Bizim doktorumuz her kontrolde ölçüyor düşük tehditi olabilir mi diye ölçüm sonucunu hiç öğrenmedim fakat doktor sorun yok rahat olabilirsin dedi her seferinde vajinal ya da karından yapılabiliyor diye biliyorum bizimki karından baktı en son keseden rahim ağzına kadar olan yeri ölçüyorKızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı
Eger ilk gebeliginiz ise bence bir sonraki kontrolde sorun. Daha once zamaninda bir dogumunuz varsa muhtemelen boyle bir problem olmaz.Merhaba, bu ölçümü buradan hep duydum ama benim doktorum bahsetmedi. Ölçüm vajinal yapılıyorsa da yapmadık. Acaba atlıyor muyuz? Yoksa problem görünce mi yapılıyor
Evet benimde karından ölçtü doktora göre sorun yok 3.25 mm dedi 16 haftalık ama internette 40mm gilen yazıyor biraz tedirgin oldumBizim doktorumuz her kontrolde ölçüyor düşük tehditi olabilir mi diye ölçüm sonucunu hiç öğrenmedim fakat doktor sorun yok rahat olabilirsin dedi her seferinde vajinal ya da karından yapılabiliyor diye biliyorum bizimki karından baktı en son keseden rahim ağzına kadar olan yeri ölçüyor
Ben her gittiğimde bakıyor ultrason ile. Bu gebeliğimde biraz temkinliyim daha önce bi kaybım olduğu için belki o yüzden hassas davranıyor gerekli mi bu haftada bilemiyorum. En son 14 haftalık gittiğimde 6 cm di. Çok iyi demiştiKızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı
Maşallah güzelmişBen her gittiğimde bakıyor ultrason ile. Bu gebeliğimde biraz temkinliyim daha önce bi kaybım olduğu için belki o yüzden hassas davranıyor gerekli mi bu haftada bilemiyorum. En son 14 haftalık gittiğimde 6 cm di. Çok iyi demişti
Çok haklısınız benimde bundan önceki doktorum öyleydi ilkti ve tecrübesizdim bilmiyordum bunları o da hiç sözünü dahi geçirmemişti. Şimdi bu doktoruma gittikçe insan yerine konulduğumu anlıyorum resmen. Siz ısrarla her gittiğinizde baktırın yinedeMaşallah güzelmişdoktorda ne gerek var gibisinden tavır takındı bana ama bir düşüğüm var deyince gel bakalım dedi hayır anlamıyorum neden insanı bilgilendirmek zor geliryor illa kayıpmı yaşamamız lazım biz tedbirimizi alalım herşey için servikal yetmezliği olduğunu bilmeden çok kişi bebeğini kaybetmiş sebebi bu olabilir diye sonradan söylüyorlar madem baştan bilgi verin çok kızıyorum çok
Evet yinede baktırmayı düşünüyorum hep araştırıp buralarda yaşayanları okuyup kendimiz soruyoruz yönlendirmiyorlarÇok haklısınız benimde bundan önceki doktorum öyleydi ilkti ve tecrübesizdim bilmiyordum bunları o da hiç sözünü dahi geçirmemişti. Şimdi bu doktoruma gittikçe insan yerine konulduğumu anlıyorum resmen. Siz ısrarla her gittiğinizde baktırın yinede
Nasııl bişey bu biliyomusun ultrasonda bebek varya karından tabi onun altında bi bölgeye uzunluğa bakıyor bebek boyunu ölçer gibi vajinal falan değil biri 33 biri 35 geldi sonucumda kızımda hatırlamıyorum ama ikizlerimde 2 ayrı doktor bakarken farkettim benKızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı
Bugun cinsiyetimiz için doktor kesin görünüyor dedi erkek olduğunu söyledi. 13+2 deyim.soyasosu @birciftyesilgöz tahminleriniz tuttu sıra da detaylı var hayrlisiyla
Aslında doktorum çok iyidir hiç riski sevmeyen garantici biri. Umarım bakmış ve bana söylememiştir. Bir dahaki kontrolümde soracağım mutlaka. Teşekkür ederim.Eger ilk gebeliginiz ise bence bir sonraki kontrolde sorun. Daha once zamaninda bir dogumunuz varsa muhtemelen boyle bir problem olmaz.
Iki ihtimal olabilir, ya bakip sorun yok diye bir sey dememistir. Ya da maalesef atlamis olabilir. Ben burada ilgili basliklardan doktor ihmali ile dikis gec kalinmis hikayeler okudum.
Senın doktor es geçmez kesinlikle bakmıştır. Sadece söylememiştir herşey normalse . Genelde benım doktorumda bakar ölçü söylerdi asistanına ben ordan anlardım .Aslında doktorum çok iyidir hiç riski sevmeyen garantici biri. Umarım bakmış ve bana söylememiştir. Bir dahaki kontrolümde soracağım mutlaka. Teşekkür ederim.
Bana çocuk aspirini yazmıştı perinatoloji doktoru pıhtılaşma için ama tok karına. Yemekten yarım saat sonra kullanmıyorum. Demir ilacım da aç karına ama doktorun yemekten 2 saat sonra kullan dedi. Sen de eğer kahvaltı öncesi kullanamıyorsan, yemekten 2 saat sonra arada bir şey yemiyorsan kullanabilirsin benceArkadaşlar perinatoloji doktoru kızımın doğum kilosunu az buldu 37+3 te 2.590 doğmuştu riske atmamak adına kan sulandırıcı kullanmamı söyledi beslenebilsinler diye sanırım açken yazmış ama hiç yakalayamıyorum açlık halini siz nasıl içiyosunuz çok farkedermi bilemedim
Bu aralar atlıyorum akşama attım vitaminleride oda tok olunca kalıyo gece yatarken içiyorum açlık olsun en azından diye oda olurmu bilemediğim için sormak istedim teşekkür ederim öğlen alıyım en iyisiBana çocuk aspirini yazmıştı perinatoloji doktoru pıhtılaşma için ama tok karına. Yemekten yarım saat sonra kullanmıyorum. Demir ilacım da aç karına ama doktorun yemekten 2 saat sonra kullan dedi. Sen de eğer kahvaltı öncesi kullanamıyorsan, yemekten 2 saat sonra arada bir şey yemiyorsan kullanabilirsin bence
Ben de kan sulandırıcıyı sabah kahvaltıdan sonra alıyorum. Bana da doktor tok almamı söylemişti. Kan sulandırıcı için açlık tokluk çok önemli değil ama bunu biliyorum. Genelde bağırsak emilimi olan ilaçlar için açlık önemlidir.Arkadaşlar perinatoloji doktoru kızımın doğum kilosunu az buldu 37+3 te 2.590 doğmuştu riske atmamak adına kan sulandırıcı kullanmamı söyledi beslenebilsinler diye sanırım açken yazmış ama hiç yakalayamıyorum açlık halini siz nasıl içiyosunuz çok farkedermi bilemedim
Kahvaltıdan önce içiyorsak arada zaman bırakmamız gerekiyor muydu? Süt içemesem de peynir yiyorum sonuçta. Belki dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra içmek daha mantıklı olacakBana çocuk aspirini yazmıştı perinatoloji doktoru pıhtılaşma için ama tok karına. Yemekten yarım saat sonra kullanmıyorum. Demir ilacım da aç karına ama doktorun yemekten 2 saat sonra kullan dedi. Sen de eğer kahvaltı öncesi kullanamıyorsan, yemekten 2 saat sonra arada bir şey yemiyorsan kullanabilirsin bence
Kahvaltıdan 1-2 saat önce yada kahvaltıdan 2 saat sonra kullan demişti bana hangısını uyarsan. Mideni yorabilir sen kahvaltıdan 2 saat sonra alsan daha iyi demişti bana eczacı.Kahvaltıdan önce içiyorsak arada zaman bırakmamız gerekiyor muydu? Süt içemesem de peynir yiyorum sonuçta. Belki dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra içmek daha mantıklı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?