Kolesterol ile ilgili bilgim yok ama t4 referans aralığında görünüyor aslında önlem amaçlı görünmeni istemiş olabilir hızlı düşüp yükselen bir değer belki ondandır
Kolestrol bende de (239 du en son) yüksek çıkıyor, doktor önemsemiyor. Tiroid hormonlarını ciddiye alıyorlar bildiğim kadarıyla ama 0.85 çok da düşük değil galiba, hatta benim ASM nin serbest t4 için referans aralığı 0.85-170.
Bizim asm deki ebe biraz pimpirikli şeker yüklemesini kabul etmedım diye imza attırdı hatta zorladı yapmam gerektiğini söyledi az biraz daha ısrar etse üzülüp yaptıracaktım
Bence ondan ötürü git dedi . Çünkü bu kadarcık değer değişikli önemli olmamalı .
Aşı bir doz yetmez mi dedim gebelikte 5 yıl dedi yapmalıyız dedi
Sonuç raporunda referans aralıkları yazar genelde. Bazen laboratuvara göre değişebiliyor bazı değerlerin ref. aralıkları ama 75 gr. Şeker yüklemesinde bana söylenen şuydu: açlık 92 1. Saat 180 2. Saat 153 altı olmalı.
Üç saat değil aslında iki saat. Açken gidip açlık kanı veriyorsunuz, içeceği içiyorsunuz. Bir saat sonra ikinci kanı, ondan bir saat sonra da üçüncüyü veriyorsunuz.
Bizim asm deki ebe biraz pimpirikli şeker yüklemesini kabul etmedım diye imza attırdı hatta zorladı yapmam gerektiğini söyledi az biraz daha ısrar etse üzülüp yaptıracaktım
Bence ondan ötürü git dedi . Çünkü bu kadarcık değer değişikli önemli olmamalı .
Aşı bir doz yetmez mi dedim gebelikte 5 yıl dedi yapmalıyız dedi
Kızlar ben dün aşı birde kan testi yaptırmıştım. Kaşınma karaciğer ile ilgili midir acaba diye. O değerler normal çıktı şükür ama Crp değerim 0 5 arası olması gerekirken 8,9 çıkmış çok mu yüksek enfeksiyon değil mi bu. Bir türlü geçmedi bir aydır napsam ki
Hergün düzenli kullanıyorum kuzum camasırıma bir damla damlatıyorum aksam camasırımı değiştirdiğimde yatmadan 1 damla yapıp yatıyorum ben de hep cıkardı hamile değilken bile kendim bile şaşırıyorum artık masallah iyi ki kesfettim akıntı benimde aynı beyaz kokusuz oluyor hatta bir iki gündür fazla acaba enfeksiyon mu var demiştim yokmus hormonlardan o da kullandıgın yağ nerden peki aktardan mı trendyol mu
Aktardan aldım ilk kullandığımda kasık ağrım çoktu bi gecede geçirdi demekki fayda ediyor, ve 1 hafta sonra düşmüştü hepsi tekrarlıyo malesef azda olsa ama şuan ağrım yok ona şükrediyorum ilerlemesin bana yeter ben 3 damla damlatıyorum çok mu acaba
Aktardan aldım ilk kullandığımda kasık ağrım çoktu bi gecede geçirdi demekki fayda ediyor, ve 1 hafta sonra düşmüştü hepsi tekrarlıyo malesef azda olsa ama şuan ağrım yok ona şükrediyorum ilerlemesin bana yeter ben 3 damla damlatıyorum çok mu acaba
Bende öyleyim geçen hafta 25 di crp doktor önemsemedi çok kullanmışsın antibiyotik dedi ama ben şase yazıyım dedi kullanmadım ağrım olursa kullanırım dedim çok kafama takıyodum biraz daha rahatım ama yine hafta sonu kan idrar vericem
Ben kullandım ama daha büyüktü 10 aylık civarı biraz kalın kalıyor yani tek atlet üstüne giydirdim fermuarlı olması rahattı saklamıştım bebeğede kullancam büyüdüğünde
Bende öyleyim geçen hafta 25 di crp doktor önemsemedi çok kullanmışsın antibiyotik dedi ama ben şase yazıyım dedi kullanmadım ağrım olursa kullanırım dedim çok kafama takıyodum biraz daha rahatım ama yine hafta sonu kan idrar vericem
uyku tulumları üstünü örtme bakımından çok rahat oluyor da altını alırken fermuarsız bacağı çıkarıp giydirmek zor oluyor. bir tek o kısmı sevmiyorum iyice uykuları açılıyor. o aylarda gece alt almadan da olmuyor
Yenidoğana bu bence agır gelir . Baya kalın çünkü birde yenidoğan gece bile kaka yapıyor zor altını degısmesı bununla .
Kendi şahsi fikrim bence yenidoğana uygun degıl
Kızlar ben dün aşı birde kan testi yaptırmıştım. Kaşınma karaciğer ile ilgili midir acaba diye. O değerler normal çıktı şükür ama Crp değerim 0 5 arası olması gerekirken 8,9 çıkmış çok mu yüksek enfeksiyon değil mi bu. Bir türlü geçmedi bir aydır napsam ki
Yenidoğana bu bence agır gelir . Baya kalın çünkü birde yenidoğan gece bile kaka yapıyor zor altını degısmesı bununla .
Kendi şahsi fikrim bence yenidoğana uygun degıl
Teşekkürler yorumun için, kasım ayında doğum yapacak anneler geceleri kullanılacak kundak vs önerisi olan var mı ? Evimiz kaloriferli ama sanki hep üşüyecekmiş gibi geliyor…
Hiç bilemedim neden öyle. Benim ilk gebeliğimdeki değerlere baktım şimdi (2018 yılı, başka hastane), Referans Aralığı yalnızca açlık için 70-100 yazıyor, diğerleri belirtilmemiş ama 1. Saat 149 2. Saat 152’ye normal demiş doktorum.