- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Bizim kapanmamış 7 hafta olduArka bingildak doğumdan hemen sonra kapanıyor canım. Ön bilgildak uzun sürüyor kapanması
Bursada kim doktorunuz?Malesef Bursa
Benimki de böyle gazı olunca yapıyor. Artık daha zor çıkıyor gazı bazen baya baya uğraşıyorum. Aç ama yemiyor sonra gazı çıkınca yemeye devam ediyor. Kaç kere hazırladığım mama heder oldu.. ama bi şekilde gazını çıkart öyle tekrar ver mamayıBen silikonla emzirebiliyorum 3 gündür aşırı zorlanıyor sütüm yetmediği için mama kullanıyoruz onu da içince geri çıkarmaya başladı ama bı yandanda açlık belirtisi gösterip ağlıyor uyku düzenimiz sıfır.. çözüm bulursanız haber edin
Sağdığımız zaman ne kadar sütün olması gerekiyor ki? Benim çok az çıkıyor sağınca doktor sağma direk emzir sütün yetiyor dedi o yüzden hastane tipi sağma makinesi kiralayacaktım vazgeçtim acaba bendeki makine mi iyi değil :/acayip moralimi bozuyorBizimki de 4.5 yaşında canım kreşe gidiyor
İnşllah canım bizde yarın kontrole gideceğiz tekrar sonuçlar için sarılık değerğmiz düştü 15 lerden 8 kere bakalım idrar ve kanda ne çıkacak inşşlh hayırlı haberler alırsınız
İlk 15 20 gün hastane dışında bir yere çıkmadık sonrasında yakın aile ev gezmesi iftar davetleri birkaç kere de AVM ye gittik dışarısı soğuk çıkarmıyorum henüz ama değişiklik bana da iyi geliyor
Canım bende devlet memuruyum doğum parası dediğin 300 TL bir ödeme var o mu onun için bir işlem yaptın mı peki birde emzirme parası var galiba bilgin var mı
Valla benimki de öyle canım özellikle gazı olduğunda çok ıkınma sesi çıkarıyor yoksa da değişik sesleruyusa da uyusam diyorum sesler yüzğnden yine uyuyamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlanırsınRabbim şifa versin inşallah
Yok artık yaa insanlar da bir garip hadi eşin gitmek istedi diyelim hiç aklı selim insan yok mu ya oğlum senin burada ne işin var 3 çocukla eşinin yanında olman gerekmez mi diyecek
Valla canım bende devler memuruyum almadım henüz nasıl yapıldığını da bilmiyorum eşim birkaç evrak vermiş kendi kurumuna ama yatan birşey yok
Canım 1 aylıktan sonra bizimde azaldı artık emme refleksleri çok iyi olduğu için bence hızlı doyuyorlar
Canım sese alışsın diye açıyorum ben
Canım doyduğu için mama fazla geldiği için çıkarıyor olabilir ben doyduğunu o şekilde anlamıştım hep aranma vardı emzikle çözdüm sütümü sağdım doktora danıştım yeterli dedi gazdan da huzursuz olabilir eğer sağdığında yeterli süt gelirse bez takibi yap mamayı azaltarak gidebilirsin
Merhaba benim bebeğim 2760 dogdu şu an 37 günlük bir aylıkken 3580 gramdı ve biz bir küçük paket sleepy yenidoğan bitirdik bit de 210 tane molfix 1 no almıştım hala onu kullanıyoruz yani 1 numara bize baya gitti. Son on beş tane falan kaldı sonra iki no ya gecicem. Su an yenidoğan kıyafetleri yavaş yavaş küçük gelmeye başladı yani yenidoğan kesinlikle alınmalı bence çünkü 0-3 aylar uzun süre büyük geldi bize. Tabi doğum kilosu da önemli. Benim kızım minikti birazMerhaba mart anneleri. Ben ağustosta doğum yapacağım ama sizin bebekleriniz bir aylık olmuştur diye tecrübelerinizden yaralanmaya geldim.
Öncelikle derdim kıyafet mevzusu. Yeni doğan kıyafetleri ne kadar süre giydiler? 0-3 ay olan kıyafetleri hâlâ giyiyorlar mı yoksa daha büyük mü almak lazım?
2.sorum da bez. 1 numaralı bezden ne kadar süre kaç paket kullandınız? 2 numaraya geçtiniz mi
Merhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim. Size çevrenizden çoğu insan aman yenidoğan kıyafet çok alma büyük al diyecektir. Bize öyle dendi çünkü ve öyle de yaptık ama doğumdan sonra en az 3 kere yenidoğan kıyafet alışverişi yapmak zorunda kaldık. Ki oğlum 3650 kg doğdu. Bence yenidoğan kıyafeti bol bol alın özellikle kusmalar başlayınca çok ihtiyaç oluyor. 0-3 hala giydiği kıyafetler var ama bu kıyafetin kalıbına göre çok değişiyor. Mesela 6-9 ay bir tulumu var o şuan küçük geliyor kalıbı dar. Bez konusunda biz 84lü 3 paket sleepy natural bitirdik sonra 2 numaraya geçtik ama 2 numara ile 1 arasında çok az fark vardı o yüzden çok kullanmadan 3e geçtik şuan.Merhaba mart anneleri. Ben ağustosta doğum yapacağım ama sizin bebekleriniz bir aylık olmuştur diye tecrübelerinizden yaralanmaya geldim.
Öncelikle derdim kıyafet mevzusu. Yeni doğan kıyafetleri ne kadar süre giydiler? 0-3 ay olan kıyafetleri hâlâ giyiyorlar mı yoksa daha büyük mü almak lazım?
2.sorum da bez. 1 numaralı bezden ne kadar süre kaç paket kullandınız? 2 numaraya geçtiniz mi
Benimki 4 kilo doğdu şuan 3 haftalığız , 3 paket 1 numara bez sonra 2 numaraya geçtim onda da 3 paket bitirdim 4.si bitmek üzere son bi kaç bez. Artık 3 numaraya geçmeyi deneyeceğim çünkü kenarları poposunu kesiyor iz bırakıyor. Ben prima prenium kullanıyorum belki diğer markalar daha büyüktür, bir de çok sık değiştiriyorum mesela gaz yapsın çok hafif kirletsin bezini hop değiştiyorum ya da çok az kaka yaptığında devamı geleceğini bilsem bile değiştiriyorum kullanım miktarına ve bebeğin kilosuna göre alabilirsin ortalama günde 10 bez diyorlar . Başka marka hediye gelmişti bir defa kullandım poposı hemen kızardı attım onları. O markadan da istiflemeyi düşünmüştüm kardeşim çok önermişti mesela onun bebeğinde de prima iyi gelmedi. her marka da bebeğe uygun değil maalesef. Bence ıslak mendil depolamak daha mantıklı 2 günde 1 tane bitiyorum gerçi ben hastalık derecesinde obsesifim benim fikir vermem ne kadar doğru olur bilemedimMerhaba mart anneleri. Ben ağustosta doğum yapacağım ama sizin bebekleriniz bir aylık olmuştur diye tecrübelerinizden yaralanmaya geldim.
Kaç haftalık olduuuu? Doğduğunda göz rengi nasıldı? Benimkinede herkes mavi gözlü olacak diyor ama gri ya bildiğin. Siyah gibi geliyor aşırı merak ediyorumKızlar benim minnosum gittikçe açıldı sarışın mavi gözlü oldu alman bebekleri gibiben kumralım eşim esmer bu sarı kız nerden geldi sasiriyorum
Kıyafete de gelince ben Yenidoğanlar neredeyse hiç kullanmadım 4-5 gün anca aam benimki tosunum doğdu, 3 aylıkla başladım iç zıbınlar kesinlikle 3 aylık iyi bezi de takınca daha rahat oluyor. 0-3 leri giyemiyor şuan 3 aylık olanları giyiyor. Hatta dün temiz kalmamıştı 6 aylık giydirdim. Ekstra da 3 aylık alışverişi yaptım. Kişiye göre de değişir kardeşimin çocuğunda az daha az kıyafet vardı yeterli diyordu bana yetmiyor çünkü bi damla kusmuk gelse çıkarıyorum yıkamaya atıyorum. Sen benim gibi değilsen çok alışveriş yapma özellikle yenidoğanı neredeyse hiç giymiyorlar herşey elinin altında gerekirse alırsın bence.Merhaba mart anneleri. Ben ağustosta doğum yapacağım ama sizin bebekleriniz bir aylık olmuştur diye tecrübelerinizden yaralanmaya geldim.
Ahahah yenidoğan alma diyenlerden biri benimMerhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim. Size çevrenizden çoğu insan aman yenidoğan kıyafet çok alma büyük al diyecektir. Bize öyle dendi çünkü ve öyle de yaptık ama doğumdan sonra en az 3 kere yenidoğan kıyafet alışverişi yapmak zorunda kaldık. Ki oğlum 3650 kg doğdu. Bence yenidoğan kıyafeti bol bol alın özellikle kusmalar başlayınca çok ihtiyaç oluyor. 0-3 hala giydiği kıyafetler var ama bu kıyafetin kalıbına göre çok değişiyor. Mesela 6-9 ay bir tulumu var o şuan küçük geliyor kalıbı dar. Bez konusunda biz 84lü 3 paket sleepy natural bitirdik sonra 2 numaraya geçtik ama 2 numara ile 1 arasında çok az fark vardı o yüzden çok kullanmadan 3e geçtik şuan.
37 günlükKaç haftalık olduuuu? Doğduğunda göz rengi nasıldı? Benimkinede herkes mavi gözlü olacak diyor ama gri ya bildiğin. Siyah gibi geliyor aşırı merak ediyorum
Goz doktoru canim. Dogdugunda gun gun hangi kontroller yapilacagina dair bize kagit verildi ona gore hareket edip goturuyorum.Göz kontrolünü çocuk doktoru mu yaptı göz doktoru mu?
Ben kendim renkli gozlu sarisinim 2 cocugum da renkli gozlu olmadilarKızlar benim minnosum gittikçe açıldı sarışın mavi gözlü oldu alman bebekleri gibiben kumralım eşim esmer bu sarı kız nerden geldi sasiriyorum
Ben yenidoğan 2 tane tulum 2 tane zıbın aldim gerisini en kücük 2-4 aylik aldim. 42 günlük şuan 3 aylik tulumlari giydiriyorum 6 aylik da zibinlari giydiriyorum içine, bezi olduğu için bol daha rahat geliyor. Prima 2 paket 1 numara kullandim yetti daha sonra 2 numaraya geçtim.Merhaba mart anneleri. Ben ağustosta doğum yapacağım ama sizin bebekleriniz bir aylık olmuştur diye tecrübelerinizden yaralanmaya geldim.
Benim eşim sarisin mavi gozlu ben de beyaz tenli saclarim kumral ama bizim cocuk renkli gözlü sarisin olmadiKızlar benim minnosum gittikçe açıldı sarışın mavi gözlü oldu alman bebekleri gibiben kumralım eşim esmer bu sarı kız nerden geldi sasiriyorum
Valla benim görümceler melez gibi esmer bizim anne tarafında sarışın mavi gözlüler var annem cerkes zaten büyük ihtimal onlara çekti benim kızBen kendim renkli gozlu sarisinim 2 cocugum da renkli gozlu olmadilarSadece sarisinlar baya beyazlar. Seninki kime cekmis ailede varsa dayi, hala vs onlara cekmistir
Ben sanırım hayattaki tek şansımı burda kullanmış olabilirim çünkü eşimin ailesi baya esmerBenim eşim sarisin mavi gozlu ben de beyaz tenli saclarim kumral ama bizim cocuk renkli gözlü sarisin olmadi
Merhaba benim bebeğim 2760 dogdu şu an 37 günlük bir aylıkken 3580 gramdı ve biz bir küçük paket sleepy yenidoğan bitirdik bit de 210 tane molfix 1 no almıştım hala onu kullanıyoruz yani 1 numara bize baya gitti. Son on beş tane falan kaldı sonra iki no ya gecicem. Su an yenidoğan kıyafetleri yavaş yavaş küçük gelmeye başladı yani yenidoğan kesinlikle alınmalı bence çünkü 0-3 aylar uzun süre büyük geldi bize. Tabi doğum kilosu da önemli. Benim kızım minikti biraz
Merhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim. Size çevrenizden çoğu insan aman yenidoğan kıyafet çok alma büyük al diyecektir. Bize öyle dendi çünkü ve öyle de yaptık ama doğumdan sonra en az 3 kere yenidoğan kıyafet alışverişi yapmak zorunda kaldık. Ki oğlum 3650 kg doğdu. Bence yenidoğan kıyafeti bol bol alın özellikle kusmalar başlayınca çok ihtiyaç oluyor. 0-3 hala giydiği kıyafetler var ama bu kıyafetin kalıbına göre çok değişiyor. Mesela 6-9 ay bir tulumu var o şuan küçük geliyor kalıbı dar. Bez konusunda biz 84lü 3 paket sleepy natural bitirdik sonra 2 numaraya geçtik ama 2 numara ile 1 arasında çok az fark vardı o yüzden çok kullanmadan 3e geçtik şuan.
Benimki 4 kilo doğdu şuan 3 haftalığız , 3 paket 1 numara bez sonra 2 numaraya geçtim onda da 3 paket bitirdim 4.si bitmek üzere son bi kaç bez. Artık 3 numaraya geçmeyi deneyeceğim çünkü kenarları poposunu kesiyor iz bırakıyor. Ben prima prenium kullanıyorum belki diğer markalar daha büyüktür, bir de çok sık değiştiriyorum mesela gaz yapsın çok hafif kirletsin bezini hop değiştiyorum ya da çok az kaka yaptığında devamı geleceğini bilsem bile değiştiriyorum kullanım miktarına ve bebeğin kilosuna göre alabilirsin ortalama günde 10 bez diyorlar . Başka marka hediye gelmişti bir defa kullandım poposı hemen kızardı attım onları. O markadan da istiflemeyi düşünmüştüm kardeşim çok önermişti mesela onun bebeğinde de prima iyi gelmedi. her marka da bebeğe uygun değil maalesef. Bence ıslak mendil depolamak daha mantıklı 2 günde 1 tane bitiyorum gerçi ben hastalık derecesinde obsesifim benim fikir vermem ne kadar doğru olur bilemedim
Teşekkür ediyorumBen yenidoğan 2 tane tulum 2 tane zıbın aldim gerisini en kücük 2-4 aylik aldim. 42 günlük şuan 3 aylik tulumlari giydiriyorum 6 aylik da zibinlari giydiriyorum içine, bezi olduğu için bol daha rahat geliyor. Prima 2 paket 1 numara kullandim yetti daha sonra 2 numaraya geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?