Bu dönemde hastalıklar tehlikeli olabiliyor temiz çıkmış herşeyi çok şükür, çok geçmiş olsunKızlar merhaba, biz hastaneden dün çıktık. Bir gün acil de kaldı bir gün hastanede kaldık iki gece herşeyine baktılar. Enfeksiyon çıkmadı, virütik bir şeyde bulamadılar. Ben de uçuk vardı onun virüsüne bile baktılar, ama bir şey yok kanında bakteri ürüyor mu diye baktılar,menenjit üre hepsi kontrol edildi. Şu anki tespit sebepsiz ateş büyük ihtimal virütik. Bu kadar küçük bebeklerde oluyor muş bazen sebebi bilinmiyormuş. Hasatanede antibiyotik ateş düşürücü verdiler sürekli,dün gece evde de hiç ateşlenmesi çok şükür. Çok ufak oldukları için ateş tehlikeli oluyor muş ondan müşahade altında tuttular. Bir de gaz için bana bir şey daha verdiler size de paylaşayım dedim.biogaia,gripe water kullanıyorum.bir de buna başladık, ne işe yarıyor ne yaramıyor anlayabilmiş değilim. İkinci paylaştığım fotoğrafı da bir hemşire önerdi‘ne daha bakacak fırsatım bile olmadı. İlkini aldık odamla.içinde simethicone diye birşey var.
Seninki erken dogdu amaBen de aglasa da biraz birakiyorum ama cok uzun birakamiyorum cok agliyor yaygaraci da bas bas bagiriyorBu ara da aramizda da sadece 4 gun varmis
Yukardan da bastiriyor ya hemşire doğum esnasinda acaba çok mu sert bastırdılar canım? Kontrolsüz güç uyguladiysa o da zedelemis olabilir. Kalp masaji yapilirken kaburgası kırılıyor ya insanlarin onun gibi bişeyÇok sağol cnmSezaryen doğum oldu, doktora göre belki doğumda yapılan baskı belki hamilelikte genişleyen kaburganın bir anda daralmaya çalışması bunlar da zemin hazırlamış olabilir kaburga problemine.
Evet cnm annem yanımda yoksa ben bitmiştim kendime gelemedim bir türlü doğumdan beri.
Canım çok geçmiş olsun her şeyine bakmaları iyi olmuş senin de için rahat etmiştir. İnşallah hemen iyileşir minik erkekKızlar merhaba, biz hastaneden dün çıktık. Bir gün acil de kaldı bir gün hastanede kaldık iki gece herşeyine baktılar. Enfeksiyon çıkmadı, virütik bir şeyde bulamadılar. Ben de uçuk vardı onun virüsüne bile baktılar, ama bir şey yok kanında bakteri ürüyor mu diye baktılar,menenjit üre hepsi kontrol edildi. Şu anki tespit sebepsiz ateş büyük ihtimal virütik. Bu kadar küçük bebeklerde oluyor muş bazen sebebi bilinmiyormuş. Hasatanede antibiyotik ateş düşürücü verdiler sürekli,dün gece evde de hiç ateşlenmesi çok şükür. Çok ufak oldukları için ateş tehlikeli oluyor muş ondan müşahade altında tuttular. Bir de gaz için bana bir şey daha verdiler size de paylaşayım dedim.biogaia,gripe water kullanıyorum.bir de buna başladık, ne işe yarıyor ne yaramıyor anlayabilmiş değilim. İkinci paylaştığım fotoğrafı da bir hemşire önerdi‘ne daha bakacak fırsatım bile olmadı. İlkini aldık odamla.içinde simethicone diye birşey var.
Bizimki de sağa takıntılıKızlar peki bişey sorucam uyurken bebisleriniz illa bi yöne döndürüyor mu kafasını yoksa siz nasıl yatirirsaniz öyle mi uyuyorlar? Benim kız sola takıntılı hatta boynu tutuldu sandım bi ara ama sağa sola cevirebiliyor kafasını bi sorun yokAma illa ki sola dönüp yatıyor anası kılıklı Hamilelikte çok sola yattık ondan mıdır nedir Ben sağa çeviriyorum o sola çeviriyor inatla
Ben almıştım canım cook memnunum 3 kutu yedekledim bileSulasil alan bir arkadaş vardı memnun mu acaba kullanımından bende alacağım pamuklarım az kaldı da
Evet belki de cnm, çünkü doğumdan beri hep hafif de olsa ağrım vardı orada ters bir hareketle katlandı ağrı. Asla bilemeyeceğiz tabi.Yukardan da bastiriyor ya hemşire doğum esnasinda acaba çok mu sert bastırdılar canım? Kontrolsüz güç uyguladiysa o da zedelemis olabilir. Kalp masaji yapilirken kaburgası kırılıyor ya insanlarin onun gibi bişey
Bana sağlık ocagindaki hemşire 2 aylık olduğunda dedi canımKızlar bebislere göz muayenesini ne zaman yaptırmamız gerekiyor?
Biz gecen Sali goturduk genel goz muayenesine canimKızlar bebislere göz muayenesini ne zaman yaptırmamız gerekiyor?
Bana sağlık ocagindaki hemşire 2 aylık olduğunda dedi canım
Ya demek ki belli bir zamanı yok kızlar ben de ikinci ay kontrolüne bir de göz doktoruna randevu alayım bariBiz gecen Sali goturduk genel goz muayenesine canim
Ebe bana 1 yaşında göz doktoruna götürebilirsin dedi canım. İlk muayenesi çocuk dr u yapıyor eğer sorun görülmezse 1 yıl sonra götürebilirsin dediler.Kızlar bebislere göz muayenesini ne zaman yaptırmamız gerekiyor?
Göz doktoruna mi götürdünüz canım?Biz gecen Sali goturduk genel goz muayenesine canim
Aynen aynen kuğu gibi büküyor boynunuBizimki de sağa takıntılıBi de öyle bi büküyor ki boynunu düzeltiyorum yine döndürüyor. Bazen de vücudu düz şekilde yatırıyorum bi bakıyorum kendini yamultmuş nasıl becerdiyse Rahatına fena düşkün napıcaz bilmiyorum
Canım sanırım daha öncesinde götürülmesi gerekiyormuş instagramda güncel anne paylaşmış ben de ordan gördüm. Kaç kere çocuk doktoruna götürdük ama hiç göz muayenesi yapmadı bize.Ebe bana 1 yaşında göz doktoruna götürebilirsin dedi canım. İlk muayenesi çocuk dr u yapıyor eğer sorun görülmezse 1 yıl sonra götürebilirsin dediler.
Aynen canim. Biz.hastaneden cikarken elimize gun gun goturecegimiz doktorlari yazmislardi kardiyoliji, goz doktoru vs ona gore goturdum.Ben şehir hastanesinde dogum yaptim onlar ne soylediyse onu yaptimGöz doktoruna mi götürdünüz canım?
Bizim her iki goze 5 dk arayla 1 damla damlatip 15 dk sonra karanlik bir odaya aldilar gozlerini iyice bir inceledi retina vs. Dogum haftasini sorup ona gore baktiYa demek ki belli bir zamanı yok kızlar ben de ikinci ay kontrolüne bir de göz doktoruna randevu alayım bari
Benim direk.sirt ustu yatmayi seviyor. Ben saga sola yonlendiriyorum kafasini bazen cevirmis oluyor bazen de yatirdigim gibi duruyorKızlar peki bişey sorucam uyurken bebisleriniz illa bi yöne döndürüyor mu kafasını yoksa siz nasıl yatirirsaniz öyle mi uyuyorlar? Benim kız sola takıntılı hatta boynu tutuldu sandım bi ara ama sağa sola cevirebiliyor kafasını bi sorun yokAma illa ki sola dönüp yatıyor anası kılıklı Hamilelikte çok sola yattık ondan mıdır nedir Ben sağa çeviriyorum o sola çeviriyor inatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?