Evet ama bebek baş aşağı dönmedi bence henüz, çünkü aynı tekmeleri kasığıma da yiyorum. Neler yapıyor içerde fikrim yokSenin haftan baya ileride kaburgalar mıay kızımda tekmelerdi ama çok güzell geçmişti ağrısız sızısız bebek gibi bi hamilelik tek düşündüğüm stresti evhamlarımdı bu kadar nomal nasıl olabilir herşey diye içimin yediği bi hamilelikti o yüzden şuan düşününce çok güzel geçmiş diyebiliyorum tabi bir de ilk annelik duygusu yetebilicekmiyim falan ama ikizler çok farklı yine buna şükür iyice büyüdüklerinde nasıl olucak korkutuyor kaburgamı miğdemi mesanemi bakalım
Bu çok garip geliyor banaAynı seyi bende yasıyorum ya bi anda baskıyla tuvaletim geliyor ama bi anda da geciyor
Bakalım neler yapıcaklarEvet ama bebek baş aşağı dönmedi bence henüz, çünkü aynı tekmeleri kasığıma da yiyorum. Neler yapıyor içerde fikrim yokikiz çok daha farklı bak seninkiler de büyüsünler 4 el 4 ayak bakalım nerelerine denk gelcek
Ahh sağlıklı olsunlar da
Bu arada tekmeleri güzel bence ama dönerken içim bir hoş oluyor benim ona daha alışamadım
Ben de sen yazınca güldümBu çok garip geliyor banailk yaşadığımda çok gülmüştüm
Bence bu tarz şeyler de yanlış ya da doğru diye kavram yok, tamamen annelik iç güdüsüyle hareket ediyoruzBen hiç kundak yapmadım annem teklif etmişti ama istemedim bana sıkıcı geliyor yanlışmı yaptım bilmiyorum ama elleri kolları hareket etsin istedim şöyle ama battaniyesi kalındı onu kullandık uyku tulumu kullanılmaz yeni doğanda bence 6 7 8 ayları yaz ayına geldiği için o aylardan sonra fermuarlı kollu uyku tulumu kullandım halada öyle felaket deli yatıyor sanırsın uçuyo ne pozları varşapka önüne geliyodu kafasına oynattıça şapka kullanmadım korktuğum için müslinle önlem alıyodum yada tülbentle örtü yapıyoduk park beşiğin delikli olan yerlerine penye battaniye seriyodum rüzgar gelmesin diye öyle böyle büyüyolar
Çok sıcağa alıştırmamak gerekiyor bebekleri sıcak hasta ederMüslin örtüyle üşür mü acaba ? Müslin örtüyle kundak yaparsak sanırım kat kat mı giydirmek gerekecek ? Bu konuda benim kafam çok karışık :))
Az önce arkadaşıma tuvaletim geldi ben hamileyim deyip telefonu kapattımBenim baya baya değişti, kaburgama tekmeler, ani mesane baskıları, dediğin gibi ince bir sızı şeklinde değişik tarif edemediğim hisler. Bazen dur annecim napıyosun diyesim geliyor gerçektegeçen gün uzanırken bir anda öyle bir tuvaletim geldi ki, sonra tuvalete gittim oraya baskıyı azalttı heralde hiç yapamadım mesela
Haha yok yok bizim ki hiç öyle değil, benim eşimde baskın karakterdir ona kolay kolay cevap bile veremiyorYooo bizim kaynana da öyle, oğluna evdeki en rahat sandalyeyi verir, çünkü inşaat işçisi sankioğlunun adı geçince ağlar filan.. Ama özüne bakınca herşeyi o bilir, kimse hiçbişeyden anlamaz, oğlu bile bişey bilmez, herşeyi o bilir.. Tipik narsist hemde en azılısından
Bende öyleyim geçen hafta 25 di crp doktor önemsemedi çok kullanmışsın antibiyotik dedi ama ben şase yazıyım dedi kullanmadım ağrım olursa kullanırım dedimçok kafama takıyodum biraz daha rahatım ama yine hafta sonu kan idrar vericem
Yaa iyi o zaman canım bende yazdıktan sonra okudum 100 e yakın değerler baya ciddi oluyormuş çok yüksek değilse sıkıntı yokmuş o kadar
Arkadaşlar park yatak içine yatak bakıyorum da yenidoğanlar nasıl yataklarda yatıyor? Bazı markalarda çok ince minder gibi yataklar var
Canım nasıl kullanıyorsun yağıNioliben idrar tahlili verdim simdi yine enf yok cok sükür kesinlikle bu yağa baglıyorum
Benim de t4 düşük çıktı yarın doktora soracağım bende bugün bel ağrısı için gittim ama tahlilleri göstermeyi unuttumEki Görüntüle 3281417
Kan verdim bu 3 değer böyle çıkmış. Asm deki ebe kolestrolü gebelerde önemsemiyoruz yüksek cıkabılır dedi. T4 değeri için dahiliyeye bir görün dedi bu kadarcık değer için gitmeye gerek var mı ki anlamadım .
Müslin örtüyle üşür mü acaba ? Müslin örtüyle kundak yaparsak sanırım kat kat mı giydirmek gerekecek ? Bu konuda benim kafam çok karışık :))
Bence bu tarz şeyler de yanlış ya da doğru diye kavram yok, tamamen annelik iç güdüsüyle hareket ediyoruzbebekler ilk doğduklarında dünyaya alışabilmek ve kendilerini anne karnındaki gibi güvende hissetmek için dar, destekli uykularında rahat hissettiklerini okumuştum bir yerde. Bir de annem kardeşimi de yapardı hep, rahat ederdi çocuk. Sanırım ordan bilinçaltıma da kazınmış
Geçen ben de düşündüm eskiden anneler beşiğin üstünü örterlerdi soğuk vs olmasın diye ama benimki anne yanı olduğu için örtemem bi tarafı aşağıda olacağı için. Şimdiden bunu dert edinip acaba nasıl yapılır diye düşünüyorumgerçekten anne olunca doğmamış çocuğa don biçmek bile mantıklı geliyor
Haha yok yok bizim ki hiç öyle değil, benim eşimde baskın karakterdir ona kolay kolay cevap bile veremiyoreskiden böyle pek konuşamazdı zaten kirasına varana kadar biz ödediğimiz için şimdilerde emekli oldu evi oldu sesi çok daha gür çıkıyor maşallah
Doktor ne dedi bel ağrın için?Benim de t4 düşük çıktı yarın doktora soracağım bende bugün bel ağrısı için gittim ama tahlilleri göstermeyi unuttum
Canım biraz adet sancımda vardı benim bel ağrısı artınca doktor hemen gel dedi.Vajinaş muayene etti ilk rahim ağzına baktı çok şükür kapalı.Rahim ağzı uzunluğu da 35 mm çıktı yine parmağıyla rahim ağzına baktı emin olmak için çok şükür kapalı çıktı.Akıntımda vardı biraz fitil verdi idrar tahlili istedi idrar temiz çıktı.Bel ağrım için istirahat verdi pazartesiye kadar.Parol verdi kas ağrıysıysa parol etki eder dedi.Geçmez ya da şddetlenirse haber ver dedi canım.Benim plesantamda aşağıda biraz ondan panik oldum sanırım.Normalde yorulunca olur dinlenince geçerdi.Bu akşam Parol içmiycem bakalım yarın nasıl olacak eğer geçmezse yarın içeceğimDoktor ne dedi bel ağrın için?
Ah geçmiş olsun neyseki doktorun her şeye bakmış aklında soru işareti kalmasın artık. Ama gerçekten dinlenmek gerek, ben bazen unutup hızlı hareket ediyorum falan hemen belli ediyor kendini.Canım biraz adet sancımda vardı benim bel ağrısı artınca doktor hemen gel dedi.Vajinaş muayene etti ilk rahim ağzına baktı çok şükür kapalı.Rahim ağzı uzunluğu da 35 mm çıktı yine parmağıyla rahim ağzına baktı emin olmak için çok şükür kapalı çıktı.Akıntımda vardı biraz fitil verdi idrar tahlili istedi idrar temiz çıktı.Bel ağrım için istirahat verdi pazartesiye kadar.Parol verdi kas ağrıysıysa parol etki eder dedi.Geçmez ya da şddetlenirse haber ver dedi canım.Benim plesantamda aşağıda biraz ondan panik oldum sanırım.Normalde yorulunca olur dinlenince geçerdi.Bu akşam Parol içmiycem bakalım yarın nasıl olacak eğer geçmezse yarın içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?