- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Saol canim insallahhAaa evet setmis, keske tek tek almadan once çiçeksepetine baksaydim hic aklima gelmedi. Teşekkür ederim kuzum, güle güle kullansın minik
Hemen al hemen :) ondan uygunu bulamazsinKızlar korbell çöp kovası hepsi burada da 149 tl fiyatı normal mi ? Alyım mı ?
Ayy gecmis olsun kuzum dikkat et bidaha 8-9 dan sonra bisey de yememege calis o da cok etkiliyor. Sirt ustu yatmak isteyen su videoyu izlesin okadar rahatladim ki ben sirtima kucuk bi minder koyup sirt ustu yatmaya basladim benKızlar nedense bir kötü oldum akşam, Yemeği çok yedim. Sonra da gelip sırtüstü uyumuşumÇınar’ımın can yakan tekmelerine uyandım, nasıl rahatsız olduysa artık yavrum
tansiyonum 7/6, nabzım 130 idi ölçtüğümdeşimdi iyiyim çok şükür de baya korktum valla
Ben de bu videoya göre yatıyorum valla gün içinde yatarken bile. Öteki türlü insanın kolu mahvoluyorSaol canim insallahh
Hemen al hemen :) ondan uygunu bulamazsin
Ayy gecmis olsun kuzum dikkat et bidaha 8-9 dan sonra bisey de yememege calis o da cok etkiliyor. Sirt ustu yatmak isteyen su videoyu izlesin okadar rahatladim ki ben sirtima kucuk bi minder koyup sirt ustu yatmaya basladim benYanlarim rahatliyor boylecee
Aldım :)))Saol canim insallahh
Ayy gecmis olsun kuzum dikkat et bidaha 8-9 dan sonra bisey de yememege calis o da cok etkiliyor. Sirt ustu yatmak isteyen su videoyu izlesin okadar rahatladim ki ben sirtima kucuk bi minder koyup sirt ustu yatmaya basladim benYanlarim rahatliyor boylecee
Çok geçmiş olsun .. uyurken ne yaptığımız pek belli olmuyor ..Günaydın teyzeleri, gece uyku tutmadı, yine birşeyler aldımhavlu bornoz takımını da hallettim
Fotoğraflarına baktıkça bile sanki içine koyup sarıp sarmalıyorum gibi hissediyorum
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun .. uyurken ne yaptığımız pek belli olmuyor ..
hangi marka bu havlular ? Bende bakıyorum dünden beri seçemedim
Cok iyi oldu hu video teşekkürler. Ben sırt üstü yatıyorum yanlarım ağrıyor çünkü şimdi belime bir yastık ayarlayayim, bacaklqrimin arasında bir yastık belde bir yastık kafamın altında yastık yakında qdami yatağa aamicam yastıklarda yatmaktanSaol canim insallahh
Ben almiyorum canim cok daha kaliteli rahat uyku cekiyorum.Cok iyi oldu hu video teşekkürler. Ben sırt üstü yatıyorum yanlarım ağrıyor çünkü şimdi belime bir yastık ayarlayayim, bacaklqrimin arasında bir yastık belde bir yastık kafamın altında yastık yakında qdami yatağa aamicam yastıklarda yatmaktan
bu sabah ki eğlencem oğlumun yakalıkları :) uygun omuz örtüsü de yaptırdım ..
ayrıca trendyoldan hazır da almıştım , ablam çok kullanıllışlı oluyor , kıyafetleri lekelenmiyor dediği için aldım
Cok guzellermissbu sabah ki eğlencem oğlumun yakalıkları :) uygun omuz örtüsü de yaptırdım ..
ayrıca trendyoldan hazır da almıştım , ablam çok kullanıllışlı oluyor , kıyafetleri lekelenmiyor dediği için aldım
Kizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Teyzem bende kaliyor. Ameliyat olacak. Hastanede bi gece kalacak, sonra kontrole falan gidecek. Bugun doktoru ameliyat tarihi verecek. Eger 1 hafta sonra derse aksam otobusle kendi yazlik evime giderim, ameliyattan 1 gun once gelirim, size daha fazla yuk olmak istemiyorum, korona var ben ameliyat sonrasi kontrole kadar otelde kalirim diyor. Izmirde benden baska kimsesi yok. Asla otelde kalmasina icim el vermez. Ama koronadan dolayi korkmuyor degilim.3 doz biontech asisi var. Vicdanim asla yalniz birakmak istemiyor ama su lanet korona var ustelik hamileyim..
Ben olsam bende kalmasını isterdim, otele gitmesine gönlüm el vermezdi canım. Geçmiş olsun bu arada.Kizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Teyzem bende kaliyor. Ameliyat olacak. Hastanede bi gece kalacak, sonra kontrole falan gidecek. Bugun doktoru ameliyat tarihi verecek. Eger 1 hafta sonra derse aksam otobusle kendi yazlik evime giderim, ameliyattan 1 gun once gelirim, size daha fazla yuk olmak istemiyorum, korona var ben ameliyat sonrasi kontrole kadar otelde kalirim diyor. Izmirde benden baska kimsesi yok. Asla otelde kalmasina icim el vermez. Ama koronadan dolayi korkmuyor degilim.3 doz biontech asisi var. Vicdanim asla yalniz birakmak istemiyor ama su lanet korona var ustelik hamileyim..
Ben de kan ilaci olarak hap değilde tüp şeklinde vişne suyuna katıp içtim ama pek bı etkisini görmedim biraktimDemir hapı değil mi? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum. Sağlık ocağında yazdırdım en son, 2 kutu yazar mısınız dedim 4 bile yazarım dedi35 lira verdim. günde 1 tane alıyorum şimdilik
Öncelikle gecmis olsun kuzum, benim başıma gelse direk bende kalsin isterdim otele vs kalmasini istemezdim ki oda sonucta saglik icin gelmiş tatil amacli olsa bi yere kadar. Korona her yerde maalesef esinde getirebilir kontrole gittiginde sende olabilirsin. İcini ferah tutKizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Zor bi soru canim ya, heralde bende eve alirdim ama odadan cikmasini istemezdim. Kapiya ihtiyaclarini koyardim ayrilirdim oyle acardi kapisini. Ama soyle bir sknti var 1 lavabo varsa o is olmaz cok tehlikeli. Ebevyn banyosunu biz kullaniriz mesela teyzeme de diger banyoyu kullandirirdim.Kizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Çok güzellerbu sabah ki eğlencem oğlumun yakalıkları :) uygun omuz örtüsü de yaptırdım ..
Canım ben de kalmasını isterdim. Tamamen izole bir hayat yayaşayabilsem belki o zaman tereddüt ederdim ama zaten şuan hastalık heryerde. Düşünceli de davranmış kendisi ayrı kalma planları yaparak.Kizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?