Kızlar size güzel haberlerle geldim. Biraz grubumuzun modunu yükseltelim Az önce doktordan çıktım her şey yolunda. Uygulamaya göre haftam 10+2 ama bebiş biraz önde gidiyormuş 11+1 çıktı haftası. 3 hafta sonra da ikili teste gireceğim. 4 hafta sonra da kontrol var o zaman da cinsiyeti öğreniriz artık diye düşünüyorum
Bulantım bir haftadır yoktu benim de. Bugün başladı az az. Henüz kusmadım hiç ama midem bulanıyor. Şükrediyorum bulanmasına gerçekten. Hiç şikayetim yok. Bir haftadır kaygılanıp duruyordum bugün biraz rahatladım.
arkadaslar gebeligim beta hgc degerim haftama gore dusuk cikti cok korktum haftaya tekrar test edecegim 6 hafta icindr olmama ragmen 5800 cikti ilk gebelikte benzer sey yasadim ve dusuk yaptim. korkuyorumm umarim bu sagliklidir.
arkadaslar gebeligim beta hgc degerim haftama gore dusuk cikti cok korktum haftaya tekrar test edecegim 6 hafta icindr olmama ragmen 5800 cikti ilk gebelikte benzer sey yasadim ve dusuk yaptim. korkuyorumm umarim bu sagliklidir.
Ben de anlamadim normalde calisan biriyim bugun evdeydim biraz silip supurecektim agri olunca korkudan hicbirsey yapmadim ev kaldi. Hamile oldugumu ogrendigimden beri dogru duzgun ev isi yapamadim moralim bozuluyor artık
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk
Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim..
Ben de anlamadim normalde calisan biriyim bugun evdeydim biraz silip supurecektim agri olunca korkudan hicbirsey yapmadim ev kaldi. Hamile oldugumu ogrendigimden beri dogru duzgun ev isi yapamadim moralim bozuluyor artık
Kese göründüyse kalp atışı beklenir neden beta isteyip insanı strese sokalarki bu doktorlar o bi kaç saati beklemek bile ne fena bişey rabbim yardımcınız olsun sağlıklı katlansın betanız inşallah ben yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım doktorun dediği günden 10 gün sonra gittim doktora sadece idrar testi yaptım kan istemedi doktor beta katladımı katlamadımı stresi ömrüm den ömür götürdü benim öncekilerde
Kese göründüyse kalp atışı beklenir neden beta isteyip insanı strese sokalarki bu doktorlar o bi kaç saati beklemek bile ne fena bişey rabbim yardımcınız olsun sağlıklı katlansın betanız inşallah ben yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım doktorun dediği günden 10 gün sonra gittim doktora sadece idrar testi yaptım kan istemedi doktor beta katladımı katlamadımı stresi ömrüm den ömür götürdü benim öncekilerde
sormayim bu ne betaymiss haftaya kalp atisina bakacaklar insllah bebegim kalp atiisni duyarim moralimi bozmak istemiyorum etkilenir diye. aile hekimi betayi onemsiyor kadin dogumcu bana progestan verdi su an onu kullaniyorumm.