2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tecrübeli arkdşlar bu reflü yatağından almak gerekir mi ilk başta kullanım için

Biri verecekse al kullanmazsin diyemem ,ama para verip alacaksan alma derim , onun yerine kafa kısmını yatak altından orantılı yükseltip aşağı meyil verebilirsin o da aynı görevi görüyor .Ben ilk gebelikte aldım kullanamadan iade ettim .

mutlaka depend alın ilk günler ped asla yetmez o kanamaya içinde çok yokki 9 tane zaten 4-5 tanesi ilk gün doluyor 3-4 gün sonra gece pedine geçersiniz zırt pırt ped değişmek de kolay değil
Tecrübeli arkdşlar bu reflü yatağından almak gerekir mi ilk başta kullanım için
kesinlikle alın allah korusun bebeğin kusma boğulma olayına karşı koruyor. eskiler yastık koyarmış ama hazır reflü yatağı varken mutlaka alın biz beşiğin içinde hep reflü yatağında yatırdık kızımızı şimdi ikimciye de kullanılacak aynısı
Hastaneye burun aspiratöri koycak mısınız her emzirme öncesi mutlaka temizleyin çocuğun burnunu diyo uzmanlar
hastanede kaç gün kalındığına göre değişir biz de normal doğumda 24 saat kalınıyor o sebeple ben koymam ama eve geçince sürekli kontrol ederim zaten bir süre sonra sürekli tıkanıyor malesef bol bol aspiratör ucu ve serum fizyolojik gerekiyor

Kordon direnciyle alakalıysa benim tek arterden dolayı sanırım su azlığım. Doktor da bu şekilde açıklamıştı çünkü.
Bebeğe giden kan akışında sıkıntı varsa bebek strese girip su kaybediyor, su kaybedince de idrarını yapamıyor ve bu sebeple suyu azalıyor.
Eğer sızma gibi bi durum yoksa su azalmasının sebebi buymuş.

Kızlar park
Yatak almaya karar verdim
Alanlar begendiginiz modell hangisi oldu acaba?
Yardımcı olmak ister misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bence depeent kesinlikle gerekli ilk 3 gun cok yogun olabiliyor ki bnde oyleydi 1 gunde gece haric 2 3 kere degistirdim. Kisiden kisiye degisiyor olabilir durum.

Su sızıntısı olursa bitermiş zaten. Haftada bir gitmeye başladım ben. Her haftada nstye giriyorum. Çok strese sokuyor o nst beni

Kalp atışı 127 oluyor ya o ara allahım neden bu kadar düştü diyorum. Bide böyle haşır haşır ses geliyor ya o ses dönme harekete mi biliyo musunuz?
Bende dun aksam 105 e bile dustu hareketleri ile ilgili bisi hisir hisir etmeside oyle diye biliyorum

Bugün 34. Hafta kontrole gittim. Nst ye girdim, sancı çıkmadı haftasına göre 3 gün kadar zayıf dedi çok iri bir bebek değil ama normal. Çarpıntım içinde tahlil ve kardiyolojiye yönlendirdi onlarda da bir sıkıntı çıkmadı. Artan kan basıncından olabilir dedi kardiyolog ekg falan normal. 2 hafta sonra çağırdı.

70*110 ölçüsünde ,anne yani olabilen ,sallanabilen bir park beşik aldık .Elele madre marka model bak bakalım
Yaa benim sepetimdeki de oydu biliyomusun
Cok begendim ama tukenmis cok uzuldum 1100 liraydi ben sepete ekledigimde
Gule gule kullanin bence cok dogru bi tercih olmus
Nasıl yakından

Sukur ciddi bi sıkıntı yokmus
Bebis kc kiloymuşki gerideymis
Son haftalardaki ölçümlerde hata payı cok oluyor bence

Kizlar alttan açılma var mı diye yapılan muayene zor mu? Can yakıcı mi? Pofff delirmem geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…