2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu dönemde hastalıklar tehlikeli olabiliyor temiz çıkmış herşeyi çok şükür, çok geçmiş olsun

Yukardan da bastiriyor ya hemşire doğum esnasinda acaba çok mu sert bastırdılar canım? Kontrolsüz güç uyguladiysa o da zedelemis olabilir. Kalp masaji yapilirken kaburgası kırılıyor ya insanlarin onun gibi bişey

Canım çok geçmiş olsun her şeyine bakmaları iyi olmuş senin de için rahat etmiştir. İnşallah hemen iyileşir minik erkek

Kızlar peki bişey sorucam uyurken bebisleriniz illa bi yöne döndürüyor mu kafasını yoksa siz nasıl yatirirsaniz öyle mi uyuyorlar? Benim kız sola takıntılı hatta boynu tutuldu sandım bi ara ama sağa sola cevirebiliyor kafasını bi sorun yok Ama illa ki sola dönüp yatıyor anası kılıklı Hamilelikte çok sola yattık ondan mıdır nedir Ben sağa çeviriyorum o sola çeviriyor inatla

Bizimki de sağa takıntılı Bi de öyle bi büküyor ki boynunu düzeltiyorum yine döndürüyor. Bazen de vücudu düz şekilde yatırıyorum bi bakıyorum kendini yamultmuş nasıl becerdiyse Rahatına fena düşkün napıcaz bilmiyorum

Kızlar meme reddi belirtileri neler nasıl anlarız? Gaz olmasıyla meme reddini nasıl ayırt edebiliriz. Bizimki akşamdan beri mememle cebelleşiyor. Normalde gazı olunca yapıyordu ama gaz da çıkardı. Dün de dışarı çıktık ilk kez biberonla sütümü verdim endişelendim şimdi acaba meme reddi mi oldu diye. Gerçi dün gece ve bu sabah falan emdi memeyi ama bilmiyorum

Evet belki de cnm, çünkü doğumdan beri hep hafif de olsa ağrım vardı orada ters bir hareketle katlandı ağrı. Asla bilemeyeceğiz tabi.

Aynen aynen kuğu gibi büküyor boynunu demek ki tarzları böyle

Ebe bana 1 yaşında göz doktoruna götürebilirsin dedi canım. İlk muayenesi çocuk dr u yapıyor eğer sorun görülmezse 1 yıl sonra götürebilirsin dediler.
Canım sanırım daha öncesinde götürülmesi gerekiyormuş instagramda güncel anne paylaşmış ben de ordan gördüm. Kaç kere çocuk doktoruna götürdük ama hiç göz muayenesi yapmadı bize.

Benim direk.sirt ustu yatmayi seviyor. Ben saga sola yonlendiriyorum kafasini bazen cevirmis oluyor bazen de yatirdigim gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…