- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Normalde emip bir kaç saattir emmiyorsa gazlandır. Benimkiyle yapışık ikiz gibiyiz mememde uyuyor ağız tiryakisi var aç olmasa bile memesiz uyumaz, annem mama verip uyutamadkm ağlar der apar topar eve gelirim kucağıma alırım 10 sn sonra uyur hiç şaşmazKızlar meme reddi belirtileri neler nasıl anlarız? Gaz olmasıyla meme reddini nasıl ayırt edebiliriz. Bizimki akşamdan beri mememle cebelleşiyor. Normalde gazı olunca yapıyordu ama gaz da çıkardı. Dün de dışarı çıktık ilk kez biberonla sütümü verdim endişelendim şimdi acaba meme reddi mi oldu diye. Gerçi dün gece ve bu sabah falan emdi memeyi ama bilmiyorum
senden güç alip bazen 3. Düşüncesi aklıma düşmüyor değilama yaş olmuş 33 güvenemiyorum kendime
Bi şimdilik uyku düzenimize girmeye başladık 40 k girince ne olacak biliyorum. Şöyle yapıyorum ben günde akşam yatarken hep aynı saatte dul aldırıp masaj yapıp emzirip ardından mama veriyorum(mamayı akşamları 1 defa kesin veriyorum gündüz isterse 1 kere daha veriyorum ), sonra tekrar emzirip uyutuyorum 4-5 saat sonra uyanıyor emziriyorum geri yatıyor 3-4 saat sonra tekrar uyanıyor yaklaşık 9 gibi ama o saate kadar black out perde var karanlık oluyor oda.Sabah uyanınca 9 dan sonra oturma odasına taşıyorum oda emziriyorum artık Aydınlık ve gürültülü ortam. Gündüz hemen uyanıyor ama istediği kadar emziriyorum konuşuyorum masaj yapıyorum genelde memede yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz. Gündüz zor oluyor ama gece uyuyor artıkHanımlar merhabalar.fikrinizi almak istediğim birşey var.bebegim 48 günlük gaZdan uykuya bile dalamiyor yavrum biogaia+ sap simplex almamiza ragmen değişiklik olmadi doktor metsil yazdi gunde 2 damla 3 sefer lakin sorunumuz şu gece 11/12, gibi uyanip sabah 6/7 lere kdr uyumuyor gazdan yine kivranio ama eskisi gibi değil gündüz ile geceyi mi karıştırıyor yda ne yapmam lazim bilmiyorum uykuwuzluktan ayakta duramıyorum ben artık. Gazı olmasada geceleri yine uyumuyor bazen mizmizlaniyor çoğu Aman ağlıyor ama oyle katila katila bir aglama değil kucağa alinca daha sakinelsiyor çoğu zaman geceleri.gunduz de zor uyandirip besliyorum.
Hayrettin bey 'e devam ediyoruz, atiye hanım inşallah gelir ona geçerim hemen. Nereden duydun ki, acaba ne zaman başlarEylülde bizim için ziller çalarNe yaptın içti mi?
Hangi doktora gittiniz? Atiye hanım Afiyette başlayacakmış canım haberin var mı?
İnşallah canım bu bebeklerin sağı solu belli olmuyorMasallah bence cok iyibu sekilde olsa yeter inan...
Ocean kullanıyorum benKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi?
Ocean kullanıyorum canimKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi?
Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi?
Bize doktor ocean onerdi 6 gunlukken, hemen alip baslayin demisti. Oyle yaptik.Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi?
Youplus kullaniyorum benKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi?
Dün tüm gün evde olunca denemedim bu akşam dışarda olacağız dolaba çıkarttım sütü bakalımEylülde bizim için ziller çalarNe yaptın içti mi?
Hangi doktora gittiniz? Atiye hanım Afiyette başlayacakmış canım haberin var mı?
Ben de o yüzden pek sağım yapmıyordum aslında şuan sadece 2 poşet süt var mesela buzluğumda. Bu akşam deneyeceğim eğer içerse sağım yapacağım buzlukta bulunsun. İçmeyenler de o sütlerle bebişlere süt banyosu yaptırıyorlarmış ziyan olmasın diyeMesela benim kziin hiç içmemisti. Buzluk doluydu ağzına kadar sutten , pandemi var diye hastane de bağış kabul etmedi. O yüzden hepsini döktüm yaklaşık 5-6 kilo atmışımdır.
Ay inşallah benimki de içerBenim yeğenlere verdiler annelerinin çok sütü vardı höpür höpür içtiler sütten kesene kadarson zamanda buzluktakini içirip sağdığını buzluğa atmışlardı. Hepsini bitirdiler
Evet gazdanmış neyseki ya sabahtan beri gayet iyiyizNormalde emip bir kaç saattir emmiyorsa gazlandır. Benimkiyle yapışık ikiz gibiyiz mememde uyuyor ağız tiryakisi var aç olmasa bile memesiz uyumaz, annem mama verip uyutamadkm ağlar der apar topar eve gelirim kucağıma alırım 10 sn sonra uyur hiç şaşmaz. ama gazı olunca işler değişiyor, meme istiyor sonra ağlayıp ağzında tutmuyor.. dediğin gibi cebelleşiyor..
Ben kizimda dolabi doldurmustum. Kizim icmedi. Biberon da kabul etmedi. Bagis yapacaktim. Dinen uygun degil dediler.Hepsini dokmustum.Ben de o yüzden pek sağım yapmıyordum aslında şuan sadece 2 poşet süt var mesela buzluğumda. Bu akşam deneyeceğim eğer içerse sağım yapacağım buzlukta bulunsun. İçmeyenler de o sütlerle bebişlere süt banyosu yaptırıyorlarmış ziyan olmasın diye
Maşallah 25 günlük bebeğiniz 5 kilo mu olduO yazilmis olanlara bakmayin. Benim oglum 5 kg civarinda ama 2 no dar geliyor. Zaten dar gelince kaka ya da idrar disari cikmaya da baslar. Simdi elimdeki 2 nonun bitmesini bekliyorum.
Sen de o ışığı görüyorum ben, yaparsın bencehayırlı zamanda sağlıkla inşallah mental olarak sağlam kalabilirsen 35 iyidir, ben de 35’de niyet ettim ama 37’ye kısmet oldu
Önceden hastane kabul ediyordu sağım sütü. Ama pandemi donemi olunca kabul etmediler, dedim etrafta birini bulalım onu da bulamadık, kanser tedavisi gören birine verelim oda yoktu. Çok üzülmüştüm. Sonra eşimin iş yerine küçük yavru köpek almışlar, ona verdik tüm sütü nasıl yedi minnak. En azından o da bir bebektiBen de o yüzden pek sağım yapmıyordum aslında şuan sadece 2 poşet süt var mesela buzluğumda. Bu akşam deneyeceğim eğer içerse sağım yapacağım buzlukta bulunsun. İçmeyenler de o sütlerle bebişlere süt banyosu yaptırıyorlarmış ziyan olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?