2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Maşaallah

Bulantım bir haftadır yoktu benim de. Bugün başladı az az. Henüz kusmadım hiç ama midem bulanıyor. Şükrediyorum bulanmasına gerçekten. Hiç şikayetim yok. Bir haftadır kaygılanıp duruyordum bugün biraz rahatladım.

arkadaslar gebeligim beta hgc degerim haftama gore dusuk cikti cok korktum haftaya tekrar test edecegim 6 hafta icindr olmama ragmen 5800 cikti ilk gebelikte benzer sey yasadim ve dusuk yaptim. korkuyorumm umarim bu sagliklidir.

arkadaslar gebeligim beta hgc degerim haftama gore dusuk cikti cok korktum haftaya tekrar test edecegim 6 hafta icindr olmama ragmen 5800 cikti ilk gebelikte benzer sey yasadim ve dusuk yaptim. korkuyorumm umarim bu sagliklidir.
Önemli olan ikiye katlanması bide belki geç döllenmedir keseyi gördünüz mü peki. İnşallah gebeliğin iz sağlıklı devam eder

#tulperde
Yaş 22
2.gebelik
Tahmini dogum zamani 01.01.2022

Ben de anlamadim normalde calisan biriyim bugun evdeydim biraz silip supurecektim agri olunca korkudan hicbirsey yapmadim ev kaldi. Hamile oldugumu ogrendigimden beri dogru duzgun ev isi yapamadim moralim bozuluyor artık
Bende aynı canım ama bebekler iyi olsun yeter ki ev işi her türlü yapılır

kese gorunduu ama haftasina gore beta degerim dusuk ilk gebelikte boyleydi benim betalarda sorun cikiyor nedense anlamadim gitti.
Kese göründüyse kalp atışı beklenir neden beta isteyip insanı strese sokalarki bu doktorlar o bi kaç saati beklemek bile ne fena bişey rabbim yardımcınız olsun sağlıklı katlansın betanız inşallah ben yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım doktorun dediği günden 10 gün sonra gittim doktora sadece idrar testi yaptım kan istemedi doktor beta katladımı katlamadımı stresi ömrüm den ömür götürdü benim öncekilerde

sormayim bu ne betaymiss haftaya kalp atisina bakacaklar insllah bebegim kalp atiisni duyarim moralimi bozmak istemiyorum etkilenir diye. aile hekimi betayi onemsiyor kadin dogumcu bana progestan verdi su an onu kullaniyorumm.

tesekkurlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…