nin müslinleri de güzel onlara da bir bak istersen fiyatları da uygun oluyor .

Şifa olsun canım, sen hastanede çalışıyordun sanırım şu tarihi geçmiş aşılar hakkında ne düşünüyorsun?
Çok teşekkür ederim. Aşının kendi firmasından da (Pfizer) gelen açıklama aşıların kullanılabileceği yönünde. Aslında geçen gün O Obayram çok güzel açıklamıştı. Onun üzerine konuşmak istemem.

Buraya ekliyorum yeniden

Kızlar merhaba çok yoğun bir grip geçirdim 3 gün kalkamadım yarın doktora randevu aldım fakat bebeğim iyi midir sizce? Bebeğe geçer mi grip?

Aldıklarının hepsi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Bende hemen ekledim favorilere bakayım 2 3 gün indirime girer belki

Aldıklarının hepsi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Bende hemen ekledim favorilere bakayım 2 3 gün indirime girer belki
Teşekkür ederim Ben de kasım indiriminden almıştım çoğunu şimdi biraz yükselmiş fiyatları ,takip etmekte fayda var canım

bende özel sektördeyim de baana öyle birşey diyen olmadı :) aslında söylemek istiyorum ama bizim servisimiz var. cebimden yol parası vermekte mantıklı gelmiyor bana o yüzden ssesimi çıkarmadım

Evet benide aksam esim aliyordu simdi metroya biniyorum :) ya benim calisma saatim cok uzun haftasonu tatil ama sabah 8 aksam 18.30 yani otur otur 10 saat heryerim uyusuyor aksam gezmek eve gidip yemek hazirlamak iyi geldi

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Bizim ev dubleks. Bebeğime beşik aldım anne yanı olanlardan yukarda yatak odasında kullancaz Allah nasip kısmet ederse. Aşağıda ise oturma odası mutfak var. Aşağıya da ayrı bir beşik mi almalıyım sizce?

Evet benide aksam esim aliyordu simdi metroya biniyorum :) ya benim calisma saatim cok uzun haftasonu tatil ama sabah 8 aksam 18.30 yani otur otur 10 saat heryerim uyusuyor aksam gezmek eve gidip yemek hazirlamak iyi geldi
ben yürüyemiyorum ya sen ne güzel yürüyorsun . en güzelini yapmışsın valla

ben de de aynı durum söz konusu :) aşağı eski tip köylerdeki beşikten mi alsam diyorum varsa tabi piyasa da :)

Dubleks ev problemi bendede var, ama odaları ayırınca ne yapacağımı bilmiyorum ben, ona da zaman var daha.
Küçük ucuz portatif beşiklerden alabilirsin belki aşağıda kullanmalık.

Merhaba yaşınız kac yas rıskımı cıktı bnımde dortlu rısk cktı cok kotuyum yuzde kac cktı risk
Merhaba. Uzun zamandır girmiyordum yeni gördüm mesajınızı. Ben 37 yaşındayım. Test sonucu riskli çıkınca emin olmak için dna testi yaptırdım. Çok şükür onda sonuç guzel geldi. Benim tam sınırdaydı yanlış hatırlamıyorsam 1/284 çıkmıştı. Sizin son durumunuz nedir. İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Ozel sektörde misin böyle bir hakkımız var miiii
Evet o zaman haklısın canım kolay gelsinnn hepimize

İyi akşamlar kızlar, bebek arabası konusunda karar verebildiniz mi acaba? Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz var mı?

Canım benim evim dubleks değil ama oturma odasında otururken ya da mutfaktayken yanımda dursun, kayınvalideme falan giderken götürürüz alışık olduğu bir yerde yatsın diye düşünerek ana dizi denilen bir şey aldım ama beşik tarzı düşünüyorsan trendyoldan baktım şu tarz bir şey sana daha uygun olabilir gibi geldi gri olan benim aldığım diğerleri senin için baktım fiyat olarak da uygun

Eklentiler

• Screenshot_20211223-191126_Trendyol.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211215-193117_Hepsiburada.webp
    20 KB · Görüntüleme: 59
ben de de aynı durum söz konusu :) aşağı eski tip köylerdeki beşikten mi alsam diyorum varsa tabi piyasa da :)
Valla çok karışık durumlar üstüne kararsızlık daha da kötü oluyor
Dubleks ev problemi bendede var, ama odaları ayırınca ne yapacağımı bilmiyorum ben, ona da zaman var daha.
Küçük ucuz portatif beşiklerden alabilirsin belki aşağıda kullanmalık.
Sende aşağıya beşik alacak mısın canım? En kötü öyle küçük beşik ya da ana kucağı gibi bişeyler alacağım gibi duruyor. Sürekli gündüzleri yukarda yatıramam gibime geliyor
Beşiktense ana dizi daha mantıklı oldu gibi canım. Bi süre sonra bebek etrafa bakınmak ister gibime geldi ama tecrübesizlik işte bilemiyorum evi gereksiz şeylerle doldurup da sonradan pişman olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…