- 31 Ağustos 2022
- 175
- 343
- 33
- 37
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.881
Gaviscon denemeni öneririm - çiğneme tabletini bana çok iyi geldiselam kızlar benım idrar ve mide yanması şikayetım avr hele midem mahvoluyorum korkuyorum bıse yemeye rennıne bıle çare degıl artık kesmıyor.başka bıse bulan yapan varmı
süt iyi geliyo oda sonrasında bı gaz yapıyo
Bidahaki gittigimde hatirlatayim mutlaka sagol canimBence hatırlatın kan ilacı çok önemli çünkü bende yarın doktorumdan vitamin ve magnezyum isteyeceğim çünkü kramplarim artmaya başladı
Benim önceki gebeliğimde gaviscon iyi gelmişti.selam kızlar benım idrar ve mide yanması şikayetım avr hele midem mahvoluyorum korkuyorum bıse yemeye rennıne bıle çare degıl artık kesmıyor.başka bıse bulan yapan varmı
süt iyi geliyo oda sonrasında bı gaz yapıyo
Ben de aynı dertten muzdaribim 3-4 kilo vermiştim ama karnım gazdan öyle şiş ki. Yemekten sonra afedersiniz cok geğirme oluyor cok rahatsız ediyordu bulantım için prilam kullanmaya basladım az bi nebze etkisi oldu heralde ona da. Yemekten sonra yürüyüşle soda içmek biraz iyi gelmişti.Arkadaşlar benim gibi ne yese karnı şişen rahatsız olan var mı ne yapıyosunuz hala iştahım yerinde değil yiyemiyorum yediklerimde gaz gibi şişkinlik yapıyo var mı bunun bi çaresi
MaşallahSelamlarrr, kontrolden çıktık, ikili test verdik. Ultrason detaylı bakıldı sağlıklı şimdilik kan verdik ama hâlâ cinsiyet net değil
kızlar bana demirden bahsetmedii 13 haftalıktım gittiğimde bana d vitamini verdi sadece 1 ay sonra gittiğimde mi verecek acaba ?Bana da haftaya gidince verecek çünkü bir önceki randevumda sonraki kontrolde demire başlayacağız demişti .
kullanacağım ben
Bana 21.haftada başlayacağız dedi canim doktorumBidahaki gittigimde hatirlatayim mutlaka sagol canim
canım bende denemek için küçük şişe bio oil aldım memnunum emiyor yağlı kalmıyor göbeğim kıyafete geçmiyor. bende instagramda bi fenomende gördümİnşallah benimde kiz kardeşim ebe oda Bi çok geceyle tanışıyor doğal olarak bio oil i önerdi bana bende o yüzden onu aldım bakalım
Oyy maşallah canım profilden ne kadar güzel yüz hatları çok belirgin masallahKızlar selam kontrolden çıktım her şey yolunda çok şükür 15+4 kısa kısa ben de bahsedilenlere ben de cevap vereyim;
Erkek bebişler çoğalmış hepsi sağlıkla gelsin inşallah, kendimi çok yalnız hissediyordum bu konuda
Gecede bir kez tuvalet denmiş ben utanmasam altıma bez bağlayacağım, iki saatte bir uyanıyorum şarıl şarıl
Verilen takviyeler sorulmuş bende devit ecopirin ve feramat var bunlar önemli bebişlerimiz yediklerimizle değil kanımızdan besleniyor.
Doktorum bugün kas ve eklem ağrıları için soda önerdi, balık ben düzenli yediğim için balık yağına gerek duymadı.
Son olarak yakışıklı oğlumu bırakıyorum buraya teyzeleri, hepinizi öpücükler
maşallah canımmm sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam kontrolden çıktım her şey yolunda çok şükür 15+4 kısa kısa ben de bahsedilenlere ben de cevap vereyim;
Erkek bebişler çoğalmış hepsi sağlıkla gelsin inşallah, kendimi çok yalnız hissediyordum bu konuda
Gecede bir kez tuvalet denmiş ben utanmasam altıma bez bağlayacağım, iki saatte bir uyanıyorum şarıl şarıl
Verilen takviyeler sorulmuş bende devit ecopirin ve feramat var bunlar önemli bebişlerimiz yediklerimizle değil kanımızdan besleniyor.
Doktorum bugün kas ve eklem ağrıları için soda önerdi, balık ben düzenli yediğim için balık yağına gerek duymadı.
Son olarak yakışıklı oğlumu bırakıyorum buraya teyzeleri, hepinizi öpücükler
Belki benimki de oyle yapicaktir ben hic sormadimBana 21.haftada başlayacağız dedi canim doktorum
benim doktorum 10.haftadan itibaren başlattı kan ilacınaBana doktorum henuz vermedi kacinci aydan itibaren baslaniyo acaba ben kendim hatirlatsam mi
Yaa işte bende de aynı 12.haftadan sonra geçer dedim 15 oldum hala aynıyım sodadanda tiksindim içemiyorum napcaz bilemedimBen de aynı dertten muzdaribim 3-4 kilo vermiştim ama karnım gazdan öyle şiş ki. Yemekten sonra afedersiniz cok geğirme oluyor cok rahatsız ediyordu bulantım için prilam kullanmaya basladım az bi nebze etkisi oldu heralde ona da. Yemekten sonra yürüyüşle soda içmek biraz iyi gelmişti.
Her doktor farkli yaklasiyo bu konuda sanirim bi arkadasinki de 21. Haftada baslayacagini soylemisbenim doktorum 10.haftadan itibaren başlattı kan ilacına
Benim demirim düşük olmasına rağmen 13te gittim vermedi özellikle sordum 15-16da veriyoruz henüz miğdeler hassas demir ilaçları bulantı yapıyor dedi birde eğer kanımız normalse demir ihtiyacını bir kaç hafta daha idare edebiliyormuşuz ama hem demir hem kan düşükse muhakkak başlatıyolarmış 12.haftadakızlar bana demirden bahsetmedii 13 haftalıktım gittiğimde bana d vitamini verdi sadece 1 ay sonra gittiğimde mi verecek acaba ?
Bana bütün hamileliklerimde de 12. Haftada başlattılar canimHer doktor farkli yaklasiyo bu konuda sanirim bi arkadasinki de 21. Haftada baslayacagini soylemis
Organları oluşmamış ama açıya göre şimdilik kıza yakın dedi. Yine de kız diye düşünmeyin bekleyelim dedi.MaşallahEn ufak bir tahminde bile bulunmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?