Evet sancı çıkmıştı ilaçlar kullandım. Haftada bir kontrole gidiyorum. Sancı kesilmişti. Bugün çok hafif sancı çıktı karnımı filan da elledi. Sonra bakabilirim alttan da açılma var mı diye filan dedi ama baktirtmadim.
Kizlar bir konuda sorum olacaktı. Bebeğinizin hareketleri hep tekme şeklinde mi yani karninizda gözle görülür bir tumseklik oluşturuyor mu. Ya da zaman zaman tekme zan zaman da dalgalanma şeklinde mi. Pimpirikligim tuttu yine. Bugün hareketleri daha hassas daha kibar da
Valla tüp bebek tedavisi gördüm uzun süre alt tarafla epey meşgul oldular sağlık bakanlığı içimden geçti resmen o yüzden parmakla mı bakıcaklar neyse bakıcaklarsa bakabilirler her türlü acıya dayanabilirim sanırım
Nişan herkeste gelir ama su gelmeyebiliyor. Su geldiğinde acil durumdur en geç 24 saat içinde doğum olmalıdır ve suyun geldiyse muhakkak doktora gitmelisin. Nişanda öyle değil, nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyor benim 2 gün sonra olmuştu mesela bir hafta sonra olanlar bile varmış. Suyumu da en son artık doğuma girerken ebe patlatmıştı.
Kizlar bir konuda sorum olacaktı. Bebeğinizin hareketleri hep tekme şeklinde mi yani karninizda gözle görülür bir tumseklik oluşturuyor mu. Ya da zaman zaman tekme zan zaman da dalgalanma şeklinde mi. Pimpirikligim tuttu yine. Bugün hareketleri daha hassas daha kibar da
Nişan herkeste gelir ama su gelmeyebiliyor. Su geldiğinde acil durumdur en geç 24 saat içinde doğum olmalıdır ve suyun geldiyse muhakkak doktora gitmelisin. Nişanda öyle değil, nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyor benim 2 gün sonra olmuştu mesela bir hafta sonra olanlar bile varmış. Suyumu da en son artık doğuma girerken ebe patlatmıştı.
Özellikle sağ tarafım da tümseklik oluşturuyor.Sağ tarafım daha şişkin Tekmeye göre daha çok yapıyor bunu. Küçükken daha çok tekmelerdi. Bazen dirseğini dayıyor sanırım sivri kemik böyle. Dalgalanmalar da var. Çok hareketli Sen neden tedirgin oldun? Nasıl daha kibar
Evet sancı çıkmıştı ilaçlar kullandım. Haftada bir kontrole gidiyorum. Sancı kesilmişti. Bugün çok hafif sancı çıktı karnımı filan da elledi. Sonra bakabilirim alttan da açılma var mı diye filan dedi ama baktirtmadim.
Bende ne nisan ne su ne
Hic bisey gelmedi
Direkt sanci başladı
Sancı geldiginde anlamamak mümkün degil
Masallah ne kadar büyüdük
Artık doğum konusuyoruz
Ya bu fobi anlatılmaz benim için çok zor. Eşimle birliktelik yaşayabiliyorum ama muayene olamıyorum. Biraz sert davransa veya kesinlikle şart filan deseydi sanırım yok demezdim. Birazda yumuşak davranmasindan faydalandım
Yok özellikle nişan geldi diye sancı olmuyor, regl sancıları oluyor doğum yaklaşırken, ama asıl doğum sancıların başlamadan öyle aman aman ağrın sancın olmaz.
Ya bu fobi anlatılmaz benim için çok zor. Eşimle birliktelik yaşayabiliyorum ama muayene olamıyorum. Biraz sert davransa veya kesinlikle şart filan deseydi sanırım yok demezdim. Birazda yumuşak davranmasindan faydalandım
Bence yinede her zaman doktorunu dinle. Mesela aksamki doktora bende sordum alttan bakicam diyince ama bu haftalarda tehlikeli deniliyor ya zarari olursa dedim guldu halk arasinda ki hurefe o hic bir sakincasi yok bu haftalarda dedi wala ne bilim bi doktor bi doktoruda tutmuyor aslina bakarsan insan o an mecbur güveniyor bir sekilde
Bende ne nisan ne su ne
Hic bisey gelmedi
Direkt sanci başladı
Sancı geldiginde anlamamak mümkün degil
Masallah ne kadar büyüdük
Artık doğum konusuyoruz
Maşallah yaklaşıyoruz doğuma
Her doğum kendine özelmiş, herkeste farklı farklı ilerleyebiliyor süreç, hatta aynı kişide diğer doğumlarda bile farklı olabiliyormuş.
Özellikle sağ tarafım da tümseklik oluşturuyor.Sağ tarafım daha şişkin Tekmeye göre daha çok yapıyor bunu. Küçükken daha çok tekmelerdi. Bazen dirseğini dayıyor sanırım sivri kemik böyle. Dalgalanmalar da var. Çok hareketli Sen neden tedirgin oldun? Nasıl daha kibar
Dediğin gibi daha önceleri tekme şeklindeydi. Şimdi kasılma ve dalgalanma şeklinde. Aslında benimki bir gün sakın oluyor sonraki iki gün çok hareketli oluyor. Kontrolüm de ayın 6 sında. Beklesem mı gitsem mi bilemedim