2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İsallah catlaksiz atlatırsın. Önemli olan bölgeyi nemli tutmak .Hindistan cevizi yagi hiç kullanmadım tuglenme yapar mı diye endiselendirdigi için hiç kullanmadım. Bebeyagi daha iyi gibi geliyor, ayrıca bebe losyonu da güzel oluyor
Kizlar bizim de raflarimiz takildi, simdilik boyle koydum ama duzenledikten sonra cekerim yine Avizesi de takildi
Cok güzeller. İyi günlerde kullanın.❤
İnan sen baya kolayladin biz alışverişe bile başlamadık ama nasıl kafama takıyorum anlatamam. Gecem gün yatagi aldım beşik var en azından yatagi var ablasindan kalan 3 takım var onlari erkek de giyer ocakta 15 gün, şubattan 28 gün, marttan 28 gün oooo daha çok zaman var hepsi yetişir. Sen bol bol dinlen bebekle ilgili bakımı, beslenmesi, uyku eğitimi onlarla ilgili araştırma yap. Gaz sancısı ve yapılması gerekenler neler öğren bana çok faydası olmuştu. Bebekte gaz olmaması için anne de yediklerine dikkat etmeli yemeklerine kimyon koymalı, bebege kimyon kaynatıp içirirse bebeğin gazı olmuyor ama bunu düzenli hergun yapıyorsun.

Prematüre bebekleri inceleme dusunukce konuyu kendi üzerine çekersin. Bebeğin sağlıklı ve zamanında gelecek diye düşün.
Hayırlı haberler isallah
Hamilelikteki çatlaklar kırmızı oluyor diye biliyorum oladabilir ama alerji gibi bir durum da olabilir. Krem ya da yağla masaj yapınca biraz hafifliyor. İnşallah çatlak değildir ve de olmaz
Bol yag sür karnini aç iyice yağları çeksin cildin. Sadece göbek değil boyunda aşağıda komple sür nerelerin çatlayacak belli olmaz. Isallah hassasiyet olmuştur çatlak değildir.
cok şükür. Hersey çok güzel olsun gönlünü ferah tut
Maşallah tospik kocaman olmuş şükür.
Masallah size de analı, kızlı

Maşallah kızucuklara

Kuzum saati beğendim bunlar baska link bunlardan aldim bende saati görmemiştim hic

Kızlar selaaam uzun zamandır okuyamadım türkiyeye tatile geldik doğum öncesi son kez biraz alışveriş yaptık ebebekten, hamile yastığını aldım allahım resmen cennet çok rahat ettirdi
Geriye dönük mesajlara bakamıyorum maşallah 60 sayfa yazışma olmuş neredeyse umarım herkes iyidir her şey yolundadır

Ahh sabah sabah gelen kargomun güzelliği Donencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Hazır Chakra’da 1 alana 1 bedavayken sizin konsepte benzer ürünler alınabilir gibi

Oh çok şükür, bu aşamada sorunsuz geçicek inşallah

Ah bu enfeksiyon başa bela, biran önce geçer inşallah canım. Oğluşun iyi olmasına sevindim

Oh maşallah sağlıkla büyüsün Herkeste kontrole gitmiş bugün

Kuzum saati beğendim bunlar baska link bunlardan aldim bende saati görmemiştim hic
Ayy kiznben onu nasil fotograf makinesi diye okudum hayret yaaa Dur bulursam atayim Buldum set halinde aldilar demek ki canim Bebek Hediye Kutusu (Hediye Seti)

Hos geldin canim ozlettin kendini Ayy bizimle paylaas aldiklarinii Hepimiz iyiyiz sukur idare ediyoruz

Son düzenleme:
Aaa evet setmis, keske tek tek almadan once çiçeksepetine baksaydim hic aklima gelmedi. Teşekkür ederim kuzum, güle güle kullansın minik

Vermemeleri tuhaf ya valla. Insallah bu sefer vize cikar insallah
Ay canim istanbula siparis vermem gerek, kalitesini falan gormem gerek ona gore iade yaparim
Masallah canim herseyin iyi olmasina sevindim. Sıkıntisiz atlatacaksin inaniyorum
Masallah tospigine canim ilaca baslamak icin daha yuksek cikmasi gerekiyordu canim, sukur seninki duzgun beslenmeyle halolacak
Masallah canim haftasina gore gayet normal. Son aylar her ay 1-2 kilo alman cok iyi. Benim doktorda son 3 ay her ay 1-2kg al daha fazlasini almamaya calis demisti. Ben de 4 subatta tekrar gidecegim gunleri sayiyorum ya
Kızlar korbell çöp kovası hepsi burada da 149 tl fiyatı normal mi ? Alyım mı ?
Bence gayet uygun alabilirsin.

Kızlar nedense bir kötü oldum akşam, Yemeği çok yedim. Sonra da gelip sırtüstü uyumuşum Çınar’ımın can yakan tekmelerine uyandım, nasıl rahatsız olduysa artık yavrum
tansiyonum 7/6, nabzım 130 idi ölçtüğümde şimdi iyiyim çok şükür de baya korktum valla

Geçmiş olsun canım nabız çok yükselmiş ya çok şükür düzelmişsin. Çpk yiyince bende fena oluyorum. Yemekten sonra hemen uzanmamak lazım aslında.
İsimde ne güzelmiş

Gecmis osuun canim sukur su an iyisin. Ben de fazla v e agir bi yemek yiyince fenalik gecirecek gibi oluyorum. Cidden vucudumuz ve bebeklerimiz hemen tepki veriyolar. O yuzden dikkat etmeliyiz. Az az sık sık yiyince hic rahatsiz hissetmiyorum mesela.

Geçmiş olsun canım nabız çok yükselmiş ya çok şükür düzelmişsin. Çpk yiyince bende fena oluyorum. Yemekten sonra hemen uzanmamak lazım aslında.
İsimde ne güzelmiş

Sağolun kızlar
Yemeği abarttım çok rahatsız etti. Üstüne de sırt üstü uyuyakalmak tuzu biberi oldu sanırım.
Valla bana ders oldu. Sizinle de paylaşayım dedim. Dikkat edelim hepimiz

Sağolun kızlar
Yemeği abarttım çok rahatsız etti. Üstüne de sırt üstü uyuyakalmak tuzu biberi oldu sanırım.
Valla bana ders oldu. Sizinle de paylaşayım dedim. Dikkat edelim hepimiz
Canim sirt ustu yatarsan bile ayaklarini yuksekte tut. Mesela koltukta sirt ustu yatarken koltugun uzerine ayaklarini atabilirsin o zaman cok sıkıntı olmuyormus diye duydum. Yoksa surekli saga veya sola yatmak insani asiri yoruyor benim oyle yanlarim curur

yemeğin ağırlığıyla farketmeden uyumuşum tv karşıdında öyle
Ben sağı solu geçtim arada sadece yanlarımı dinlendirmek için yattığım sırtım popom bile acıyor sürekli yatınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…