2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla kızlar ben de ev işi yapmıyorum. Zaten halsizlik var normalde de çok sevmem ev işi yapmayı. Doktor da mümkün olduğunca yorulma dediği için pek sallamıyorum. Bebek iyi olsun ev temizlenir illa ki.

Fetal şeysini hiç duymadım ben çevreme bakarak yazmıştım. Bir arkadaşıma tarama testlerinde down sendromlu dediler kız doğurana kadar stres üzüntü yaşadı aldırmak isteyip istemediğinide sordular malesef. Doğduğunda ilk sorduğu şey bebeğim sağlıklımıydı. Yani zehir oldu bi daha asla diyor.

Arkadaşıma sordular ama tarama testinden sonra. Down sendromlu diye aldırmak istiyormusunuz diye. Gerçekten zehir oldu hamileliği haa ama evet buna hazırlık olmak isteyende var onlarıda anlıyorum. Sonuçta herkesin kendi tercihi . Fetal dna yı duymadım hiç. Amniyosentez için düşükle sonuçlanan gebelikler var ama.

Herkes aynı şeyi yazmış acaba bu yeni bişey mi. Taramaya göre aldırılmaz diye. Aileye soruluyor arkadaşıma soruldu kız doğurana kadar stres üzüntü yaşadı doğumunda ilk sorduğu şey kızım sağlıklı mı oldu. Hatta o kadar moreli bozuldu ki fotoğrafcıyı bile kabul etmedi. Herkes farklı tepkiler verebiliyor olasılık bile olsa. Ama sorucam tekrar

Yok yeni degil hep boyle. Yani arkadasiniza sormuslardir evet dese yine amniyosentez yapip sonuca gore hareket ederlerdi. Yani arkadasiniz aldormak istiyorum dese direk almazlardi. Arkadasiniza konulan teshis muhtemelen 2li, 3lu testlerledir. Ozellikle 3lu testin dogru tani yuzdesi %60. Yani cok da guvenilir degil ki zaten arkadasinizda da sorun var denmis ama cikmamis cok sukur. Amniyosentezde de dusuk riski var evet ama zaten o artik gebeligin sonlanmasi ihtimalindeyken yapilan en son islem. Allah kimseyi mecbur birakmasin.

9. haftada baya azalmıştı bulantı tekrar başladı ben de anlamıyorum neden böyle.
Bu zamana kadar yumurtadan tiksinmiştim şimdi kırmızı et tavuk eti kolonya midemi bulandırıyor. Ekşi ve acıya bayılırım ama gebelikten beri tatlıya düştüm normal şartlarda ağzına bal reçel sürmeyen ben yemek istiyorum gerçekten çok enteresan bi yolculuk bu hamilelik

Doğana kadar öyle düşünmesi yordu onu çok. Ve evet sizlerin dediği gibiymiş özür dilerim kızlardan yanlış bilgi vermiş oldum.

Eklentiler

• 5C34BF50-D004-4016-A641-6ADE7E488C99.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 58
Doğana kadar öyle düşünmesi yordu onu çok. Ve evet sizlerin dediği gibiymiş özür dilerim kızlardan yanlış bilgi vermiş oldum.
Yok cnm ozur dilicek bisi ben de yeni ogrendim bu kadar detayini. Cok sukur arkadasinizin bebis saglikli dogmus.
Ayy ben kafami kaldiramiyorum uyumaya yatmaya doyamiyorum nolcak bu halimiz(

Yok cnm ozur dilicek bisi ben de yeni ogrendim bu kadar detayini. Cok sukur arkadasinizin bebis saglikli dogmus.
Ayy ben kafami kaldiramiyorum uyumaya yatmaya doyamiyorum nolcak bu halimiz(
Al bendende o kadar yaa sabah erken kalktım geri yattım şimdi kalktım canım yine yatmak istiyor

Merhabalar arkadaşlar
Allahın izniyle bende ocak ayında anne olacağım şuan 11+3 günlük hamileyim
Haftaya ikili tarama testim var
Sizlere danışmak istediğim şey bu test nasıl bişey ve hep kötü mü çıkıyor
Sonuç hemen çıkıyor mu

Kızlar merhaba dün ishalimin 3. Günüydü ve belime çok sancı vuruyordu dün hastaneye gittik 3 serum yedim biri parol diğeri yeşil serum galiba vitamin B12 felandi 3. Neydi bilmiyorum beyazdı tahlil vermiştim sonucum idrar ve kanda enfeksiyon kültür de amip çıktı antibiyotik kullanılacak dedi doktor ve şuan B12 olarak ligine metly
Folik asit diafol
Reflor
Biteral kullanıyorum
Hamileyken amip veya diğerlerine yakalanan var mı?

Benim bu konuda bilgilerim cok taze. Daha dun doktoruma iyicr sordum. Simdi oncelikle dogruluk payi %90lara yakinmis. Doktorun ultrasonla bir takim olcumler yapiyor ense kalinligi fln, senden kan alip tahlile yolluyorlar bir de yas faktorun ekleniyor. Bu uc veriye dayali bir oran cikiyor. Yuzbinde bir, on binde bir fln gibi. Ona gore tahmim yapiliyor. Sonuc hep kotu cikmiyor cnm merak etme

Cook sinir bozucu gercekten. Agziminda tadi yok, istah yok bi tuhafim. Hayirlisiyla normale donseydik iyiydi.
2. Trimester güzel geçecek. Sonra 3.’de ağırlaşmaya başlayıp yine zorlanacağız. Sonra doğumdu, lohusalıktı, süt geldi mi bebek mi ağladı derken…. Bunlar iyi günlerimiz

%90 olduguna emin misiniz benim doktorum sanki %60 fln demisti. Fetal dna testinin%99 oldugunu konusmustuk. Hatta benim bebegim tup bebek pgtli oldugu icin gerek yok bu ikili teste pgt cok daha guvenilir bir veri dedi

Kizlar sizin de tuyleriniz cogaldi mi ya.. onceki hamilelikte killarla bas edememistim diye bu sefer oncesinde 7 seans epilasyon yaptirmistm baya azalmisti ama simdi yine artti sanki hic yaptirmamisim gibi.. umarm hamilelikten snr yine azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…