2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Açıkçası bana batıl geliyor. Kestirirsen daha iyi olur. Şimdi hormonlardan saçlarımız gürleşeçek uzayacak ama doğum sonrası 4. Ay gibi dökülme başlayacak yine . Ben olsam kestirirdim
Ya herkes oyle diyodu hamilelikte guzellesti saclarim diye ama malesef benim oyle bisey olmadi dokuluyodu zaten simdi ekstra dokuluyo

İnşallah çok heyecanlıyım

Ya herkes oyle diyodu hamilelikte guzellesti saclarim diye ama malesef benim oyle bisey olmadi dokuluyodu zaten simdi ekstra dokuluyo
İlk gebeliğimin ilk aylarında benimde çok dökülmüştü 2. Trimester dan sonra bir anda uzayıp parlaklaştılar. İnşallah sizinde öyle olsun

Kizlar sanirim cok hafiften hissetmeye basladim hareketlerini ve tahmin ettigim gibi oturup agladim
Canim bende dün ilk defa hissettim gibi oldum emin değilim net değildi ama uzanırken birsey böyle pıt pıt pıt değdi karnıma elim de karnimdaydi hatta şaşırdım, bida dikkat ettim ama hissedemedim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…