- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benım goguslerım cok kotu oldu asırı kasınıyor asırı heryerı kan topladı kasımaktan napcam bılmıyorumBenim çok büyüdüler ya. 85 im normalde en son 95 aldım şu an tam oturuyor napcam bilmiyomBu modelde kurtarmaz bu gidişle babanne sütyeni alacam sanırım
Kopcalı da var benımKopçalı değilse rahat giyemiyorum ben onları ama alıp deneyeyim bi 80-85b arasında kaldım ikisinden birini alırım artık
Hamıle pıjaması olarak ben oyle tercıh ettım kuzum 59 kılo ıle kaldım 76 cıvarı dogum yaprım eve geldıgımde 3-4 kılo gıtmıstı sadece o sekılde oldu aldıklarımBir beden büyük doğum sonunda idare ediyor mu yani kuzum ben s-xs giyiyorum genelde m son aylarda olur mu yani
Evet kuzum normal olanı bu boyledir bu hep yanıKızlar yaaaa benim sabahları karnım küçük ama akşama doğru bir şişmeye başlıyor gece yatana kadar baya bir şişmiş oluyor gün içinde. Sizde de var mı bu durum ? Sabah 3 akşam 5 aylık hamileyim
Kaşıntı da büyüdükçe mi oluyor bende de var o derece değil ama kaşınıyor. Bebek yağı sürmeye başlayacağım bakalım.Benım goguslerım cok kotu oldu asırı kasınıyor asırı heryerı kan topladı kasımaktan napcam bılmıyorum
Kopcalı da var benım
Hamıle pıjaması olarak ben oyle tercıh ettım kuzum 59 kılo ıle kaldım 76 cıvarı dogum yaprım eve geldıgımde 3-4 kılo gıtmıstı sadece o sekılde oldu aldıklarım
Ahşapla yatmama ihtimalini hiç düşünmemiştim o zaman ben de hiç risk almayımÇok pahalı bence ya yani her çocuk ahşap beşikte yatmıyor benim kızım yatmadı bit de dönünce sürekli yan korumalık derdi oluyor örgü almıştım sürekli dolaştı ona da bilemedim ben park besikciyim
Ay bnde bugun basladım ya cok fenaKaşıntı da büyüdükçe mi oluyor bende de var o derece değil ama kaşınıyor. Bebek yağı sürmeye başlayacağım bakalım.
Ya ondan olabılır o zaman ben de hep demir eksikliği var hamileliğin başından beri doktora söylüyoruz henüz testte demir değerime bile bakmadılar Nisan sonu tekrar gidicem inşallah bakar artıkBen oyleydim demir vitamini yazdi doktorum
Sağol kuzum teşekkür ederimBenım goguslerım cok kotu oldu asırı kasınıyor asırı heryerı kan topladı kasımaktan napcam bılmıyorum
Kopcalı da var benım
Hamıle pıjaması olarak ben oyle tercıh ettım kuzum 59 kılo ıle kaldım 76 cıvarı dogum yaprım eve geldıgımde 3-4 kılo gıtmıstı sadece o sekılde oldu aldıklarım
Hémoglobin dusmeye baslamis bendeYa ondan olabılır o zaman ben de hep demir eksikliği var hamileliğin başından beri doktora söylüyoruz henüz testte demir değerime bile bakmadılar Nisan sonu tekrar gidicem inşallah bakar artık
Yani bu kadar büyük meblalarla almamak lazım tabi bana göre büyükAhşapla yatmama ihtimalini hiç düşünmemiştim o zaman ben de hiç risk almayım
Canım bioderma nin nemlendiricileri çok güzel kaşıntı kızarıklık için belki aklında olsinBenım goguslerım cok kotu oldu asırı kasınıyor asırı heryerı kan topladı kasımaktan napcam bılmıyorum
Kopcalı da var benım
Not alayım kuzum ya vücudum da kuruluk sezıyorum genel olarak kasıntım da oluyor bazenCanım bioderma nin nemlendiricileri çok güzel kaşıntı kızarıklık için belki aklında olsin
KesinlikleAnalik online mumkun olsa bence hepimiz ultrason bile alırız
Sağol canımOna zarar vermesi için çok ciddi travma olması lazım üzülme
Allah minnoşları korusunBenim kızı bazen durduramıyorum karnımın üstünde zıplıyor.her gün kucakta geziyor ikinci bebe Allah’a emanettüm bebişler Allah’a emanet kötü düşünmeyin
Kızımda sleepy natural kullanıyorum ikincide de sleepy natural kullanıcam.netten sipariş ediyoruz baya uyguna geliyor.
Evet canım olabilir yara olmasın da bir sor sen eczane deNot alayım kuzum ya vücudum da kuruluk sezıyorum genel olarak kasıntım da oluyor bazen
Bu benKızlar Bayadır yazamıyorum bulantılarım hapla azaldı derken geri döndü , okudum sizi hep ama takipteydimşunu sormak istiyorum aşağı yukarı aynı haftalardayız son bir haftadır ben asla uyanamıyorum ve tüm günüm esnemekte uyuklamakla geçiyor , benim gibi olan biri var mı acaba varsa anında içim rahatlayacak
Normal çıkmışMerhaba 12 haftalokken yapıldı anlayan var mı
Allah seni ya bende o olmasa zaman geçmezdi ya 14 olduk ne ara oldu anlamadimValla ilk gebeliklerin tadını çıkarın ikincide hiç öyle rahatlık yatmak uyumak olmuyor maalesefne güzel öğlene kadar yatardım hatta tüm gün bir sağa bir sola yatardım hey gidi günler özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?