İsallah catlaksiz atlatırsın. Önemli olan bölgeyi nemli tutmak .Hindistan cevizi yagi hiç kullanmadım tuglenme yapar mı diye endiselendirdigi için hiç kullanmadım. Bebeyagi daha iyi gibi geliyor, ayrıca bebe losyonu da güzel oluyorBenim de göbek deliğinden sola doğru bir çizgi var orası alerji gibi oldu, yolasım geliyordu ama yağlarla hafif masajla atlattım sanırım birkaç gündür çok rahatım. Kakao ve hindistan c. yağı kullanıyorum dönüşümlü, inşallah sizin gibi çatlaksız bitiririm son 3 ayı:)
Cok güzeller. İyi günlerde kullanın.❤Kizlar bizim de raflarimiz takildi, simdilik boyle koydum ama duzenledikten sonra cekerim yineAvizesi de takildi
İnan sen baya kolayladin biz alışverişe bile başlamadık ama nasıl kafama takıyorum anlatamam. Gecem gün yatagi aldım beşik var en azından yatagi var ablasindan kalan 3 takım var onlari erkek de giyer ocakta 15 gün, şubattan 28 gün, marttan 28 gün oooo daha çok zaman var hepsi yetişir. Sen bol bol dinlen bebekle ilgili bakımı, beslenmesi, uyku eğitimi onlarla ilgili araştırma yap. Gaz sancısı ve yapılması gerekenler neler öğren bana çok faydası olmuştu. Bebekte gaz olmaması için anne de yediklerine dikkat etmeli yemeklerine kimyon koymalı, bebege kimyon kaynatıp içirirse bebeğin gazı olmuyor ama bunu düzenli hergun yapıyorsun.Odası duruyor daha ya beşik monte edilecek , şifonyer siparişi verilecek,kıyafetler yerleşecek önümüzdeki ay da onunla uğraşırım . Ya benim rüyalarım çıkıyor çoğu zaman , birkaç sene önce kaza geçirdiğimi görmüştüm rüyadan 1 hafta sonra ciddi bi kaza geçirmiştim . Anneannemin vefatını gördüm yine oldu . Şimdi bu da çıkarsa şaşırmıcam 1 nisana şartlıyorum o yüzden kendimi bugünden sonra :)
Prematüre bebekleri inceleme dusunukce konuyu kendi üzerine çekersin. Bebeğin sağlıklı ve zamanında gelecek diye düşün.Dünkü indirimden ilk alışverişimi yaptım kızlar. Kıyaferleri biraz sona bıraktım, bu zamlarda iyice gözüm korktu . Diğer eşyalarımız zaten var kızlardan kaln, renklerini uniseks almıştım. Reflü yatağı ve süt toplama pompası aldım dün. İnşallah güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı. Son zmanlarda karnımın alt kısmında ağrılar var ve bebek sık sık kasılıyor. Randevu 17 sinde bakalım ne diyecek doktor. İnsan tedirgin oluyor. Sürekli premature bebek haberlerini inceliyorum bu ara
Hayırlı haberler isallahSelam kızlarbende devlette randevu buldum bugüne hemen aldım şuan hastanedeyim. Randevu saatimi bekliyorum bakalım bebeğim nasıl benim hastalığımdan çok etkilenmemiştir diye umuyorum. Burda tartılıyorum her geldiğimde malum. 1 kilo vermişim hastalıktan. İnşallah oğluma yansımamıştır bu durum
Bol yag sür karnini aç iyice yağları çeksin cildin. Sadece göbek değil boyunda aşağıda komple sür nerelerin çatlayacak belli olmaz. Isallah hassasiyet olmuştur çatlak değildir.Hamilelikteki çatlaklar kırmızı oluyor diye biliyorum oladabilir ama alerji gibi bir durum da olabilir. Krem ya da yağla masaj yapınca biraz hafifliyor. İnşallah çatlak değildir ve de olmaz
Selam kızlar
Biz de kontrolden geldik, oğlum iyi çok şükür
Kasılma önleyici ilacı kesiyoruz, yerine daha hafif bir ilaca geçiyoruz. İster istemez çok tedirginiminşallah bu aşmayı da sıkıntısız atlatacağız oğlumla beraber bize dua edin teyzeleri
Maşallah tospik kocaman olmuş şükür.Çok şükür oğluşum iyiçok fazla incelemedi ama öksürürken karnın kasılması falan normal dedi. 1 buçuk kilo olmuş tospiğim şeker için ilaca gerek olacak kadar yüksek değil dedi yeme içmeye dikkat edicez. Bu aralar iç bacak ağrım var özel bölgeye yakın olan yerlerde. Magnezyumu 2ye çıkar dedi. Kaşıntım vardı o geçti ama yanmam geçmedi dedim tahlile bile gerek yok idrar yolların düzensiz iltihaplanma var falan dedi ultrasonda gördü enfeksiyon geçmiyor ya deli oluyorum yarın sağlık ocağında rutin kontrol var bakalım orda şekerim ve enfeksiyonum nasıl çıkacak
Masallah size de analı, kızlıBiz de 990 gram olmuşuz kızlarKüçük mü dedim ama doktor 26.haftaya göre normal olduğunu söyledi. Ben de son 1 ayda 1.5 kg almışım onu da normal buldu . Hala +10 kiloyu koruyorum . Magnezyum günde 1 kere , demir ilacı günde 2 kere ve multivitamin şeklinde ilaçlara da devam. Çok şükür her şey yolunda. Bir sonraki kontrolümüz 10 şubatta olacak
Çok şükür oğluşum iyiçok fazla incelemedi ama öksürürken karnın kasılması falan normal dedi. 1 buçuk kilo olmuş tospiğim şeker için ilaca gerek olacak kadar yüksek değil dedi yeme içmeye dikkat edicez. Bu aralar iç bacak ağrım var özel bölgeye yakın olan yerlerde. Magnezyumu 2ye çıkar dedi. Kaşıntım vardı o geçti ama yanmam geçmedi dedim tahlile bile gerek yok idrar yolların düzensiz iltihaplanma var falan dedi ultrasonda gördü enfeksiyon geçmiyor ya deli oluyorum yarın sağlık ocağında rutin kontrol var bakalım orda şekerim ve enfeksiyonum nasıl çıkacak
Biz de 990 gram olmuşuz kızlarKüçük mü dedim ama doktor 26.haftaya göre normal olduğunu söyledi. Ben de son 1 ayda 1.5 kg almışım onu da normal buldu . Hala +10 kiloyu koruyorum . Magnezyum günde 1 kere , demir ilacı günde 2 kere ve multivitamin şeklinde ilaçlara da devam. Çok şükür her şey yolunda. Bir sonraki kontrolümüz 10 şubatta olacak
Kuzum saati beğendim bunlar baska linkArkadaslarimin hediyesiydi canim ama trendyoldan benzerlerini buldum almak istersen
FİYPER Ahşap Fotoğraf Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FİYPER Ahşap Fotoğraf Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl duruwoods Ahşap Anı Küpleri - 3
duruwoods Ahşap Anı Küpleri - 3'lü Anne Bebek Hatıra Fotoğraf Çekim Ve Oyuncak Dekoru-açık Kahve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ORMANCA Ahşap Fotoğraf Makinesi, Dekoratif, Bebek Odası, Montessori Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ORMANCA Ahşap Fotoğraf Makinesi, Dekoratif, Bebek Odası, Montessori yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hazır Chakra’da 1 alana 1 bedavayken sizin konsepte benzer ürünler alınabilir gibiAhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Oh çok şükür, bu aşamada sorunsuz geçicek inşallahSelam kızlar
Kasılma önleyici ilacı kesiyoruz, yerine daha hafif bir ilaca geçiyoruz. İster istemez çok tedirginiminşallah bu aşmayı da sıkıntısız atlatacağız oğlumla beraber bize dua edin teyzeleri
Ah bu enfeksiyon başa bela, biran önce geçer inşallah canım. Oğluşun iyi olmasına sevindimÇok şükür oğluşum iyiçok fazla incelemedi ama öksürürken karnın kasılması falan normal dedi. 1 buçuk kilo olmuş tospiğim şeker için ilaca gerek olacak kadar yüksek değil dedi yeme içmeye dikkat edicez. Bu aralar iç bacak ağrım var özel bölgeye yakın olan yerlerde. Magnezyumu 2ye çıkar dedi. Kaşıntım vardı o geçti ama yanmam geçmedi dedim tahlile bile gerek yok idrar yolların düzensiz iltihaplanma var falan dedi ultrasonda gördü enfeksiyon geçmiyor ya deli oluyorum yarın sağlık ocağında rutin kontrol var bakalım orda şekerim ve enfeksiyonum nasıl çıkacak
Oh maşallah sağlıkla büyüsünBiz de 990 gram olmuşuz kızlarKüçük mü dedim ama doktor 26.haftaya göre normal olduğunu söyledi. Ben de son 1 ayda 1.5 kg almışım onu da normal buldu . Hala +10 kiloyu koruyorum . Magnezyum günde 1 kere , demir ilacı günde 2 kere ve multivitamin şeklinde ilaçlara da devam. Çok şükür her şey yolunda. Bir sonraki kontrolümüz 10 şubatta olacak
Ayy kiznben onu nasil fotograf makinesi diye okudum hayret yaaaKuzum saati beğendim bunlar baska linkbunlardan aldim bende saati görmemiştim hic
Hos geldin canim ozlettin kendiniKızlar selaaamuzun zamandır okuyamadım türkiyeye tatile geldik doğum öncesi son kez biraz alışveriş yaptık ebebekten, hamile yastığını aldım allahım resmen cennet çok rahat ettirdi
Geriye dönük mesajlara bakamıyorum maşallah 60 sayfa yazışma olmuş neredeyseumarım herkes iyidir her şey yolundadır
Olaun bu linkler de benim işime yaradıKuzum saati beğendim bunlar baska linkbunlardan aldim bende saati görmemiştim hic
Buldum sadece saat olarakta varmis canim :) https://ty.gl/tk61ek4knlKuzum saati beğendim bunlar baska linkbunlardan aldim bende saati görmemiştim hic
Haha ozaman sevindiim
Aaa evet setmis, keske tek tek almadan once çiçeksepetine baksaydim hic aklima gelmedi. Teşekkür ederim kuzum, güle güle kullansın minikAyy kiznben onu nasil fotograf makinesi diye okudum hayret yaaaDur bulursam atayim Buldum set halinde aldilar demek ki canim Bebek Hediye Kutusu (Hediye Seti)
Hos geldin canim ozlettin kendiniAyy bizimle paylaas aldiklarinii Hepimiz iyiyiz sukur idare ediyoruz
Ajhahah bulmussun teşekkür ederim canım benim
Vermemeleri tuhaf ya valla. Insallah bu sefer vize cikar insallahVizeyi ilk sefer vermediler canim ya kisa donem diyip uzun donem kalirsin diye suphelerimiz var yazmislardiBakalim simdi ne olacak
Saol canim benim valla bende de o his var ceyiz gibiii geliyorrAvizeyi trendyoldan aldim https://ty.gl/tj55jtxtia gecen gun buyukbabasi takti babaannesiyle gelip ne var ne yok hallettiler saolsunlar Aslinda halisi da duz sade beyaz pofidik alcaktim ama esimin kuzeni cilekten yine ayarlamis biseyler ama bizim haberimiz yok ne nasil bisey hic bilmiyoruz Al netten gitsin sende bence istanbulu niye bekliyosun ki, disarda cok daha gereksiz pahali zaten :)
Masallah canim herseyin iyi olmasina sevindim. Sıkıntisiz atlatacaksin inaniyorumSelam kızlar
Masallah tospigine canimÇok şükür oğluşum iyiçok fazla incelemedi ama öksürürken karnın kasılması falan normal dedi. 1 buçuk kilo olmuş tospiğim şeker için ilaca gerek olacak kadar yüksek değil dedi yeme içmeye dikkat edicez. Bu aralar iç bacak ağrım var özel bölgeye yakın olan yerlerde. Magnezyumu 2ye çıkar dedi. Kaşıntım vardı o geçti ama yanmam geçmedi dedim tahlile bile gerek yok idrar yolların düzensiz iltihaplanma var falan dedi ultrasonda gördü enfeksiyon geçmiyor ya deli oluyorum yarın sağlık ocağında rutin kontrol var bakalım orda şekerim ve enfeksiyonum nasıl çıkacak
Masallah canim haftasina gore gayet normal. Son aylar her ay 1-2 kilo alman cok iyi. Benim doktorda son 3 ay her ay 1-2kg al daha fazlasini almamaya calis demisti. Ben de 4 subatta tekrar gidecegim gunleri sayiyorum yaBiz de 990 gram olmuşuz kızlarKüçük mü dedim ama doktor 26.haftaya göre normal olduğunu söyledi. Ben de son 1 ayda 1.5 kg almışım onu da normal buldu . Hala +10 kiloyu koruyorum . Magnezyum günde 1 kere , demir ilacı günde 2 kere ve multivitamin şeklinde ilaçlara da devam. Çok şükür her şey yolunda. Bir sonraki kontrolümüz 10 şubatta olacak
Bence gayet uygun alabilirsin.Kızlar korbell çöp kovası hepsi burada da 149 tl fiyatı normal mi ? Alyım mı ?
Geçmiş olsun canım nabız çok yükselmiş ya çok şükür düzelmişsin. Çpk yiyince bende fena oluyorum. Yemekten sonra hemen uzanmamak lazım aslında.Kızlar nedense bir kötü oldum akşam, Yemeği çok yedim. Sonra da gelip sırtüstü uyumuşumÇınar’ımın can yakan tekmelerine uyandım, nasıl rahatsız olduysa artık yavrum
tansiyonum 7/6, nabzım 130 idi ölçtüğümdeşimdi iyiyim çok şükür de baya korktum valla
Gecmis osuun canim sukur su an iyisin. Ben de fazla v e agir bi yemek yiyince fenalik gecirecek gibi oluyorum. Cidden vucudumuz ve bebeklerimiz hemen tepki veriyolar. O yuzden dikkat etmeliyiz.Kızlar nedense bir kötü oldum akşam, Yemeği çok yedim. Sonra da gelip sırtüstü uyumuşumÇınar’ımın can yakan tekmelerine uyandım, nasıl rahatsız olduysa artık yavrum
tansiyonum 7/6, nabzım 130 idi ölçtüğümdeşimdi iyiyim çok şükür de baya korktum valla
Geçmiş olsun canım nabız çok yükselmiş ya çok şükür düzelmişsin. Çpk yiyince bende fena oluyorum. Yemekten sonra hemen uzanmamak lazım aslında.
İsimde ne güzelmiş
Sağolun kızlarGecmis osuun canim sukur su an iyisin. Ben de fazla v e agir bi yemek yiyince fenalik gecirecek gibi oluyorum. Cidden vucudumuz ve bebeklerimiz hemen tepki veriyolar. O yuzden dikkat etmeliyiz.Az az sık sık yiyince hic rahatsiz hissetmiyorum mesela.
Canim sirt ustu yatarsan bile ayaklarini yuksekte tut. Mesela koltukta sirt ustu yatarken koltugun uzerine ayaklarini atabilirsin o zaman cok sıkıntı olmuyormus diye duydum. Yoksa surekli saga veya sola yatmak insani asiri yoruyorSağolun kızlar
Yemeği abarttım çok rahatsız etti. Üstüne de sırt üstü uyuyakalmak tuzu biberi oldu sanırım.
Valla bana ders oldu. Sizinle de paylaşayım dedim. Dikkat edelim hepimiz
yemeğin ağırlığıyla farketmeden uyumuşum tv karşıdında öyleCanim sirt ustu yatarsan bile ayaklarini yuksekte tut. Mesela koltukta sirt ustu yatarken koltugun uzerine ayaklarini atabilirsin o zaman cok sıkıntı olmuyormus diye duydum. Yoksa surekli saga veya sola yatmak insani asiri yoruyorbenim oyle yanlarim curur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?