2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Normalde emip bir kaç saattir emmiyorsa gazlandır. Benimkiyle yapışık ikiz gibiyiz mememde uyuyor ağız tiryakisi var aç olmasa bile memesiz uyumaz, annem mama verip uyutamadkm ağlar der apar topar eve gelirim kucağıma alırım 10 sn sonra uyur hiç şaşmaz . ama gazı olunca işler değişiyor, meme istiyor sonra ağlayıp ağzında tutmuyor.. dediğin gibi cebelleşiyor..

senden güç alip bazen 3. Düşüncesi aklıma düşmüyor değil ama yaş olmuş 33 güvenemiyorum kendime

Sen de o ışığı görüyorum ben, yaparsın bence hayırlı zamanda sağlıkla inşallah mental olarak sağlam kalabilirsen 35 iyidir, ben de 35’de niyet ettim ama 37’ye kısmet oldu

Bi şimdilik uyku düzenimize girmeye başladık 40 k girince ne olacak biliyorum. Şöyle yapıyorum ben günde akşam yatarken hep aynı saatte dul aldırıp masaj yapıp emzirip ardından mama veriyorum(mamayı akşamları 1 defa kesin veriyorum gündüz isterse 1 kere daha veriyorum ), sonra tekrar emzirip uyutuyorum 4-5 saat sonra uyanıyor emziriyorum geri yatıyor 3-4 saat sonra tekrar uyanıyor yaklaşık 9 gibi ama o saate kadar black out perde var karanlık oluyor oda.Sabah uyanınca 9 dan sonra oturma odasına taşıyorum oda emziriyorum artık Aydınlık ve gürültülü ortam. Gündüz hemen uyanıyor ama istediği kadar emziriyorum konuşuyorum masaj yapıyorum genelde memede yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz. Gündüz zor oluyor ama gece uyuyor artık

Eylülde bizim için ziller çalar Ne yaptın içti mi?

Hangi doktora gittiniz? Atiye hanım Afiyette başlayacakmış canım haberin var mı?
Hayrettin bey 'e devam ediyoruz, atiye hanım inşallah gelir ona geçerim hemen. Nereden duydun ki, acaba ne zaman başlar

Mesela benim kziin hiç içmemisti. Buzluk doluydu ağzına kadar sutten , pandemi var diye hastane de bağış kabul etmedi. O yüzden hepsini döktüm yaklaşık 5-6 kilo atmışımdır.
Ben de o yüzden pek sağım yapmıyordum aslında şuan sadece 2 poşet süt var mesela buzluğumda. Bu akşam deneyeceğim eğer içerse sağım yapacağım buzlukta bulunsun. İçmeyenler de o sütlerle bebişlere süt banyosu yaptırıyorlarmış ziyan olmasın diye

Evet gazdanmış neyseki ya sabahtan beri gayet iyiyiz Biberon konusunda çok korkuttu herkes bi kere verdim daha üstüne de böyle bişey olunca telaşlandım hemen. Meğer derdi varmış beyfendinin

Kızlar selamlar acaba hala meme ucu agrısı yasayan var mı benım gibi sol gogsumdeki yara iyileşti fakat sağ gogsumdeki yarık hala duruyor burada doktora gittim bana amustil adında fotografını koydugum bir krem ve öncesinde sıkmak için sprey verdi fakat bir sonuc alamıyorum mememde yarık oluşmuş ve kuru kalmayıp sütlendiği için iyileşmıyor ne yapacagım bilmiyorum

Eklentiler

• 8D6A92F0-450D-4E11-BB10-13702F578BD8.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 32
  • D0581104-D11B-44B2-B7A1-D2AE63C7C618.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
Ben kizimda dolabi doldurmustum. Kizim icmedi. Biberon da kabul etmedi. Bagis yapacaktim. Dinen uygun degil dediler.Hepsini dokmustum.

Simdide oglumda sagmadim. Sadece mastit olmak uzereyken sagdiklarimi kolezyum diye buzluga koydum. Ama gecen toplantidaydim, esim o esnada birini icirmis. Hem biberonu tutmus hem hepsini icmis masallah

Ay odaya bir girdim, eline tutturmus esim, biberondan iciyor. Bir kotu oldum. Oglum napiyorsun dedim refleksle Sutu olup da emzirmek istemeyenleri dusundum, onlar nasil dusunuyor, onlarin zihni nasil calisiyor

O yazilmis olanlara bakmayin. Benim oglum 5 kg civarinda ama 2 no dar geliyor. Zaten dar gelince kaka ya da idrar disari cikmaya da baslar. Simdi elimdeki 2 nonun bitmesini bekliyorum.
Maşallah 25 günlük bebeğiniz 5 kilo mu oldu
Benimki 22. Gününde sanırım 4 civarı anca olacak

Sen de o ışığı görüyorum ben, yaparsın bence hayırlı zamanda sağlıkla inşallah mental olarak sağlam kalabilirsen 35 iyidir, ben de 35’de niyet ettim ama 37’ye kısmet oldu
aman sağlıklı oolsunlar. Keşke erken evlenip erken cocuk sahibi olsaymışim

Önceden hastane kabul ediyordu sağım sütü. Ama pandemi donemi olunca kabul etmediler, dedim etrafta birini bulalım onu da bulamadık, kanser tedavisi gören birine verelim oda yoktu. Çok üzülmüştüm. Sonra eşimin iş yerine küçük yavru köpek almışlar, ona verdik tüm sütü nasıl yedi minnak. En azından o da bir bebekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…