2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ay maşallah diğerlerinin cinsiyet neydi ne zaman hissettin ilk canım , merak ettm şimdi bak
İlk bebegim kız di erken doğumla kaybettim
Sonrasında 3 oğlum oldu bu son doğum hakkım inslh kız olur diye dua ediyorum sağlıklı olsun kız olsun , ilk kız da sadece 1 kere hissedebildim onu balık gibi kaydı
Erkeklerde ise tekme gibi hissettim hatta son oğlumda 9.haftamda eşime bile dedim sanırım buda erkek tekme gibi hissettim dedim ve doğru çıktı

ya ne tatlılar, demek ki erkekler biraz daha tekmeci, benimkini de gecen haftalarda erkege benzetti doktor ama belli değil tam dedi, gidişat erkeği gösteriyor sağlıkla gelsinler inşallahc anım

Yazdığınızı okuyunca çok üzüldüm her iki dünyada da evladınız var Allah bir daha yaşattırmasın. Umarım gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir kızınız olur benim 2 tane kızım var özellikle 2.kızım balık gibiydi bu bebeğim için de birşey söylemek zor belki bağırsak hareketleri ile karıştırıyorum. 12+1 haftalıkken doktorum kesin olmamakla birlikte kıza benzettim gönlümden erkek geçiyordu ama herşeyden önce sağlıklı olması en önemlisi. Benim de son gebeliğim olacak insan her iki cinsten de evlat yetiştirmek istiyor ama nasip kısmet sağlıklı olsunlar yeter ki.

ya ne tatlılar, demek ki erkekler biraz daha tekmeci, benimkini de gecen haftalarda erkege benzetti doktor ama belli değil tam dedi, gidişat erkeği gösteriyor sağlıkla gelsinler inşallahc anım
İnslh rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin hepimizin benimkine kıza benzetti ama hislerim hala erkek diyor cumartesi tekrar kontrolüm var bu sefer öğrenirim inslh bu belirsizlik insanı mahvediyor karnımı oglummu kızımmi ne diye sevecegimi bilemedim

Benzettiğinde kaç haftalıktınız acaba? Bana da kız gibi yorumu yaptı 12+1 haftada ama yüzde yüz birşey söylemek için erken cinsel organı tam gelişmedi dedi 2 kızım olduğundan mıdır nedir bu bebeğimi de kız hissetmiştim zaten değişirse tatlı bir anı olarak kalır.

Allah razı olsun evet cnm beni iyi anlıyorsundur eminim hani son olmasa yine başım üstüne gelen ama dediğin gibi insan ikisininde tadını almak istiyor wallahi benim ilk oglanda doktor kıza benzetti hep 7.ayimda öğrendim erkek oldugunu bır arkadaşım doktoru cinsiyet partisi yaptı kız diye erkek oldu bu işler belli olmuyor malesef inslh gonlunuzdeki olur

Günaydın kızlar. Bizimde cmt kontrolümüz var. Cinsiyetimiz belli olacak. Doktor kız tahmin etmişti. Çok heyecanlıyım. Biran önce cmt olsun istiyorum. 3 hafta sonra görmüş olucam inşallah iyidir.

amin canım. aynı duygulardayım, arada kaldım, oglum desem benim de baştan beri kız hissediyorum acaba yanlıs mı söylerim alınır mı diye düşünüyorum alışverişe de elim gitmyo bi türlü böle olunca, cunku kız olursa herşeyini pembe alasım var :))))) o kadar meraklıyım kızaa
canım hem, 11 haftada hem 12 de gittim lekelenmem vardı, ilknde biz zorladık var mı tahmin diye, kadın baktı baktı bi cıkıntı var erkege benzyo gibi ama erken dedi, aynı şekilde daha organı gelişim aşamasında, böyle de kalabilir o zaman kız deriz dedi, kafamı allak pullak etti

Günaydın kızlar. Bizimde cmt kontrolümüz var. Cinsiyetimiz belli olacak. Doktor kız tahmin etmişti. Çok heyecanlıyım. Biran önce cmt olsun istiyorum. 3 hafta sonra görmüş olucam inşallah iyidir.
Günaydın cnm sen kaç haftaliksin hiç tahminde bulundurmu doktorun

Çok iyi anlıyorum bu kesinlikle cinsiyet ayrımı değil kız veya erkek olsa daha mı az seveceğiz hayır asla. Evet bana da birkaç arkadaşım aynı şeyi dedi 16.haftayı bekle diye. Amin Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin.

canım benimde doktorum vurulacaksın dedi geçen sene ben iş yerinde de oldum ama yeterli değğil 20. haftada vurulmanız lazım dedi. sağlık ocağına kaydını açtırmaya gittiğimde ordaki ebede dedi vurulmak şart dedi bende yaptıracağım.

Heh tam bu sebepten alışveriş yapamıyorum, bir oğlan olunca bir kız istiyor insan tabiii :)))
O yüzden öyle olursa pembe şeyler alacağım diye beklemedeyim, öğrenip yapmak istiyorum alışverişi

Bana da aynı şeyleri söyledi organı tam gelişmedi diye ben de biraz ısrar edince söyledi yoksa bakmayacaktı bile. 16.haftayı beklemekten başka çare yok anlaşılan sağlıklı olsunlar minnaklar.

Kizlar gebelikte sac kesimi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Benim asiri saclari dokuluyo biraz kestirsem daha rahat edicem gibi. Gebelikte sac kesilmez denmesinin disinda bi de sac uzarken biraz fazla vitamin harcaniyomus ya o yuzden karar veremiyorum
canım benim saçlarım kısa baya erkek modeli :) mecbur uzadıkça kestiriyorum batıl inanç dışında birşeyi yok bence çünkü aşırı dökülüyor benimde saçlarım o kadar vitamin folik nereye gidiyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…