2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İşini iyi yapan bir doktora rastlamana sevindim Aslında bir doktordan daha görüş almak bazen iyi oluyor.
Benimde öyle ikna etti arkadaşlar, bana da mantıklı geliyor, farklı bir doktor görüşü. Ben arada gideceğim devlete. Ayda bir belki
Ahaha bizim kızın da öyleydi düne kadar ama dün baya şaka yaptı
Cinsiyetin sonradan değişmesi çok kötü bence

Değişen yengemin 3 oğlu var sevinmiştir sanırım

Redpanda11 canım ben dayanamadım medipol de damla yasemin diye bi doktor vardı denemek istiyordum bugün o varmış randevuda aldım gitim uzun uzun renkli baktı ilgiliydi güzel iletişim kurtuk onunla devam edicem gibi geldi

Arkadaşlar, benim idrarımda bakteri 2000 lerde, lökosit 75 (++) ama kültür testinde “üreme olmadı” ibaresi var. İnternette araştırdığımda enfeksiyon olmadığı anlamına geliyormuş ama lökosit neden yüksek o zaman? Ağrım da var geçmiyor

Sevindim canım, sonuçta daha yolun yarısındayız ve seninkiler ikiz. İçine sinen bir doktorla devam etmen çok daha iyi

Sevindim canım, sonuçta daha yolun yarısındayız ve seninkiler ikiz. İçine sinen bir doktorla devam etmen çok daha iyi
Evet recep beye detaylıya gitmeme çok şaşırdı kim önerdi size dedi bende ben araştırmıştım kızımda da ona gitmiştim ikiz olduğu için hiç riske atmak istemedim dedim çok değerli bi hocadır dedi, kızımın karın çevresindeki gerilik devam ediyor yine 4 gün ama kiloları arasında çok fark yok devlette perinatolojiye görünüceğimi söyledim iyi yaparsınız dedi ayda 1 kez birde normal olsanız muane sıklığınız 2 hafta ideal dedi, sümeyye ye kalsa ayda bir gel dicek tamam normal ama ikizim riskli hem rahme giden damarda direnç var, rahim ağzını kaç kez ölçtü garanti olması bakımından öyle yani sevdim gibi bakalım, hem bebekleri gördük içim rahatladı çok şükür iyiler bana yeter

Devlette perinatolojiye randevu bulabiliyor musun ya ben bağcılarda normal kadın doğuma bile pek randevu bulamıyorum şimdi memleketteyim ayın 10unda devlete gideceğim, dönüşte de Ağustos sonu Sümeyye’ye gideceğim

Arkadaşlar ikea’dan bebek için dolap yaptıran oldu mu? Ben daha önce hiç mobilya almadığım için İKEA’nın sistemini pek bilmiyorum. İşimi görecek gibi olanların çoğunda stok yok diyor internette

Canım ikeada istediğin gibi tasarlatıyorsun . Çok ergonomik geliyor bana. Çok seviyorum tasarımlarını, pek ucuz değil sadece.

Önce normal kadın doğum yeşil alan açtırıyor yoksa alamıyorsun öyle saat 10 da çam sakuraya buldum gittiğinde açmadıysan açtır saat tam 10 da bakarsın bende zorlandım detaylı bakmıyor yazıyor zaten riskli gebelere bakılıyor bende sistemlerini anlamadım tam detaylı zaten yaptırmıcam iyice baksın yeter bana

Canım ikeada istediğin gibi tasarlatıyorsun . Çok ergonomik geliyor bana. Çok seviyorum tasarımlarını, pek ucuz değil sadece.
Açıkçası kalitesi daha önemli. Evlenirken çoğu bilindik markalar hep suntaydı, o yüzden gidip yerel bir mağazadan hepsini mdf aldık. Fiyat olarak da markaların 1/3’ine denk geldi. Şimdi intenetten bakıyorum. Döndüğümde de direkt mağazalara gidip son kararı verip sipariş oluşturmak istiyorum. Bazı mobilyacılar 1 ay sonra teslim edebiliyor malum. Ağırlaşmadan o işleri halledersem harika olacak

Ay çam sakura yolu gözümde çok büyüyor yeşil alan 11.haftada açıldı bana. Çok şükür riskli dönemi atlattım, ben arada normal kadın doğuma bulsam yeter amaç 2 doktor kontrollü gitmek. Hem de tahliller devlette daha ayrıntılı yapılıyor gibi geliyor bana, belki de eğitim araştırma olduğu için bilmiyorum

Ben bide o hastanenin karşısında oturuyodum ve hastane çalışmasının bütün pisliğini tozunu çektim biraz faydalanıyım esenler de de var ama doktordan bi beklentin olmaması gerek bende tahliller için gittim ki bana buraya gelme seni kaldırmaz diyo esenler devlet ikiz diye, senin normal muane olduğu için bağcılar devlet iyi bence yakınsa bide evet tahlilleri daha detaylı yapılıyor dediğin gibi hem boşuna ücret vermek özelde banada cazip gelmiyor, bagcılar devlet beni hafta sonu ürolojiye bile yönlendirdi ultrasonda böbreklerime bakılmıştı gecen haftalarda araştırma her zaman daha iyi

Yani senin kadar olmasa da yine de yakın sayılır benim de toksoplazma testimi oradaki doktor istemişti. Ben ordan da randevu kovalayım yine

Kızlar merhabaa, bebiş odası için dolap vs alan var mı şimdiden? Biz kendimiz yapacağız dolabı vs. Erken mi olur sizce şimdiden yapsak?
Canım ben internette bir takım görmüştüm, mobilyacıya sipariş verdim yapılacak o takım, bana 1 ay dediler ağustos sonu-eylül başı anca gelir tahminimce, yani hemen ulaşmıyor elimize zaten

İkeanın modellerine çok aşinayım açıkçası çoğu eşyamı ordan aldım. Dolapları mdf çok kaliteli değil. Ama yıllardır var bende hiç bir şey de olmadı. Bana istediğin gibi değiştirip türetebilmek ve çıkarabilmek çok rahat geliyor. İster askı taktır ister raf. Ya da yetmedi yanına ince kapılı tekli dolap eklet. Tamamen hayal gücün yani. Ancak ben bebeğe bu sefer ordan yaptırmadım. Sanki bebek için biraz daha erkenmiş gibi bütçe olarak da bu sefer biraz daha fazla bir ücret çıktı. Bir mobilyacıdan aldım içime sinen bir model.
Kızlar merhabaa, bebiş odası için dolap vs alan var mı şimdiden? Biz kendimiz yapacağız dolabı vs. Erken mi olur sizce şimdiden yapsak?
Ben bir buçuk ayı geçti hala gelmedi. Erken değil bence
İşte ikea olsaydı çoktan evimdeydi gerçi o ayrı

Bence kendiniz yapacaksanız başlayabilirsiniz. Açıkçası ben 32.hafta sonrasına pek bir şey bırakmak istemiyorum. Hem riske atmamak için hem de ağırlaşma öncesi olduğu için. Eylül grubunda bile şimdiden doğum yapan birkaç kişi var. Biz de ne olur bilinmez, sağlıkla vaktinde gelsinler tabi de

Anladım canım teşekkürler sen nerden sipariş verdin? Ben de dönüşte direk dolabı halledip evdeki tüm kolileri dışarı atmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…