2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim çok büyüdüler ya. 85 im normalde en son 95 aldım şu an tam oturuyor napcam bilmiyom Bu modelde kurtarmaz bu gidişle babanne sütyeni alacam sanırım
Benım goguslerım cok kotu oldu asırı kasınıyor asırı heryerı kan topladı kasımaktan napcam bılmıyorum
Kopçalı değilse rahat giyemiyorum ben onları ama alıp deneyeyim bi 80-85b arasında kaldım ikisinden birini alırım artık
Kopcalı da var benım
Bir beden büyük doğum sonunda idare ediyor mu yani kuzum ben s-xs giyiyorum genelde m son aylarda olur mu yani
Hamıle pıjaması olarak ben oyle tercıh ettım kuzum 59 kılo ıle kaldım 76 cıvarı dogum yaprım eve geldıgımde 3-4 kılo gıtmıstı sadece o sekılde oldu aldıklarım

Evet kuzum normal olanı bu boyledir bu hep yanı

Kaşıntı da büyüdükçe mi oluyor bende de var o derece değil ama kaşınıyor. Bebek yağı sürmeye başlayacağım bakalım.

Ahşapla yatmama ihtimalini hiç düşünmemiştim o zaman ben de hiç risk almayım

Sağol kuzum teşekkür ederim
Kopçalı alayım benn madem pijamada m alırım

Ya ondan olabılır o zaman ben de hep demir eksikliği var hamileliğin başından beri doktora söylüyoruz henüz testte demir değerime bile bakmadılar Nisan sonu tekrar gidicem inşallah bakar artık
Hémoglobin dusmeye baslamis bende
Demir degerim suan normalde ama Hémoglobine bakiyolar bide
Sen sonuclarini kendin gorebiliyomusun? Kac degerin?

Canım bioderma nin nemlendiricileri çok güzel kaşıntı kızarıklık için belki aklında olsin

Allah minnoşları korusun

Merhaba 12 haftalokken yapıldı anlayan var mı

Eklentiler

• CA1F1C01-7936-41AA-872C-2DF3F37E6245.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 79
Bu ben hayatımın en mutlu, sorumsuz, tatlı uykuları

Valla ilk gebeliklerin tadını çıkarın ikincide hiç öyle rahatlık yatmak uyumak olmuyor maalesef ne güzel öğlene kadar yatardım hatta tüm gün bir sağa bir sola yatardım hey gidi günler özledim
Allah seni ya bende o olmasa zaman geçmezdi ya 14 olduk ne ara oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…