Evet canım gerçekten öyle.Bebeğimde iyiydi çok şükür o yüzden daha iyiyim.Yarın homoffice çalışacağım umarım geçerAh geçmiş olsun neyseki doktorun her şeye bakmış aklında soru işareti kalmasın artık. Ama gerçekten dinlenmek gerek, ben bazen unutup hızlı hareket ediyorum falan hemen belli ediyor kendini.
Evet ever onların amacı soğuk içindi ama annem yazma vs örterdi senin yaptığın gibi karanlık olsun diye. Benimkinin üstüne seriliyor cibinliği, olmadı onun üstüne yazma örterim. Bak sayende aydınlanma yaşadımBnmkı de anne yanı ahşap beşik, ama ben cibinlik direğine doğru örttüm karanlık olsun diye valla.. Ama eskiden bence soğuk hava gelmesin diye yapıolardır, sobalı evlere doğduk malum
Yaaa o değil de alttaki doğum günlüğünde “Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir. ” yazıyor olmasıEvet canım gerçekten öyle.Bebeğimde iyiydi çok şükür o yüzden daha iyiyim.Yarın homoffice çalışacağım umarım geçer
Doktorun söylediğine göre bu süreçte hiç dokunulmazsa dökülürmüş. İnşallah diyelimbenimde yüzümde hafif var göbekteki kadar değilbenimki kız demek ki olabiliyor . Progestan kullanıyorum hala oda yapmış olabilir. Umarım doğumdan sonra geçerler.
Kolsuz tulumlar var onlara bakabilirsin. Örnek ekleyeyım bunlar yenıdoğana daha uygun.Teşekkürler yorumun için, kasım ayında doğum yapacak anneler geceleri kullanılacak kundak vs önerisi olan var mı ? Evimiz kaloriferli ama sanki hep üşüyecekmiş gibi geliyor…
Camasırımı 2 kere değiştiriyorum canım pamuklu kullan mutlaka. her değiştirmede 1 2 damla damlatıyorum hergün düzenli kullanıyorumCanım nasıl kullanıyorsun yağı
Bende aynı senin gibiyim hatta bazen anlık çarpıntım oluyor bebek baskı yapıyor sankiKızlar benimde kafası yukarda bebeğin çok zorlanıyorum nefesimi toparlayıp tam alamıyorum yani napcam böyle bilmiyorum yemek yiyemiyorum 2 gündür iyice şişip patlayacak gibi oluyorum
Ay canım teşekkür ederimDilkenn canım iyimisin nasılsın ? Sesin çıkmıyor
Ah geçmiş olsun neyseki doktorun her şeye bakmış aklında soru işareti kalmasın artık. Ama gerçekten dinlenmek gerek, ben bazen unutup hızlı hareket ediyorum falan hemen belli ediyor kendini.
Doktorun söylediğine göre bu süreçte hiç dokunulmazsa dökülürmüş. İnşallah diyelim
Senin bebeğin kafası yukardamı yani bu yüzden mi bu kadar zorlanıyoruz acaba evet insan nefesini toparlayamayınca çarpıntı oluyor ben tansiyonum filan düşüyor sandım ölçüyorum normal çıkıyorBende aynı senin gibiyim hatta bazen anlık çarpıntım oluyor bebek baskı yapıyor sanki
Ne güzel valla, sevindim sizin adınızaDokunmak derken cidden dokunmamak mı, yoksa ağda vsvs yapmamak mı? Bende tüylenme olmadı herhalde ya dikkat de edemedim hiç
Evet yukarda canım muhtemelen o yüzden oluyor çünkü yemeklerden sonra ve yattığımda oluyo geneldeSenin bebeğin kafası yukardamı yani bu yüzden mi bu kadar zorlanıyoruz acaba evet insan nefesini toparlayamayınca çarpıntı oluyor ben tansiyonum filan düşüyor sandım ölçüyorum normal çıkıyor
Bende trendyoldan didababywear diye bir yerden almışım pamuklu pazen kumaşı emiyor teri memnunum. Ama kurutucuya atılmıyor hem küçültülüyor hem de inceliyor kumaşı ben attığımdan biliyorum üstünde de atmayın yazıyor zatenKolsuz tulumlar var onlara bakabilirsin. Örnek ekleyeyım bunlar yenıdoğana daha uygun.Eki Görüntüle 3282001
Ben demiş olabilirimBugun bende çok yoruldum sanrm ki sağ bacağımın kemiği ağrı yaptı.. Gün içinde çok oturamıyorum normalde de, bugun bide ani misafir geldi biraz yoruldum sanrm.. İnş yarın geçer.. Cidden ilk hamılelık prenseslik diye kim demiştisürünüyorum resmen ya hele bide şu yolun yokuşu günde en az 2 kere çıkıorm, 1 oğlum durmuyor market ıvır zıvır için, 2 aksam parka.. Valla canım çıkıo
Benim de sanırım hala öyle ama hem kaburgalarımda hem kasıklarımda hissediyorum. Bir de içerde bazen gerindiğini hissediyorumEvet yukarda canım muhtemelen o yüzden oluyor çünkü yemeklerden sonra ve yattığımda oluyo genelde
Ben demiş olabilirimbende dün arabayla çıkardım klimalı ortamda dondurma yedirip sitenin oyun odası var orası da klimalı oraya götürdüm. En fazla bunu yapabiliyorum Neyse ki bugün hava çok sıcak olmasına rağmen modum aşırı yüksek, günlerdir gece saat kurup çişe kaldırıyordum uykusuzluktan perişan olmuştum. Dün gece anne olamaz çişim geldi diye bir ses beni iki kez çağırdı, artık anlıyor gece de ve saat kurmama gerek kalmadı çok şükür
Yarın 2 hafta olacak sanırım kız çocukları daha kolay öğreniyormuşTuvalet eğitimi miben çok çektim o konudan valla hatta yeni yeni öğrendi bile diyebilirim.. Çok erken basladm cocuk hiç hazır degıldı, aylarca kaka temızledm çiş temızledm.. Allaha şükür bugunume.. Şimdi gidip kendi yapıo, Bi tek kıçını ben temızlıorm.. Allaha şükür bugunume
Kaç gün oldu siz başlayalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?