2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Allahım herşey mucize gerçekten mucize rabbim bilir o kapalı kutuda neler oluyor dualarım seninle
Allah razı olsun canım evet Allahımın mucizesi

Kızlar Bayadır yazamıyorum bulantılarım hapla azaldı derken geri döndü , okudum sizi hep ama takipteydim şunu sormak istiyorum aşağı yukarı aynı haftalardayız son bir haftadır ben asla uyanamıyorum ve tüm günüm esnemekte uyuklamakla geçiyor , benim gibi olan biri var mı acaba varsa anında içim rahatlayacak

Beşik arayanlar için de bi önerim olacak bütçe el veriyorsa kesinlik heyner 7+1 e bakın kızlar ahşap büyüyen beşik yeni doğandan 36 kg olana kadar kullanıyorsunuz ve uyku seti döşekleri hep içinde , Türkiye’de olsaydım net bunu alırdık Trendyol fiyatı 4779 YouTube’dan videosunu da izlemiştim link bırakayım bi bakın

Beenn ben dün o kadar uyudum ettim akşam eşim gelince film izleyelim diye film açtım yarısına gelmeden uyumuşum film bitince eşim kaldırdı hadi hadi film bitti yatağa diye

Beenn ben dün o kadar uyudum ettim akşam eşim gelince film izleyelim diye film açtım yarısına gelmeden uyumuşum film bitince eşim kaldırdı hadi hadi film bitti yatağa diye
Yaa bugün film izleyecektik hiç girmeyim o topaAyy normalim çok sevindim sabahları uyanmaya çalışırken gözümü her kapatmamda rüyam kaldığı yerden devam ediyor öyle ağır uyuyorum bi de öğlen üç gibi geliyor uyku perileri 1-2 saat de öyle uyuyorum yine de tüm gün uyukluyorum

Kızlar daha erken ama size birşey danışacağım bebek dogdudugunda kordonunu alıyoruz ya birde plasentasinj da alabuliyotmusuz ve dini acıdan bebegin bir parçası olduğundan gommeliyismiyiz yoksa hastanede ya çöpe atılıyormuş ya da gençleştirici krem niyetine kullaniliyormus

Çok pahalı bence ya yani her çocuk ahşap beşikte yatmıyor benim kızım yatmadı bit de dönünce sürekli yan korumalık derdi oluyor örgü almıştım sürekli dolaştı ona da bilemedim ben park besikciyim

Talep ederseniz alirsiniz bunun ticaretinu yapmıyorlar tıbbi atık prosedurune uygun gömülüyor bu atıklar imha ediliyor yani devlette de ozelde de böyle durumlar

Ben

Derden14
Yaş 35
2.cocuk
İstanbul
31.10.2023

Ben oyleydim demir vitamini yazdi doktorum

Ya bunu ben duydum ama tam detayli bilmiyorum
Dini acidan farzmi plasentayi almak

Valla bilmiyorum canım arada böyle oluyor bazende 12 1 e kadar oturuyorum

Ins saglikla kavusun kalp sesleride mi karismadi ki ?
hayırlı olsun

Kızlar bir de her bebekde olması gereken reflu yatağı ve düz kafa yastığı tavsiye ederim. Çünkü ilk 4 6 ay ister anne sütü ister mama olsun reflu oluyor bebeklerde gazdan dolayı aklıma geldi yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…