4 kiloya yakin dogdu canim. Masallah sizinki de gayet guzel gelisimiMaşallah 25 günlük bebeğiniz 5 kilo mu oldu
Benimki 22. Gününde sanırım 4 civarı anca olacak
Ocean aldık doktorun önerisi ileKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi?
Benim kız 3.070 doğdu bugün gündüz uykusu azaldı sürekli memedeyfi geceleri şükür ki gece 9 sabah 6 deliksiz uyuyor uykuda meme veriyorum ama bugün gündüz az uyuyunca acaba sütüm mü az dedim.. zaten kilo takıntım var alsın istşyorum4 kiloya yakin dogdu canim. Masallah sizinki de gayet guzel gelisimi
Uykusu totalde kac saat? Uykunun az olmasi da olumsuz etkiliyor. ..Benim kız 3.070 doğdu bugün gündüz uykusu azaldı sürekli memedeyfi geceleri şükür ki gece 9 sabah 6 deliksiz uyuyor uykuda meme veriyorum ama bugün gündüz az uyuyunca acaba sütüm mü az dedim.. zaten kilo takıntım var alsın istşyorum
Umarım alıyordur
2-3 gün önceye kadar en az 20 saat uyuyor diyebilirdim ama 2 gündür bir azalma var bence bugünden itibaren uyku saatlerini not alıyorumUykusu totalde kac saat? Uykunun az olmasi da olumsuz etkiliyor. ..
Uykusu da guzel masallah2-3 gün önceye kadar en az 20 saat uyuyor diyebilirdim ama 2 gündür bir azalma var bence bugünden itibaren uyku saatlerini not alıyorum
Doğduğundan beri emme ve kaka saatlerini vs yazıyorum ama uykuyu yazmadım sçıkçası
Maşllah size deUykusu da guzel masallah21.gunden sonra kaka ve uyku modlari degisiyor... Bundan sonra takip edebilirsiniz. Ben dakika dakika degil de asagi yukari kac saat uyudu, kac kaka yapti, kakanin kivami rengi, beslenme saat araliklari, beslenirken asagi yukari ne kadar emdi gibi takip ediyorum. Beslenme icinde dakika tutmuyorum. Emmeye baslamadan memeyi ellerimle kontrol ediyorum. Emdikten sonra kontrol ediyorum, saglam emdiginde cok net belli oluyor zaten. Benimki uzun uyumaz zaten surekli emmek ister cannnimmm oglum
Neden kiloya takıyorsun ki canım? Gelişimi güzelse ha 100 gr fazla almış ha 200 gr eksik almış. Hiç bi dr bebek kilolu diye ooo bu bebek çok kilolu dünyanın en sağlıklı bebeği harika demiyorBenim kız 3.070 doğdu bugün gündüz uykusu azaldı sürekli memedeyfi geceleri şükür ki gece 9 sabah 6 deliksiz uyuyor uykuda meme veriyorum ama bugün gündüz az uyuyunca acaba sütüm mü az dedim.. zaten kilo takıntım var alsın istşyorum
Umarım alıyordur
Ne güzel yazmışsınNeden kiloya takıyorsun ki canım? Gelişimi güzelse ha 100 gr fazla almış ha 200 gr eksik almış. Hiç bi dr bebek kilolu diye ooo bu bebek çok kilolu dünyanın en sağlıklı bebeği harika demiyorBenim kızım 2440 gr doğdu. En son 1,5 aylikken 4040 gr di. Bence çok hızlı kilo almamasi daha iyi kollarimiz omuzlarımız sağlam kalır Ayrıca hiç bir bebekle kendi bebeğini kıyaslama canım. Bebeğin kendine özel bi gelişimi var kitabi bilgilere takılma Bebeğin zayıf ya da kilolu olması annenin bi başarısı değil. Malesef bizim ülkemizde böyle empoze edildiği için anneler bu kilo işine çok takıyorlar. Kendini incitme
Hiç sorumlu hissetme kilo işi %30 beslenme ise %70 genetik. Mesela şey düşün ne kadar çok yerse yesin kilo almayan insanlar vardır. Bizim bebislerimizin de bi limiti var aslında normal bi beslenme rutini ile ne kadar kilo alacaklari ne seyirde izleyecekleri daha anne karnında belli. Erkek bebek-kiz bebekte çok farkediyor. Erkek bebekler daha iri oluyor bu da fizyolojik bi gerçeklik. Bizim kızlar fit olacak sen neden kilo aldırmaya çalışıyorsunNe güzel yazmışsın
Kendimi çok sorumlu hissetmek ile ilgili sanırım kilo takıntısı bilemedim ki
ha ha kollarımız için çok haklısın
Valla benim kız aldıysa hepsi alırKızlar benim kız üstten süt içiyor attan kakayı bırakıyor her beslenmede nerdeyse bu durum var. Kilo almaz diyor annem böyle yediğini çıkarırsa. Sizde durum ne ???
Gayet normal canım benim ki de öyle yiyor cıkartıyor normal yani öncekini anca sindirmistirKızlar benim kız üstten süt içiyor attan kakayı bırakıyor her beslenmede nerdeyse bu durum var. Kilo almaz diyor annem böyle yediğini çıkarırsa. Sizde durum ne ???
Benim oğlumda öyle canım merak etme kilo alıyorlarKızlar benim kız üstten süt içiyor attan kakayı bırakıyor her beslenmede nerdeyse bu durum var. Kilo almaz diyor annem böyle yediğini çıkarırsa. Sizde durum ne ???
Kızlar benim kız üstten süt içiyor attan kakayı bırakıyor her beslenmede nerdeyse bu durum var. Kilo almaz diyor annem böyle yediğini çıkarırsa. Sizde durum ne ???
Hiç alakası yok o önceki emdiği sütü çıkarıyor, benimkide emerken kaka yapıyor gücü emmeden alıyor gazı zor çıkarıyorlar çünküKızlar benim kız üstten süt içiyor attan kakayı bırakıyor her beslenmede nerdeyse bu durum var. Kilo almaz diyor annem böyle yediğini çıkarırsa. Sizde durum ne ???
Benim kız da öyle kucağımda bomba gibi patlıyorHiç alakası yok o önceki emdiği sütü çıkarıyor, benimkide emerken kaka yapıyor gücü emmeden alıyor gazı zor çıkarıyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?