2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynen öyle bence de bebişin kilosuna göre çok değişiyor. Ben de ultrasonda 4 kilo göründüğü için pek bişey almadım ama 3650 doğdu ee ödem falan da attı tabi kaldık ortada Bir de kusunca vs çok değiştirmek gerekti tulum takviyesi yaptık bir miktar

Çalışkan yavrum bnm. Ben de siyah beyaz çizgili tshirt giymiştim bugün nasıl kitlenip bakıyor çocuk kucağımda yaptı ödevini
O kitlenmeleri bazen korkutuyor beni valla bu ara çok arttı nasıl bakıyor meraklı meraklı kimbilir neler düşünüyorlar ne zor işler başarıyorlar kendi içlerinde

Son olarak ;

10 gün sonunda bu yapılanlarla bebek 200-250gr kadar almalı. Eğer almadıysa malesef mama miktarını arttırmak zorunda kalacakmış.
Doktorun gerçekten ne güzel açıklamış, aşağı yukarı aynı zamanlarda ve aynı durumdayız, ufak farklarla benim bebeğim 90cc den aşağı doymuyor mamayla, süt sağdığımda bnm de 30du daha yeni biraz arttı ama max 50-60 cc çıkıyor. Ben de gece 3 saatte bir uyuduğu halde zorla uyandırıyorum çocuğu İlaçlarını ve malt içeceğin adını da yazdığında ben de senin yolundan gitmeyi doktoruma danışmak isterim, umarım işe yarar cnm

Kızlar benim minnosum gittikçe açıldı sarışın mavi gözlü oldu alman bebekleri gibi ben kumralım eşim esmer bu sarı kız nerden geldi sasiriyorum
Masallah ne guzel anne genlerini almis Benim kizim babasinin kopyasi, sadece saclari ve goz yapisi bana benziyor ama rengi gene Baba oglum dogdu beyaz tenli lacivert gibi degisik bir goz oley bana benzicek dedim, ama babasinin bebeklik fotosunu gorunce gene becerememisim dedim oglan onemli degil de kizimin gozleri bana benzesin isterdim... Ela gozluyum ben, Beren Saat'inki gibi saglik olsun, gozleri sukur saglikli ya amann dedim zaten

Gece emzirmesi bence sutu cok arttiriyor. Benim oglum bir gun bir defa kalkti birinde, o gun gunduz bile sutum azdi. Yani yetti gene tabii ki ama her zamana gore azdi. Normalde oglum 2 saat olmadan uyanip istiyor.

Senin normal dogum muydu canim? Cok gecmis olsun. Kesinlikle oyle once biz iyi olacagiz ki bebeklerimize bakabilelim.Kendini ihmal etme bildigim.kadariyla yaninda annen de var

Beni esimle oldu bitti benzetirler akraba misiniz diyenler varDolayisiyla her iki oglum ikimize de benziyor ama bebek olanin daha cok yolu var baya degisiyorlar benim erkek halim nasil olur bilemem ondan eşime benzeyebilir

Beni esimle oldu bitti benzetirler akraba misiniz diyenler varDolayisiyla her iki oglum ikimize de benziyor ama bebek olanin daha cok yolu var baya degisiyorlar benim erkek halim nasil olur bilemem ondan eşime benzeyebilir
Ay sizinki ne guzelmis, ailecek benzersiniz evet cidden degisiyorlar bakalim...

Canım sağmayı denedin mi? İyi bir elektrikli pompa ile gerekirse hastane pompası her emzirme sonrasındasa beş mil on mil çıksa bile sağ. Göğüsleri tamamen boşaltmak gerçekten sütü arttırıyor, ilkinde ben de çok işe yaramıştı. Şimdi bebeğim hasta olmuştu tekrar sağmaya başladım kalanı daha çok anne sütü alsın diye gene işe yaradı.

Benim ki yuz ustunden nefret ediyor 1 2 dk en fazla duruyor kafasini kaldirip kalkmaya calisiyorEkin seviyor sanirim
Canim ben bu hafta aglattim ama vazgecmedim. Cidden cok faydasi var, basini oyle boyle tutmaya basladi masallah bugun kahvalti hazirlarken kızıma biraktim, yerde yus ustu oynadilar. Kizim oyun yapti bi de cocuk olunca herhalde, baya kaldi bu defa

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, biz hastaneden dün çıktık. Bir gün acil de kaldı bir gün hastanede kaldık iki gece herşeyine baktılar. Enfeksiyon çıkmadı, virütik bir şeyde bulamadılar. Ben de uçuk vardı onun virüsüne bile baktılar, ama bir şey yok kanında bakteri ürüyor mu diye baktılar,menenjit üre hepsi kontrol edildi. Şu anki tespit sebepsiz ateş büyük ihtimal virütik. Bu kadar küçük bebeklerde oluyor muş bazen sebebi bilinmiyormuş. Hasatanede antibiyotik ateş düşürücü verdiler sürekli,dün gece evde de hiç ateşlenmesi çok şükür. Çok ufak oldukları için ateş tehlikeli oluyor muş ondan müşahade altında tuttular. Bir de gaz için bana bir şey daha verdiler size de paylaşayım dedim.biogaia,gripe water kullanıyorum.bir de buna başladık, ne işe yarıyor ne yaramıyor anlayabilmiş değilim. İkinci paylaştığım fotoğrafı da bir hemşire önerdi‘ne daha bakacak fırsatım bile olmadı. İlkini aldık odamla.içinde simethicone diye birşey var.

Eklentiler

• image.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 594F749B-F5D7-419A-B4E5-7DBE1676200F.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 46
Cok gecmis olsun bi sey cikmamasina cok sevindim... Allah tekrar yasatmasin bunlari insallah

Canım merhaba bu arada bana da doktor yeni hastanede kaldık da ateşten dolayı, süt ürünleri olmayan diyet önerdi, tamamen kesmek çok zor her şeyin içinde süt ürünü kazein falan var. Ama yapabildiğim kadar yapacağım büyük oğlumda da süt alerjisi vardı o yüzden deneyimliyim süt çok gaz yapıyor muş.

Senin normal dogum muydu canim? Cok gecmis olsun. Kesinlikle oyle once biz iyi olacagiz ki bebeklerimize bakabilelim.Kendini ihmal etme bildigim.kadariyla yaninda annen de var
Çok sağol cnm Sezaryen doğum oldu, doktora göre belki doğumda yapılan baskı belki hamilelikte genişleyen kaburganın bir anda daralmaya çalışması bunlar da zemin hazırlamış olabilir kaburga problemine.
Evet cnm annem yanımda yoksa ben bitmiştim kendime gelemedim bir türlü doğumdan beri.

Gece emzirmesi bence sutu cok arttiriyor. Benim oglum bir gun bir defa kalkti birinde, o gun gunduz bile sutum azdi. Yani yetti gene tabii ki ama her zamana gore azdi. Normalde oglum 2 saat olmadan uyanip istiyor.
Doğrudur cnm etkiliyordur tabi sık emzirmek.
Şu an bizimki için pek olası değil gibi gece daha sık emzirmek ama doktor mamayı azaltalım artık derse artabilir isteği çünkü zaten zorla uyandırıyorum mama sindirimi yavaş olduğundan daha erken uyandırırsam hemen memede uyuyor kalıyor emmiyor bile doğru düzgün.

Ben erkek halimin fotoğrafını şu face app lerden yapmıştım da o kadar çirkin bir erkek olmuştu ki hamilelikte babasına çeksin oğlum diye dua ettim hep ama çekmemiş gibi göreceğiz

Ben de aglasa da biraz birakiyorum ama cok uzun birakamiyorum cok agliyor yaygaraci da bas bas bagiriyorBu ara da aramizda da sadece 4 gun varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…