2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de son adet 19 Şubat, 23 Kasım olsun yay burcu olsun keşke :))
Gönlünüzden geçen olsun ben yay olsun istemem tanıdığım yaylarla anlaşamıyorum ama nasipte ne varsa o olur. Kızım koç mesela koç ve ikizler olmasını da istemezdim ama maalesef oldu bu burçlardan olanlar varsa da bana kızmasın lütfen

Ahahaah ben kendim de Akrep burcuyum, ama akrep burcu olmasa keşke :)) neyse işin şakası sağlıkla gelsinler

Ben kendim yay burcuyum yay imkansız zaten istemezdim de iki kardeşim akrep maalesef annem diyor akrep olmasaydı keşke yüksek ihtimal bebek akrep olacak terazi olsa fena olmazdı gibi ama zor oğlumda başak olacaktı aslan oldu çok zor bir burç

Ayy ben de yayım keşke bebem de yay olsaydı yayın halinden yaylar anlar gerçekten

Son adet tarihi 20 Şubat benim. 2 hafta erken alırız 10 Kasım gibi dedi sanırım bu takvimim yanlış benim. Benim için 15 kasım da olur bakalım son karar ne olacak
Ee dogru takvımın benımde 10 subat 17 kasım doğum 10 gun erken alıyorlar 7 kasım..
Senın 20 şubatsa 27 kasım 10 gün düş 17 kasım

Ay bir an önce gelsin o serinlik lütfen o ise ben de kalkıştım, bebek eşyaları gelince koyacak yer bulamadım evin yarısını boşalttım bir de evim 4+1 ama yine de koyacak yer yok Allah yardımcımiz olsun
Aynen ondan ötürü eşya ayıklıyorum ama bittim bugun adaya erken veda edecegım bugun bu saatte uyumaya yorgunluktan uyku tutarsa tabı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…