- 24 Kasım 2021
- 5.232
- 6.434
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.641
Günaydın canımgünaydın kızlar haftasonları ben biraz ev yoğunluğundan iptal oluyorum toplu toplu okusamda yazma fırsatım olmuyor, herkes iyidir umarım, ben bel ve kasık agrısı dısı iyiym, bulantılarda azaldı baya cok şükür, yemek yiyebilmeyi özlemişizBenim de artık bişeyler canım çekiyor çok zevkli bu kısmı:) ay canım çekti diyorum kendi kendme sesszce ama sinsice benimki hemen hevesli koşuyo alıyor en tatlı 3 aya girdik inşallah sorunszca atlatırız. Cinsiyetleri belli olanlar olmuş benim gibi hala netleşmeyenler ya sabır çekmeye devam ediyoruz :) @Nargizulya canım ben de hatırlıyorum seni, burda hep beraber üzülmştk durumuna,kimden duysam kürtajdan sonra cok kolay hamile kalınıyormuş, uarım en yakın zamanda güzel haberle dönersin geri aramıza, bize burdan arada gelişmeleri yaz, dua ediyoruZ, herşey gönlünce olur sağlıkla olur umarım
canım benim de bi 5 yas oglum var , hastane cıkısından bahsedyorsun bence 2 takım yeterliydi ful takım olarak, alt üst takımlardan da 3-4 bence yetiyor, sonrasında sıgmıyor 0-3 aya, cabuk gelişiyorlar ilk haftalardaYeni doğan için kaç takım yeterli olur canim yani 0-3 ay en küçüğünden
Günaydın canımbende de hafif kalça ağrısı var , benim bugün doktor randevum var 16. Hafta bitti cinsiyet netleşir diye düşünüyorum
Valla canım hiç bilmiyorum ben de anneler ligine yeni transfer olanlardanımYeni doğan için kaç takım yeterli olur canim yani 0-3 ay en küçüğünden
Cinsiyet belli olduktan sonra alabilirsin canım 1 tane daha istersen ama tam hastane cikisi olmasada ek battaniye zibin yenidogan setleri şeklinde alabilirsin Ben öyle yapmıştım ilk zamanlar ben kıyafet yetistiremiyordum sürekli ya kusuyolardi ya kakalari dışarı çıkıyodu ya altlarını açar açmaz yukarı doğru cisi attiriyolardiBugün birine civili sordum civil markanın kumaşı çok sert bence alma dedi. Aziz bebe çok iyi oluyor dedi. O da civilde satılıyormuş.
Civili beğendin mi sen canım? Kaliteli mi? Ben pançoya hayran kaldım. Aldığım her şey çok çok güzel. Kumaşı şahane. Sadece 6lı body set almıştım onu 1-3 ay olarak yollamışlarben daha büyük aylar için olanı almıştım. Yanlışlık yapılmış. 9 tane minicik zıbın oldu toplamda. Yeter de artar bana.
Bir de bana hastane çıkışı en az 2 tane alınmalı diyenler oldu. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ben bi tane aldım cinsiyet bilmiyorum diye. 2 veya daha fazlası olmalı mı ki acaba?
Aynen bende öyleyim ne gecem ne gündüzüm her gün yarın dikkat edicem saglikli beslenicem fazla ekmek karbonhidrat yemicem diye yatiyorum kalkıyorum yine ayniyimGece acıkmaları beni mahvediyor kızlar, kendimi bıraksam sürekli tatlı yerim, heralde 100 kilo olucam ama erteliyorum
Muslinlere bayildimm saglikla giydirmek nasip olsunBence gerek yok 2 taneye ayrıca hastane çıkışı diye 500 liralara satılan setleri de gereksiz buluyorum dandik bir mendil bir şapka ekliyorlar altı üstü ben şu alta eklediğimi giydireceğim dede pijamasıya da tulumu giydiririm, üzerine de çok iyi kalitede bir müslin örtü aldım onu örteceğim, kendim de krem rengi giymeyi düşünüyorum. İlla olsun diyene bir tane yeterli. Civilden aldıklarım %100 pamuklu değil muhtemelen ama biraz büyük ay için aldım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni doğan ve 6 aya kadar olan her şeyin %100 pamuklu olmasına dikkat ettim.
Ben artik bu hafta protein ve sebze agirlikli beslencem ya dolaba yapip yapip koycam hazira gelsin diye gunluk yemeklerimiAynen bende öyleyim ne gecem ne gündüzüm her gün yarın dikkat edicem saglikli beslenicem fazla ekmek karbonhidrat yemicem diye yatiyorum kalkıyorum yine ayniyim
Yaa cok sevindim masallahh saglikla kucagina almak nasip olsunKızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüüOĞLUM OLUYOOOR o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma
Canim ben gece o kadar erken uyuyorum ki 9.30-10 da bayiliyorum istemsizceGece acıkmaları beni mahvediyor kızlar, kendimi bıraksam sürekli tatlı yerim, heralde 100 kilo olucam ama erteliyorum
Ay ben fazla bile almışım o zaman sağol canımcanım benim de bi 5 yas oglum var , hastane cıkısından bahsedyorsun bence 2 takım yeterliydi ful takım olarak, alt üst takımlardan da 3-4 bence yetiyor, sonrasında sıgmıyor 0-3 aya, cabuk gelişiyorlar ilk haftalarda
İnşallah canım yazariim tabiay yasasın 16 olmuş artık netleşsin bi zahmet yaaa:) şaka bi yana umarım bizimkiler bu göstermeyen nazlılardan olmazlar yoksa çatlıycaz burda, hadi inşallah güzel haberlerle gel, yaz buraya çıktıgında
Bu ben , erken uykum geliyor sabah geçte kalksam haftadonu bile erken yatıyorumCanim ben gece o kadar erken uyuyorum ki 9.30-10 da bayiliyorum istemsizcegec mi yatiyosun yoksa gece uyandiriyo mu seni aclik
Sabah gecte kalkamiyorumm dun misafirim vardi zar zor 1e kadar dayandim bu sabah 8 de kalktim zink diyeBu ben , erken uykum geliyor sabah geçte kalksam haftadonu bile erken yatıyorum
Yaa ben bunu atladım mııı, ikinci kez yazmıyorumdur umarımKızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüüOĞLUM OLUYOOOR o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma
Ah çok tatlılar yaaa, güle güle giysin sağlıklaBence gerek yok 2 taneye ayrıca hastane çıkışı diye 500 liralara satılan setleri de gereksiz buluyorum dandik bir mendil bir şapka ekliyorlar altı üstü ben şu alta eklediğimi giydireceğim dede pijamasıya da tulumu giydiririm, üzerine de çok iyi kalitede bir müslin örtü aldım onu örteceğim, kendim de krem rengi giymeyi düşünüyorum. İlla olsun diyene bir tane yeterli. Civilden aldıklarım %100 pamuklu değil muhtemelen ama biraz büyük ay için aldım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni doğan ve 6 aya kadar olan her şeyin %100 pamuklu olmasına dikkat ettim.
Günaydın canımbende de hafif kalça ağrısı var , benim bugün doktor randevum var 16. Hafta bitti cinsiyet netleşir diye düşünüyorum
meraba, ben de 13+1 m valla iki gündür yemekten sonra uzanınca böyle garip hisler oluyo alt karnmda ama emin değilim cok erken diyorum daha, ama bu benim ikinci olcak sanki ilknden hisler tanıdık geliyo, böyle garip bi kayma hareketi gibi, değilse bile orda içindeler ya o bile mutlu ediyorMrb anneler 13+3 oldum bugün bebeğini bu haftalar hissedenler varmi
Ya o zaman dogru hissediyoruz bence. Aynı durum bende de var. Kayma gibi böyle , yada bazen bir zıplama gibi. Genelde tek seferlik hareketler :). Benim de ikinci, yani bu haftalarda beklemiyordum öyle kendimi de dinlemedim hani ama ikincide daha erken olabiliyormuş. Hisleri de tanıyor olunca bence doğru olabilir :)meraba, ben de 13+1 m valla iki gündür yemekten sonra uzanınca böyle garip hisler oluyo alt karnmda ama emin değilim cok erken diyorum daha, ama bu benim ikinci olcak sanki ilknden hisler tanıdık geliyo, böyle garip bi kayma hareketi gibi, değilse bile orda içindeler ya o bile mutlu ediyor
Benim 5.meraba, ben de 13+1 m valla iki gündür yemekten sonra uzanınca böyle garip hisler oluyo alt karnmda ama emin değilim cok erken diyorum daha, ama bu benim ikinci olcak sanki ilknden hisler tanıdık geliyo, böyle garip bi kayma hareketi gibi, değilse bile orda içindeler ya o bile mutlu ediyor
ay evet evet aynen öyle bi hareket, aniden tek seferlk oluyor, devamı da gelmyor epey bekliyorum amaYa o zaman dogru hissediyoruz bence. Aynı durum bende de var. Kayma gibi böyle , yada bazen bir zıplama gibi. Genelde tek seferlik hareketler :). Benim de ikinci, yani bu haftalarda beklemiyordum öyle kendimi de dinlemedim hani ama ikincide daha erken olabiliyormuş. Hisleri de tanıyor olunca bence doğru olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?