2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende hiç sesin çıkmayınca merak etmiştim

Vitaliva prg multivitaminini kullanıyorum onun için de var ayrıca canım. Ben çok memnunum valla.
Doktoruma bugün söylemeyi unuttum ben haftada 1 balık yemiyorum artık. Semiz otu falan idare eder mi bebişi acaba, takviyeye mi geçsem diye düşündüm de. Teşekkür ederiim yanıt için. Bi bakayım ona da.

Bnm ggt değeri yükselmiş, ama AST alt değerleri normal.. Bu nasıl oluyo acaba.. Artık yıne sabahları zehir zıkkım kusuyorum aynı ilk gebelikteki gibiKeşke grubumuzda Bi hemşire yada sağlık çalışanı olsaydı hastaneye de öyle pat diye gidemiyorum eskısı gibi.. Oğlan evde okula gitmio.. Kaynanama bırakmıyorum, öyle sıkıntılı ki şu ara sanki hersey detaylıya girmeden de hastaneye gitmek istemiyorum.. Offf çok bunaldım yemınle

Son adet tarihi 20 Şubat benim. 2 hafta erken alırız 10 Kasım gibi dedi sanırım bu takvimim yanlış benim. Benim için 15 kasım da olur bakalım son karar ne olacak

Bugün öyle bi döndü ki elimdeki su şişesi elimden fırladı sıçradım ödüm koptu resmen bende hem çok yukarda hem çok aşağıda hissediyorum sanırım dümdüz duruyo karnımda

kızlar midem çok yanıyor ya. bildiğin içimde asit bombası var gibi. mide yanması için ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…