2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah geçmiş olsun neyseki doktorun her şeye bakmış aklında soru işareti kalmasın artık. Ama gerçekten dinlenmek gerek, ben bazen unutup hızlı hareket ediyorum falan hemen belli ediyor kendini.
Evet canım gerçekten öyle.Bebeğimde iyiydi çok şükür o yüzden daha iyiyim.Yarın homoffice çalışacağım umarım geçer

Bnmkı de anne yanı ahşap beşik, ama ben cibinlik direğine doğru örttüm karanlık olsun diye valla.. Ama eskiden bence soğuk hava gelmesin diye yapıolardır, sobalı evlere doğduk malum
Evet ever onların amacı soğuk içindi ama annem yazma vs örterdi senin yaptığın gibi karanlık olsun diye. Benimkinin üstüne seriliyor cibinliği, olmadı onun üstüne yazma örterim. Bak sayende aydınlanma yaşadım

Evet canım gerçekten öyle.Bebeğimde iyiydi çok şükür o yüzden daha iyiyim.Yarın homoffice çalışacağım umarım geçer
Yaaa o değil de alttaki doğum günlüğünde “Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir. ” yazıyor olması nerden nereye geldik

Teşekkürler yorumun için, kasım ayında doğum yapacak anneler geceleri kullanılacak kundak vs önerisi olan var mı ? Evimiz kaloriferli ama sanki hep üşüyecekmiş gibi geliyor…
Kolsuz tulumlar var onlara bakabilirsin. Örnek ekleyeyım bunlar yenıdoğana daha uygun.

Kızlar benimde kafası yukarda bebeğin çok zorlanıyorum nefesimi toparlayıp tam alamıyorum yani napcam böyle bilmiyorum yemek yiyemiyorum 2 gündür iyice şişip patlayacak gibi oluyorum
Bende aynı senin gibiyim hatta bazen anlık çarpıntım oluyor bebek baskı yapıyor sanki

Dilkenn canım iyimisin nasılsın ? Sesin çıkmıyor
Ay canım teşekkür ederim bu sıcaklar herkes gibi beni de mahvetti tsnsiyonum çok şükür yüksek değil ama çok düşük en son dün 7/3 e kadar düştü sürekli başım dönüyor her yer karanlık,pul pul görüyorum ve sürekli yatıyorum maalesef :/ enerjim var ama kalkamıyorum o kadar saçma ki durumuma sinirlenip kendimle kavga ediyorum kaya tuzu yalayıp tuzlu ayran ve şalgam suyu içiyorum bana mısın demiyor mübarek bari 1 birim yüksel ama yok asla sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ah geçmiş olsun neyseki doktorun her şeye bakmış aklında soru işareti kalmasın artık. Ama gerçekten dinlenmek gerek, ben bazen unutup hızlı hareket ediyorum falan hemen belli ediyor kendini.

Bugun bende çok yoruldum sanrm ki sağ bacağımın kemiği ağrı yaptı.. Gün içinde çok oturamıyorum normalde de, bugun bide ani misafir geldi biraz yoruldum sanrm.. İnş yarın geçer.. Cidden ilk hamılelık prenseslik diye kim demişti sürünüyorum resmen ya hele bide şu yolun yokuşu günde en az 2 kere çıkıorm, 1 oğlum durmuyor market ıvır zıvır için, 2 aksam parka.. Valla canım çıkıo

Bende aynı senin gibiyim hatta bazen anlık çarpıntım oluyor bebek baskı yapıyor sanki
Senin bebeğin kafası yukardamı yani bu yüzden mi bu kadar zorlanıyoruz acaba evet insan nefesini toparlayamayınca çarpıntı oluyor ben tansiyonum filan düşüyor sandım ölçüyorum normal çıkıyor

Senin bebeğin kafası yukardamı yani bu yüzden mi bu kadar zorlanıyoruz acaba evet insan nefesini toparlayamayınca çarpıntı oluyor ben tansiyonum filan düşüyor sandım ölçüyorum normal çıkıyor
Evet yukarda canım muhtemelen o yüzden oluyor çünkü yemeklerden sonra ve yattığımda oluyo genelde

Kolsuz tulumlar var onlara bakabilirsin. Örnek ekleyeyım bunlar yenıdoğana daha uygun.Eki Görüntüle 3282001
Bende trendyoldan didababywear diye bir yerden almışım pamuklu pazen kumaşı emiyor teri memnunum. Ama kurutucuya atılmıyor hem küçültülüyor hem de inceliyor kumaşı ben attığımdan biliyorum üstünde de atmayın yazıyor zaten O yüzden almak isteyenler o marka biraz daha ekonomik 2 tane almak gerekiyor kusuyor bişey oluyor yıkanınca kurumadı yetişmiyor. Bir de kalıpları aşırı büyük bedeni neyse onu almak gerekiyor

Ben demiş olabilirim bende dün arabayla çıkardım klimalı ortamda dondurma yedirip sitenin oyun odası var orası da klimalı oraya götürdüm. En fazla bunu yapabiliyorum Neyse ki bugün hava çok sıcak olmasına rağmen modum aşırı yüksek, günlerdir gece saat kurup çişe kaldırıyordum uykusuzluktan perişan olmuştum. Dün gece anne olamaz çişim geldi diye bir ses beni iki kez çağırdı, artık anlıyor gece de ve saat kurmama gerek kalmadı çok şükür

Evet yukarda canım muhtemelen o yüzden oluyor çünkü yemeklerden sonra ve yattığımda oluyo genelde
Benim de sanırım hala öyle ama hem kaburgalarımda hem kasıklarımda hissediyorum. Bir de içerde bazen gerindiğini hissediyorum bazen de karnımın bir tarafına yaslanıyor ve orası dışardan böyle top gibi çıkıyor. Ama kesinlikle çok güzel bir his değil mi dönmesi hariç

Tuvalet eğitimi mi ben çok çektim o konudan valla hatta yeni yeni öğrendi bile diyebilirim.. Çok erken basladm cocuk hiç hazır degıldı, aylarca kaka temızledm çiş temızledm.. Allaha şükür bugunume.. Şimdi gidip kendi yapıo, Bi tek kıçını ben temızlıorm.. Allaha şükür bugunume
Kaç gün oldu siz başlayalı?

Yarın 2 hafta olacak sanırım kız çocukları daha kolay öğreniyormuş bizim ki ilk gün biraz kaçırdı, en son ilk gün kaçırmasında olamaz diye ağladı ve bir daha kaçırmadı. Bir de ayağına halhal aldım, tuvaletimizi tuvalete yapmazsak halhalımızda kirlenir dedim onun da etkisi olmuş olabilir İstanbul’a gelince öğlen ve gece de bezi kestim pazar akşamından beri işte Pzt sabah 3 kez kalkmamıza rağmen yetişememişim ve yatağına kaçırmıştı. Sonra hiç gece de kaçırmadı ama ben izin vermedim aslında sürekli uyandırdım ikimizde mahvolduk. O da doğru değil mesanesinin dolduğunu anlaması gerek diye 2 e düşürdüm kaldırmaları dün işte ilk kez kendi uyanıp haber verdi Bizim kolay geçiyor ama gazla kakayı ayırt edemiyor mesela sürekli tuvalete gidiyoruz indir kaldır o çok zorladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…