- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.621
Bence suan hissedebiliyosak bile cok guclu olan bazi hareketlerini hissediyoruzdur o yuzden surekli hissedemeyebiliriz insallah hayirlisiyla net bi sekilde hissettigimiz gunler gelirCanim bende dün ilk defa hissettim gibi oldum emin değilim net değildi ama uzanırken birsey böyle pıt pıt pıt değdi karnıma elim de karnimdaydi hatta şaşırdım, bida dikkat ettim ama hissedemedim tekrar
Teşekkür ederim desteğiniz için. Kendimi hamileliğe o kadar kaptırmışım ki bir an önce tekrar olsun istiyorum. 9 hafta da az değil sonuçta. Hayırlısıymış ne diyelim. Çarşambaya randevu aldım baktırmam lazım 12 gündür bitmeyen adet inşallah sorun çıkmaz. Ben de sizi biliyorum merak edip grubu okuyorum. Keşke diğer arkadaşlar da geri gelseydi onlarla da çok iyi anlaşmıştık. Güzel haber alırsam yazacağım gruba teşekkür ederim tüm desteğiniz için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.Selamlar hoşgeldinizben hatırlıyorum sizi, mesajlarınızı takip etmiştim. Devlette duyulmayan kalp atışı sonra medipol hastanesindeki doktorun duyması vs süreciniz sıkıntılı geçmişti. İnşallah güzel haberler gelecek sizden bu sefer
Burada çoğumuz kürtaj olmuşuzdur sanırımbenim kürtaj sonrası adetim normal adet gibi olmuştu ama asıl olan kürtajdan sonra herhangi bir kalıntı olmaması. O yüzden 1 adet görün diyorlar, sonra da bir kontrolle rahim iyice temizlenmiş mi ona bakıyorlar. Siz de mutlaka adet sonrası veya bu kadar uzun sürüyorsa haftaiçinde doktora görürünün.
O dönem o kadar çok şey okumuştum ki, kürtajdan sonra 3 ay beklemek mantıklı gelmemişti bana. Bir çok kişi ilk adetten sonra hamile kalmış. Rahim zaten yeni hamilelikten çıktığı için kendini hazır hissediyormuş. Bunlar bilimsel değil, bir makaleden falan okumadım. Forumlardan ordan burdan insanlara doktorlarının söyledikleri veya halk arasında konuşulanlar. İnşallah sizin de hemen hamile kaldığınızı öğreniriz
Bir Whatsapp grubu kurulmasına yönelik mesajlar atıldı. Meğer forumun kurallarına uygun değilmiş bu durum. O mesaj atanlar banlandı vs. O yüzden azaldık. Ama destek tam gaz devaminşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Gönülden diliyorum
Evet. Teşekkür ederimMerhabalar evet bizde konuşmuştuk çok üzüldüm ne diyeceğimi tam bilemiyorum inanın Rabb'im sabır versin.. İnşallah iyisinizdir
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı Bi evlat nasip etsin canım sana ins kontrolun güzel geçer en kısa zamanda hamile kalırsın dualarımız seninleTeşekkür ederim desteğiniz için. Kendimi hamileliğe o kadar kaptırmışım ki bir an önce tekrar olsun istiyorum. 9 hafta da az değil sonuçta. Hayırlısıymış ne diyelim. Çarşambaya randevu aldım baktırmam lazım 12 gündür bitmeyen adet inşallah sorun çıkmaz. Ben de sizi biliyorum merak edip grubu okuyorum. Keşke diğer arkadaşlar da geri gelseydi onlarla da çok iyi anlaşmıştık. Güzel haber alırsam yazacağım gruba teşekkür ederim tüm desteğiniz için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Olur mu öyle şey. Yorumlara baktım memnun olan da çok. Benim şanssızlığıma denk geldi herhalde.Üzüldüm bide benim yüzümden aldınız
Satıcısı da kendisi aslında. Bilmiyorum. Bakmak lazımBelki çakmadır canım. Çiğiyim kendi uygulamasından al. Müslin ve pamuklu hepsi
Bugün birine civili sordum civil markanın kumaşı çok sert bence alma dedi. Aziz bebe çok iyi oluyor dedi. O da civilde satılıyormuş.Teşekkür ederim, hepsini internetten aldım canım benim. Sadece bebek arabası mama sandalyesi ve kanguruyu mağazadan aldım.
Eveeet. Ben 15.hafta ortasında hissetmiştim ilk. Zaten 16.hafta itibarıyla hissedilir yazıyor internette. İkinci gebelik ise daha erken hissediliyor. Çünkü nasil bir his olduğunu biliyorsunuz. Ben ilkinde de takvime not almıştım. 17 + 2 de hissetmiştim. Bunda 2 hafta nerdeyse daha erken hissettim. Buraya yazdiktan sonra da 2 defa daha hissettim. Karnınız tok olacak. Akşam yemeği sonrası uzanıp sakince yattiginizda karniniza odaklanin bekleyinKizlar sanirim cok hafiften hissetmeye basladim hareketlerini ve tahmin ettigim gibi oturup agladim
Dunyanin en güzel hislerinden biriCanim bende dün ilk defa hissettim gibi oldum emin değilim net değildi ama uzanırken birsey böyle pıt pıt pıt değdi karnıma elim de karnimdaydi hatta şaşırdım, bida dikkat ettim ama hissedemedim tekrar
16 dan itibaren hissedilir ama tam belirgin hissiyat 17 18den sonra oluyor. İlk gebelik ise bağırsak hareketleri vb ile ayırt etmeniz zor olacağı için daha geç hissedebilirsiniz. İkinci gebelikte daha erken ayırt edip hissedebilirsinizYaklaşık kaçıncı haftalarda hissediliyor
Benim ilk gebeligim canim cok net olmasa da eminim gibi bebisin hareketi olduguna. Sen tecrubeli oldugun icin tabi taniyosundur insallah net bi sekilde hissettigimiz gunler de gelirEveeet. Ben 15.hafta ortasında hissetmiştim ilk. Zaten 16.hafta itibarıyla hissedilir yazıyor internette. İkinci gebelik ise daha erken hissediliyor. Çünkü nasil bir his olduğunu biliyorsunuz. Ben ilkinde de takvime not almıştım. 17 + 2 de hissetmiştim. Bunda 2 hafta nerdeyse daha erken hissettim. Buraya yazdiktan sonra da 2 defa daha hissettim. Karnınız tok olacak. Akşam yemeği sonrası uzanıp sakince yattiginizda karniniza odaklanin bekleyin
Brn de hatırlıyorum sizi. Yaşınızı durumunuzu bilmiyorum ama böyle fazla odaklanmayın gebeliğeTeşekkür ederim desteğiniz için. Kendimi hamileliğe o kadar kaptırmışım ki bir an önce tekrar olsun istiyorum. 9 hafta da az değil sonuçta. Hayırlısıymış ne diyelim. Çarşambaya randevu aldım baktırmam lazım 12 gündür bitmeyen adet inşallah sorun çıkmaz. Ben de sizi biliyorum merak edip grubu okuyorum. Keşke diğer arkadaşlar da geri gelseydi onlarla da çok iyi anlaşmıştık. Güzel haber alırsam yazacağım gruba teşekkür ederim tüm desteğiniz için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Eveeet. Mesela son haftalarda sabahları sizden önce kalkıp tekmeleriyle annesini uyandiriyorlarBenim ilk gebeligim canim cok net olmasa da eminim gibi bebisin hareketi olduguna. Sen tecrubeli oldugun icin tabi taniyosundur insallah net bi sekilde hissettigimiz gunler de gelir
Bakalım. Hayırlısı. Doktora gideyim baktırayım ne der dr ona göre hareket ederim. İnşallahBrn de hatırlıyorum sizi. Yaşınızı durumunuzu bilmiyorum ama böyle fazla odaklanmayın gebeliğe. Bir ay daha geçsin mesela , kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşın . Hayırlı zamanda Allah tekrar nasib edecek inşallah.
İyi olmanıza çok sevindim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızEvet. Teşekkür ederimiyiyim şükür. Sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz? Keyfini çıkarın. Allah sağlıkla kucağına versin inşallah cimsiyetini öğrendiniz mi merak ettim.
Bence gerek yok 2 taneye ayrıca hastane çıkışı diye 500 liralara satılan setleri de gereksiz buluyorum dandik bir mendil bir şapka ekliyorlar altı üstü ben şu alta eklediğimi giydireceğim dede pijamasıBugün birine civili sordum civil markanın kumaşı çok sert bence alma dedi. Aziz bebe çok iyi oluyor dedi. O da civilde satılıyormuş.
Civili beğendin mi sen canım? Kaliteli mi? Ben pançoya hayran kaldım. Aldığım her şey çok çok güzel. Kumaşı şahane. Sadece 6lı body set almıştım onu 1-3 ay olarak yollamışlarben daha büyük aylar için olanı almıştım. Yanlışlık yapılmış. 9 tane minicik zıbın oldu toplamda. Yeter de artar bana.
Bir de bana hastane çıkışı en az 2 tane alınmalı diyenler oldu. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ben bi tane aldım cinsiyet bilmiyorum diye. 2 veya daha fazlası olmalı mı ki acaba?
Gözün aydın olsun canım Allah anneli babalı büyütsünKızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüüOĞLUM OLUYOOOR o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma
Yeni doğan için kaç takım yeterli olur canim yani 0-3 ay en küçüğündenBence gerek yok 2 taneye ayrıca hastane çıkışı diye 500 liralara satılan setleri de gereksiz buluyorum dandik bir mendil bir şapka ekliyorlar altı üstü ben şu alta eklediğimi giydireceğim dede pijamasıya da tulumu giydiririm, üzerine de çok iyi kalitede bir müslin örtü aldım onu örteceğim, kendim de krem rengi giymeyi düşünüyorum. İlla olsun diyene bir tane yeterli. Civilden aldıklarım %100 pamuklu değil muhtemelen ama biraz büyük ay için aldım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni doğan ve 6 aya kadar olan her şeyin %100 pamuklu olmasına dikkat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?