2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
E. Zeynep Yılmaz yaptırdı doğumu. Evet bizim dr da memoriale geçmiş. Ben de Sümeyye hanıma gidiyorum.Sizin normal doğum muydu

E. Zeynep Yılmaz yaptırdı doğumu. Evet bizim dr da memoriale geçmiş. Ben de Sümeyye hanıma gidiyorum.Sizin normal doğum muydu
Hayır 37+3 te kilo alımı yavaşladı doktor normal deneyelim demişti ben istemedim sezaryan düşünüyodum zaten bebekde kilosu az falan olunca o suni sancı falan riske atmak istemedim şimdi ikizlerimi bekliyorum

Kızlar ya bebeğe aldığımız çamaşırları şimdiden yıkasak olmaz dimi çok erken yani başka işlerim de var da baya benim bari onları yapsam diye aklımdan geçmişti

Ben de 2 kg aldım, son yarım kiloyu bir haftada aldım nasıl olduysa sanırım hafta ilerledikçe hızlanıyor .
Ben 48 dim şu an 57 oldum hahahaha hayatımda bu kiloyu hiç görmedim sinirim bozuluyor gerçekten niye bu kadar aldım anlamadım ilk 3 ay kusmaktan yemek bile yemedim ama bir aydır ne bulsam yiyorum

Hayır 37+3 te kilo alımı yavaşladı doktor normal deneyelim demişti ben istemedim sezaryan düşünüyodum zaten bebekde kilosu az falan olunca o suni sancı falan riske atmak istemedim şimdi ikizlerimi bekliyorum
Maşallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben de 35.haftada bebeğin plasentadan ayrılmaya başlaması sebebiyle zorunlu sezaryene alındım.1 hafta kuvözde kaldı ciğerleri tam gelişmediği için

Ben 48 dim şu an 57 oldum hahahaha hayatımda bu kiloyu hiç görmedim sinirim bozuluyor gerçekten niye bu kadar aldım anlamadım ilk 3 ay kusmaktan yemek bile yemedim ama bir aydır ne bulsam yiyorum
Yani bilmiyorum ama doktorlar buna doğanın dengesi diyor. Düşük kilo ile başlayanlar almaya daha müsait oluyor nedense :) önemli olan tabi bebeğin sağlığı ama fazla kilo almak anne sağlığına iyi değil . 10-12 kg normal karşılanıyor bu da ayda ortalama 1 kg ediyor ekmek sana kilo aldırır elinde ise azaltmaya bırakmaya çalış canım..

Kızlar ya bebeğe aldığımız çamaşırları şimdiden yıkasak olmaz dimi çok erken yani başka işlerim de var da baya benim bari onları yapsam diye aklımdan geçmişti
Yıkayıp güzelce hurca koyarsan bişi olmaz acıkta kalırsa tozlanır . Yoksa ne olacak

Normal insan için 18,5 - 25 arası olarak kabul ederiz. Ama hamilelikte yağ oranı artar. Yine de bunun üstüne çıkmamalı tabi. Senin kaç çok merak ettim

Ben yikadim utuledim dolaba koydum canim temiz camasira acikta olmadikca bisey olmaz diye dusunuyorum yalniz yikarken bebek camasir yumusaticisi kullanmayin alerji vs yapabilir belki ilk zamanlar

Amin inşallah zor olmalı bende kendimi şimdiden alıştırdım kuvöze girme ihtimallerini

Yaaa , ya almasaydı napardınız az kurulmadım bu süreçte onlara
Ben de kuruldum fazla fazla. Şimdi görüşmüyorum çok kendileriyle, gördüğümde suratımı ekşitiyorum resmen belli ediyorum. Benimki zamanında düşmesini bile beklediği için bir şey de almasın, laf da etmesin modundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…