Eki Görüntüle 3282120
Günaydın Teyzeleeerrrrrr. Kızçem gayet sağlıklı ve kıpır kıpırdı yine çok şükür. Şeker testi tekrar yapılacak salı günü Onun dışında hiçbir sorunumuz yok çok şükür.
Ah kuzuum çok güzel en büyük derdimiz bu olsun. Şeker çıksa bile diyet verirler o da hemen düzelir, hiç merak etme. Gebelikten sonra kalmıyor zaten bir şey.
Bu arada doktorum Kasım ortasında kongreye gidiyormuş. O zamana doğurmuyorsun Allah'tan dedi. Anlık eşimle göz göze geldik. Ekim 29 ve Kasım 5 arasında bu kızçe doğuyormuş planlara göre :) Zaten normal istemiyordum. Doktor çağırdığı an giderim madem.
Ah kuzuum çok güzel en büyük derdimiz bu olsun. Şeker çıksa bile diyet verirler o da hemen düzelir, hiç merak etme. Gebelikten sonra kalmıyor zaten bir şey.
Bu arada doktorum Kasım ortasında kongreye gidiyormuş. O zamana doğurmuyorsun Allah'tan dedi. Anlık eşimle göz göze geldik. Ekim 29 ve Kasım 5 arasında bu kızçe doğuyormuş planlara göre :) Zaten normal istemiyordum. Doktor çağırdığı an giderim madem.
Aramızda tarihi belli olan ilk sen oldun :) Bu arada 29 Ekim-5 Kasım son haftan zaten o kadar beklemeyebilirler bile :) ama erken de gelmesinler, zamanını da geçirmesinler
Aramızda tarihi belli olan ilk sen oldun :) Bu arada 29 Ekim-5 Kasım son haftan zaten o kadar beklemeyebilirler bile :) ama erken de gelmesinler, zamanını da geçirmesinler
Benimki çoktan belli 10 Kasım dedi bir ay önce. Ama ben 10 Kasım olsun mu olmasın mı hala düşünüyorum hem Atatürk’ün ölüm yıldönümü hem de kızımın yaş günü olacak bilemedim doğrusu.
Benimki çoktan belli 10 Kasım dedi bir ay önce. Ama ben 10 Kasım olsun mu olmasın mı hala düşünüyorum hem Atatürk’ün ölüm yıldönümü hem de kızımın yaş günü olacak bilemedim doğrusu.
Aaa ben unutmuşum ama sen deyince hatırladım. Kuzenim de 10 kasım doğumlu o pek sevmiyor doğum tarihini. Çünkü 10 Kasımın hep başka bir anlamı olacak ve insanlar da hep Atatürk'ün ölüm tarihi olarak hatırlıyor doğal olarak.
Aaa ben unutmuşum ama sen deyince hatırladım. Kuzenim de 10 kasım doğumlu o pek sevmiyor doğum tarihini. Çünkü 10 Kasımın hep başka bir anlamı olacak ve insanlar da hep Atatürk'ün ölüm tarihi olarak hatırlıyor doğal olarak.
Benimki de tahmini doğum 22 kasımdan 14 kasıma alındı en son ama ay sonu tekrar kendi doktoruma gidip konuşacağız bakalım. Araya ayrıntılı girdi (ki o da öyle dedi ama doktorun düzenler tarihini dedi), şimdi de memlekettekine gideceğim. Artık ay sonu kendi doktorumla netleşir herhalde. Gerçi normal doğumda her an sürpriz olabilir
Kızlar tayinimiz afyona çıktı ya şükür. Şimdi meşakkatli işler bizi bekliyor doktor bulmam gerekecek birde bu gittiğim 1500. doktor falan olacak inşallah iyi bir doktor buluruz orda da en zoru bu geliyor bana gerçekten
Ay canım teşekkür ederim bu sıcaklar herkes gibi beni de mahvetti tsnsiyonum çok şükür yüksek değil ama çok düşük en son dün 7/3 e kadar düştü sürekli başım dönüyor her yer karanlık,pul pul görüyorum ve sürekli yatıyorum maalesef :/ enerjim var ama kalkamıyorum o kadar saçma ki durumuma sinirlenip kendimle kavga ediyorum kaya tuzu yalayıp tuzlu ayran ve şalgam suyu içiyorum bana mısın demiyor mübarek bari 1 birim yüksel ama yok asla sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ya geçmiş olsun merak ettım sesın cıkmayınca .. bu hafta sıcak haftası sonra artık yavas yavas sonbahara serınlıge dogru gıdecegiz sonra da soguk soguk dıyecegız.
Bız ıyıyız şükür ev işlerine kalkıstım 1 yapıp 3 dınlenıyorum
Ya geçmiş olsun merak ettım sesın cıkmayınca .. bu hafta sıcak haftası sonra artık yavas yavas sonbahara serınlıge dogru gıdecegiz sonra da soguk soguk dıyecegız.
Bız ıyıyız şükür ev işlerine kalkıstım 1 yapıp 3 dınlenıyorum
Bende asla ıstemıyorum 10 kasımı 11.11.2023 ısterım daha ıyı bırde senın takvıme gore 28 gosterıyor 10 gun erken alsa 18 olmuyor mu
Ay bir an önce gelsin o serinlik lütfen o ise ben de kalkıştım, bebek eşyaları gelince koyacak yer bulamadım evin yarısını boşalttım bir de evim 4+1 ama yine de koyacak yer yok Allah yardımcımiz olsun