Yalnız çok mantıklıymış da doktorum bir defter tutuyor orda kocaman yazıyor 48 kilo diye. İşin garibi ilk üç kontrolde hep 48im yani ben bu kiloyu son 2 ayda aldım onu anlayamıyorum başkalarına benim metabolizmam çok hızlıdır yeaa ben yesem de almam. Nee hamileyken 15 kilo mu almış ay çook fazla diyen ağzımı seveyim
Arkadaşlar dün cevap gelmedi bi arkadaş hariç acaba ANKARA da olanlar ne kadara doğum yapacaksınız ya da ne kadara doğum paketi aldınız acaba ya da doğum sigortası genel olarak ücret nedir ?
Bende nur topu gibi 6 kilo aldım ne güzel 4 kilo ile gidiyordum bayramda yediklerimden sonra tartıda +2 görünce moralim bozuldu tabi ama verilir bence stres yapmak istemiyorum artık karbonhidrat az beslenip bebişe kilo almaya çalışacağım
Yalnız çok mantıklıymış da doktorum bir defter tutuyor orda kocaman yazıyor 48 kilo diye. İşin garibi ilk üç kontrolde hep 48im yani ben bu kiloyu son 2 ayda aldım onu anlayamıyorum başkalarına benim metabolizmam çok hızlıdır yeaa ben yesem de almam. Nee hamileyken 15 kilo mu almış ay çook fazla diyen ağzımı seveyim
Ah malesef benimde doktorum not alıyor hem kendi sistemine hemde benim dosyama yazıyor tarih tarih. Odasına girer girmez ilk baktığı şey hatta benim asla kaçarım yok bende hep bulantı çektim birden açıldı iştahım tatlı görmek istemezken şuan rüyalarıma giriyor aman veririz ya hep birlikte demi
Ah malesef benimde doktorum not alıyor hem kendi sistemine hemde benim dosyama yazıyor tarih tarih. Odasına girer girmez ilk baktığı şey hatta benim asla kaçarım yok bende hep bulantı çektim birden açıldı iştahım tatlı görmek istemezken şuan rüyalarıma giriyor aman veririz ya hep birlikte demi
Geçen haftalarda kayınvalidemde şoklara girmiştim çok kilo aldım diye ama tartısı fazla ölçüyormuş 21+1deyim 4 kg ile devam ediyorum. 16.haftadan beri almamışım şükür
Ayyy benim midem bulanırken tatlı düşüncesinden bile bu ara aklıma sürekli revani, ıslak kekler falan geliyor Allahtan üşengecim de kalkıp hiç birini yapmıyorum
Soyacım belki senin bilgin vardır, internette net bir bilgi bulamadım. Gebelik döneminde vücuttaki yağ oranı nasıl olmalı acaba? Akıllı tartıya geçtim, sadece meraktan başta bir oranlarıma baktım. Yağ oranım almış başını gidiyor protein oranım da çok az. Eşimle sağlıklı(!) beslenme kararı aldık
Ayyy benim midem bulanırken tatlı düşüncesinden bile bu ara aklıma sürekli revani, ıslak kekler falan geliyor Allahtan üşengecim de kalkıp hiç birini yapmıyorum
Benimde öyle ilk 4 ay görmeye tahammülüm yoktu şuan aklımdan şerbetli tatlılar çıkmıyor bende yapmıyorum karpuzla yada dondurmayla geçiştiriyorum onlarda masum değil ama yemezsem ölecek gibiyim sanki
Arkadaşlar dün cevap gelmedi bi arkadaş hariç acaba ANKARA da olanlar ne kadara doğum yapacaksınız ya da ne kadara doğum paketi aldınız acaba ya da doğum sigortası genel olarak ücret nedir ?
Canım ben medicalparkta yapıcam inşallah ama ben hamile kalmadan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım onunla yapıcam inşallah ama hastanede en uygun doğum paketi 23 bindi 4 5 ay önce sorduğumda
Ahahah bence benı görünce kadın tartmaya utandı Yaşımı duyunca ufak bi şok geçirdi 2 li teste yaş riski çıktı ya baktı kagıda aa sen kaç yaşındasın ki dedi . Sonra 37 miş dedi hiç ama hiç göstermiyorsun dedi
Kilolar gidiyor kesinlikle ama eski bekarlık beli kalmıyor . Ama ben çok memnunun eskiden çok zayıftım kızımdan sonra belim filan doldu . O ayyy aen ne kadar zayıfsın lafları azaldı.
Ahahah bence benı görünce kadın tartmaya utandı Yaşımı duyunca ufak bi şok geçirdi 2 li teste yaş riski çıktı ya baktı kagıda aa sen kaç yaşındasın ki dedi . Sonra 37 miş dedi hiç ama hiç göstermiyorsun dedi
Kilolar gidiyor kesinlikle ama eski bekarlık beli kalmıyor . Ama ben çok memnunun eskiden çok zayıftım kızımdan sonra belim filan doldu . O ayyy aen ne kadar zayıfsın lafları azaldı.
Maşallah bebişler sağlıklı olsunda önemli değil gerçekten spor diyet halledilir bi şekilde. Bende evlenene kadar kilo almak için uğraştım hep, şikayetçi değilim o yüzden şuan ki durumdan
Bende 2020 ocak ayında kızımı orda almıştım kucağıma, hangi doktorda doğum yapmıştın benim doktorum tuğba kılıktı oda ayrılmış ataşehir memorialde çok uzak kalıyo hastane doğum konusunda çok iyi, şuan sümeyye hanım ile devam ediyorum başka doktor yok