Ay canım teşekkür ederim bu sıcaklar herkes gibi beni de mahvetti tsnsiyonum çok şükür yüksek değil ama çok düşük en son dün 7/3 e kadar düştü sürekli başım dönüyor her yer karanlık,pul pul görüyorum ve sürekli yatıyorum maalesef :/ enerjim var ama kalkamıyorum o kadar saçma ki durumuma sinirlenip kendimle kavga ediyorum kaya tuzu yalayıp tuzlu ayran ve şalgam suyu içiyorum bana mısın demiyor mübarek bari 1 birim yüksel ama yok asla sen nasılsın nasıl gidiyor?
Doktoruma bugün söylemeyi unuttum ben haftada 1 balık yemiyorum artık. Semiz otu falan idare eder mi bebişi acaba, takviyeye mi geçsem diye düşündüm de. Teşekkür ederiim yanıt için. Bi bakayım ona da.
Bnm ggt değeri yükselmiş, ama AST alt değerleri normal.. Bu nasıl oluyo acaba.. Artık yıne sabahları zehir zıkkım kusuyorum aynı ilk gebelikteki gibiKeşke grubumuzda Bi hemşire yada sağlık çalışanı olsaydı hastaneye de öyle pat diye gidemiyorum eskısı gibi.. Oğlan evde okula gitmio.. Kaynanama bırakmıyorum, öyle sıkıntılı ki şu ara sanki hersey detaylıya girmeden de hastaneye gitmek istemiyorum.. Offf çok bunaldım yemınle
Ya geçmiş olsun merak ettım sesın cıkmayınca .. bu hafta sıcak haftası sonra artık yavas yavas sonbahara serınlıge dogru gıdecegiz sonra da soguk soguk dıyecegız.
Bız ıyıyız şükür ev işlerine kalkıstım 1 yapıp 3 dınlenıyorum
Bende asla ıstemıyorum 10 kasımı 11.11.2023 ısterım daha ıyı bırde senın takvıme gore 28 gosterıyor 10 gun erken alsa 18 olmuyor mu
Son adet tarihi 20 Şubat benim. 2 hafta erken alırız 10 Kasım gibi dedi sanırım bu takvimim yanlış benim. Benim için 15 kasım da olur bakalım son karar ne olacak
Son adet tarihi 20 Şubat benim. 2 hafta erken alırız 10 Kasım gibi dedi sanırım bu takvimim yanlış benim. Benim için 15 kasım da olur bakalım son karar ne olacak
Benim de sanırım hala öyle ama hem kaburgalarımda hem kasıklarımda hissediyorum. Bir de içerde bazen gerindiğini hissediyorum bazen de karnımın bir tarafına yaslanıyor ve orası dışardan böyle top gibi çıkıyor. Ama kesinlikle çok güzel bir his değil mi dönmesi hariç
Bugün öyle bi döndü ki elimdeki su şişesi elimden fırladı sıçradım ödüm koptu resmen bende hem çok yukarda hem çok aşağıda hissediyorum sanırım dümdüz duruyo karnımda
Bugün öyle bi döndü ki elimdeki su şişesi elimden fırladı sıçradım ödüm koptu resmen bende hem çok yukarda hem çok aşağıda hissediyorum sanırım dümdüz duruyo karnımda