2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde kolestrol sürekli böyle çıkıyor doktorum önemsiz dedi, şimdi baktım t4 0.88 çıkmış son tahlilimde ama dahiliyeye git falan demedi hiç

Kolesterol ile ilgili bilgim yok ama t4 referans aralığında görünüyor aslında önlem amaçlı görünmeni istemiş olabilir hızlı düşüp yükselen bir değer belki ondandır

Bizim asm deki ebe biraz pimpirikli şeker yüklemesini kabul etmedım diye imza attırdı hatta zorladı yapmam gerektiğini söyledi az biraz daha ısrar etse üzülüp yaptıracaktım
Bence ondan ötürü git dedi . Çünkü bu kadarcık değer değişikli önemli olmamalı .
Aşı bir doz yetmez mi dedim gebelikte 5 yıl dedi yapmalıyız dedi

Benim 1.saat max 180 2.saat 120 referans aralıgı 2.saat referansa sasırdım

Bizimki de fazla sakin sanırım tek doz tetenoz vurdu inşallah bişey olmaz dr sormayı da sürekli unutuyorum

Kızlar ben dün aşı birde kan testi yaptırmıştım. Kaşınma karaciğer ile ilgili midir acaba diye. O değerler normal çıktı şükür ama Crp değerim 0 5 arası olması gerekirken 8,9 çıkmış çok mu yüksek enfeksiyon değil mi bu. Bir türlü geçmedi bir aydır napsam ki

Aktardan aldım ilk kullandığımda kasık ağrım çoktu bi gecede geçirdi demekki fayda ediyor, ve 1 hafta sonra düşmüştü hepsi tekrarlıyo malesef azda olsa ama şuan ağrım yok ona şükrediyorum ilerlemesin bana yeter ben 3 damla damlatıyorum çok mu acaba

Ben de öyle kullanıyorum ama etkisini göremedim idrar yolu açısından hiç. Aktardan almıştım.

Ben aylardır enfeksiyonluyum crp yükseldi düştü idrarda çıktı. Artık huniyi taktım kafama
Bende öyleyim geçen hafta 25 di crp doktor önemsemedi çok kullanmışsın antibiyotik dedi ama ben şase yazıyım dedi kullanmadım ağrım olursa kullanırım dedim çok kafama takıyodum biraz daha rahatım ama yine hafta sonu kan idrar vericem

Kızlar defactoda böyle çok uygun fiyata uyku tulumları var , 3-6 ay alsam yeni doğdugunda rahat olur mu sizce ?Eki Görüntüle 3281632
Ben kullandım ama daha büyüktü 10 aylık civarı biraz kalın kalıyor yani tek atlet üstüne giydirdim fermuarlı olması rahattı saklamıştım bebeğede kullancam büyüdüğünde

Ben de bugün verdim kan bakalım ne çıkacak

Kızlar defactoda böyle çok uygun fiyata uyku tulumları var , 3-6 ay alsam yeni doğdugunda rahat olur mu sizce ?Eki Görüntüle 3281632
uyku tulumları üstünü örtme bakımından çok rahat oluyor da altını alırken fermuarsız bacağı çıkarıp giydirmek zor oluyor. bir tek o kısmı sevmiyorum iyice uykuları açılıyor. o aylarda gece alt almadan da olmuyor

Yenidoğana bu bence agır gelir . Baya kalın çünkü birde yenidoğan gece bile kaka yapıyor zor altını degısmesı bununla .
Kendi şahsi fikrim bence yenidoğana uygun degıl

Crp değerin yüksek değil ben doktorunun buna bir tedavi vereceğini sanmam

Arkadaşlar park yatak içine yatak bakıyorum da yenidoğanlar nasıl yataklarda yatıyor? Bazı markalarda çok ince minder gibi yataklar var

Yenidoğana bu bence agır gelir . Baya kalın çünkü birde yenidoğan gece bile kaka yapıyor zor altını degısmesı bununla .
Kendi şahsi fikrim bence yenidoğana uygun degıl
Teşekkürler yorumun için, kasım ayında doğum yapacak anneler geceleri kullanılacak kundak vs önerisi olan var mı ? Evimiz kaloriferli ama sanki hep üşüyecekmiş gibi geliyor…

Benim 1.saat max 180 2.saat 120 referans aralıgı 2.saat referansa sasırdım

Hiç bilemedim neden öyle. Benim ilk gebeliğimdeki değerlere baktım şimdi (2018 yılı, başka hastane), Referans Aralığı yalnızca açlık için 70-100 yazıyor, diğerleri belirtilmemiş ama 1. Saat 149 2. Saat 152’ye normal demiş doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…