2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Haha neeee ben evde tamamen serbest takılıyorum ya daralıyorum

Doktorum folik asiti kesti demir ilacı ve decavit başladı

Ben bu lekelenmelerden çekindiğim için bugün doktorumdan böyle bir rapor aldım. Yatıp dinlen diyorlar sürekli duşta çok uzun kalma sadece tuvalete git gel e ozaman ben nasıl servisle işe gidip sandalye başında kalabilirim. Hamilelik boyunca şirkete gitmek zorunda kalmak istemedim. Dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum diye yöneticime bilgi verdim ama insan kaynakları birimimiz ile paylaşalım dedi. Bende doktor beyden yazı aldım sizinde işinize yararsa iletiyorum. İş yeri hekimide değerlendirecek sonrasında karar verilecek

Kıl tüy konusunda malesef hızlı uzamayi geçtim artış da oldu yüzümde yoktu bildiğin kıllar çıkıyor sinir oldum.. mide bulantısı konusunda prilam olmasa halim vahim ilacım bitti süresi dolmamış doktor günde 1 girmiş bi sure alamadım maf oldum şuan kullanıyorum ona rağmen mide bulantısı mide ekşimesi yanması ağızda tuaf demir yalamış gibi bir tat hâlâ devam bakalım ne zaman bitecek bu süreç kızımda hiç böyle sorunlarım yoktu prenses gibi gebelik yaşamışım meğer

Hic olur mu abarti. Cocugun nufusunu cikartacak degilsin ya, bak tabi insan hevesleniyor :) ben de aklimdan isim geciriyorum cinsiyet belli olmasa da ve hala kayip yasamaktan cok korksam da...
Valla hiç abartı değil bence , insan bunlarla avunacak daha ney düşünecek başka
İsim olayıda zor bişi insan karar veremiyor canını sıkma bence
Bizim çoktan belli kızımızın ismi. Hamile kalmadan yıllar önce seçmiştik eşimle kızsa şu erkekse bu diye. Leyla koyacağız rabbim nasip ederse. :)
ben cinsiyetin belli olmasini bekliyorum ama tabiki belirledim bi belli olsun ilan edecem insallah
kiz olursa Tanem
erkek olursa Umut

aynı durum ben
şey diyoki bizimkide dur nipt te kesinleşsin görmekte yetmiyo
ayy o kadar iyi geldi ki yalnız olmadığımı bilmek sağolun kızlar o zaman isim araştırmalarına devammm :))))))

Kızlar merhaba bende böyle bir cihaz var pille çalışıyor, 16. Haftadan sonra bebeğin kalp atışı duyulabiliyor.Ben şimdi dinledim ama perşembe doktor kontrolüm var doktoruma sorarım bı sorun olur mu diye olmaz derse size de haber ederim almak isteyen olursa

Eklentiler

• 16848508734835358092961399650693.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı

Kızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı
Merhaba, bu ölçümü buradan hep duydum ama benim doktorum bahsetmedi. Ölçüm vajinal yapılıyorsa da yapmadık. Acaba atlıyor muyuz? Yoksa problem görünce mi yapılıyor

Merhaba, bu ölçümü buradan hep duydum ama benim doktorum bahsetmedi. Ölçüm vajinal yapılıyorsa da yapmadık. Acaba atlıyor muyuz? Yoksa problem görünce mi yapılıyor
Benim bir düşüğüm olduğu için doktorumdan kendim rica ettim eğer risk varsa önlem almak için canım ama normalde erken doğum öyküsü yoksa yapmıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…