2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aaa evet setmis, keske tek tek almadan once çiçeksepetine baksaydim hic aklima gelmedi. Teşekkür ederim kuzum, güle güle kullansın minik
Saol canim insallahh
Kızlar korbell çöp kovası hepsi burada da 149 tl fiyatı normal mi ? Alyım mı ?
Hemen al hemen :) ondan uygunu bulamazsin
Ayy gecmis olsun kuzum dikkat et bidaha 8-9 dan sonra bisey de yememege calis o da cok etkiliyor. Sirt ustu yatmak isteyen su videoyu izlesin okadar rahatladim ki ben sirtima kucuk bi minder koyup sirt ustu yatmaya basladim ben Yanlarim rahatliyor boylecee

Ben de bu videoya göre yatıyorum valla gün içinde yatarken bile. Öteki türlü insanın kolu mahvoluyor

Günaydın teyzeleri, gece uyku tutmadı, yine birşeyler aldım havlu bornoz takımını da hallettim
Fotoğraflarına baktıkça bile sanki içine koyup sarıp sarmalıyorum gibi hissediyorum

Eklentiler

• 647568F2-44A8-4245-96AD-F3C965A3CF5E.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 75
  • C1D9B7EF-17B2-4121-8E47-A11BEEB00B3F.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 76
Aldım :)))

Günaydın teyzeleri, gece uyku tutmadı, yine birşeyler aldım havlu bornoz takımını da hallettim
Fotoğraflarına baktıkça bile sanki içine koyup sarıp sarmalıyorum gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun .. uyurken ne yaptığımız pek belli olmuyor ..
hangi marka bu havlular ? Bende bakıyorum dünden beri seçemedim

Çok geçmiş olsun .. uyurken ne yaptığımız pek belli olmuyor ..
hangi marka bu havlular ? Bende bakıyorum dünden beri seçemedim
Teşekkürler
Ben de çok bakındım baya yorumları falan okudum. En son kararsızlıktan bırakmıştım gece tekrar bir araştırdım. Özdilekten aldım en sonunda. Kendi bornozlarım da Özdilek çok memnunum. Onlar gibi bambu olması da hoşuma gitti İnşallah gelince de beğenirim

Cok iyi oldu hu video teşekkürler. Ben sırt üstü yatıyorum yanlarım ağrıyor çünkü şimdi belime bir yastık ayarlayayim, bacaklqrimin arasında bir yastık belde bir yastık kafamın altında yastık yakında qdami yatağa aamicam yastıklarda yatmaktan

Ben almiyorum canim cok daha kaliteli rahat uyku cekiyorum. Ama uzulmuyor da degilim, o da sen rahat ette sorun degil diyor

bu sabah ki eğlencem oğlumun yakalıkları :) uygun omuz örtüsü de yaptırdım ..
ayrıca trendyoldan hazır da almıştım , ablam çok kullanıllışlı oluyor , kıyafetleri lekelenmiyor dediği için aldım

Eklentiler

• 2520076D-F8B8-479E-8B71-567956E3BABB.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 27B64884-785D-4E9F-BC65-C8CC04CE942D.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 08733A8F-497C-4AEB-AEC7-317403DB7C99.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 64

Ben bunlardan hiç almadım.
İyi fikir hemen bende bakayım :)

Kızlar bu ürünü görünce aldım, ihtiyacı olan mağazalarda bakabilir baya uygun fiyata düşmüş çünkü.
Emzirme sütyeni, atleti falan öyle tekstil ürünlerinde de ikinci ürüne %50 indirim var. Oradan da bir şeyler aldım kendime

Eklentiler

• mamajoo.webp
    51 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Teyzem bende kaliyor. Ameliyat olacak. Hastanede bi gece kalacak, sonra kontrole falan gidecek. Bugun doktoru ameliyat tarihi verecek. Eger 1 hafta sonra derse aksam otobusle kendi yazlik evime giderim, ameliyattan 1 gun once gelirim, size daha fazla yuk olmak istemiyorum, korona var ben ameliyat sonrasi kontrole kadar otelde kalirim diyor. Izmirde benden baska kimsesi yok. Asla otelde kalmasina icim el vermez. Ama koronadan dolayi korkmuyor degilim. 3 doz biontech asisi var. Vicdanim asla yalniz birakmak istemiyor ama su lanet korona var ustelik hamileyim..

Sende kalması daha mantıklı gibi duruyor :/
Hem aynısı bizim başımıza da gelebilir sanki bilemedim.

Ben olsam bende kalmasını isterdim, otele gitmesine gönlüm el vermezdi canım. Geçmiş olsun bu arada.

Demir hapı değil mi? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum. Sağlık ocağında yazdırdım en son, 2 kutu yazar mısınız dedim 4 bile yazarım dedi 35 lira verdim. günde 1 tane alıyorum şimdilik
Ben de kan ilaci olarak hap değilde tüp şeklinde vişne suyuna katıp içtim ama pek bı etkisini görmedim biraktim

Öncelikle gecmis olsun kuzum, benim başıma gelse direk bende kalsin isterdim otele vs kalmasini istemezdim ki oda sonucta saglik icin gelmiş tatil amacli olsa bi yere kadar. Korona her yerde maalesef esinde getirebilir kontrole gittiginde sende olabilirsin. İcini ferah tut

Zor bi soru canim ya, heralde bende eve alirdim ama odadan cikmasini istemezdim. Kapiya ihtiyaclarini koyardim ayrilirdim oyle acardi kapisini. Ama soyle bir sknti var 1 lavabo varsa o is olmaz cok tehlikeli. Ebevyn banyosunu biz kullaniriz mesela teyzeme de diger banyoyu kullandirirdim.

Çok güzeller ben de alayım bir kaç tane

Canım ben de kalmasını isterdim. Tamamen izole bir hayat yayaşayabilsem belki o zaman tereddüt ederdim ama zaten şuan hastalık heryerde. Düşünceli de davranmış kendisi ayrı kalma planları yaparak.
Yine sen bilirsin tabi ama benim de gönlüm razı olmazdı benden başka bir seçeneği yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…