2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hoşgeldiniz Sağlıkla kucağınıza alın minişinizi inşallah Hayırlı sonuçlarınız olsun Ben izmirde yaşadığım için öneride bulunamayacağım.

Benim de düşük risk çıktı ama serbest bhcg normalden yüksek çıktı kanda. Ben de nifty verdim. Sizin de kan değeri kaynaklı mi. Yas kaç. Benim 34. Sırf yas kaynaklı bile bu kan değeri yüksek cikabiliyormus. Ben de önlem amaçlı fetal verdim.
Diğer sorunuzu cevaplayamiyorum çünkü istanbulda degilim

Papp-a değerim sıkıntılı, 0.52 çıktı, yaş riskim normalmiş. Doktor sadece kendi ekranından baktı sonuçları bana vermedi, o kafayla istemeyi düşünemedim ben de. 34 yaşındayım, ben de önlem amaçlı ikilinin sonucunu almadan nifty vermiştim neyseki. Umarım sonucunuz temiz gelir

E nabız dan tahlillerim den sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Aramıza hosgeldin canim sağlıkla kucağına al insallah Bi çok kişide ikilide sorun cikip sonra temiz sonuç aldılar tanıdığım burda okuduğum kalbini ferah tut Ben İstanbul da Avrupa yakasındayim Bi yorum yapamicam o yüzden o konuda

Bana yoğurt da iyi geliyor her akşam. Denediniz mi? Hem gaz da yapmaz?

Ya kizlar ben mumkun oldugunca su icmeye calisiyorum ama iciyorum ya bi 5 dakika sonra hemen tuvalete sıkısıyorum sanki ictigim butun su gidiyo vucudum suyu kullanmiyomus gibi hissediyorum
Ben de bu durumdayım ve normal mi bilmiyorum zaten su içemiyorum midem almıyor, bir de içtiğim su hemen fırt diye çıkıyor. Maden suyu ve süt, ayran gibi sıvılarla beslemeye çalışıyorum ama hiçbiri elbette suyun yerini tutmaz. Ve onlar da yüne çok durmadan çıkıyorlar. Gece tuvalete kalkma alışkanlığım olmadığı için akşamları daha çok sı içmeye çalışıyorum ki sabaha kadar vücutta dursun diye

Ben ataşehir de oturmuyor olmama rağmen palladium un karşısında alle klinik e gidiyorum. Alle den aşırı memnunum. Konuştuğum bir çok gebeden daha özel bir ilgi görüyorum. Mesela doktorum, alle den başka bir kadın doğum doktoru, alle nin perinatoloğu, eşim ve asistanı içeren bir Whatsapp grubu var. En ufak bir şeyi oradan yazabiliyorum. Anında da cevap veriyorlar. Tüm test sonuçlarım da oradan paylaşılıyor; dolayısıyla bir arşiv oluşmuş oluyor. Ayrıca bir çok insan detaylıya 21 de giriyor ama alle nin kendi stratejisine göre önce 14 te sonra 21 de giriyorsunuz. 14 te erkenden girip tek tek tüm organlara, parmaklara, beyine falan bakıyorlar ki kromozomal bir problem varsa erkenden görüp ona göre ne yapılacağına karar vermek için gibi.. şimdilik gördüğüm farklar bunlar. İlerleyen zamanlarda da belki olacaktır. Ama bunları arkadaşlarıma söylediğimde inanamadılar, gerçekten güzel bir yer

Doğumu hangi hastaneyi istersen orada yapıyorlar. Benim acıbadem sigortam olduğu için acıbadem Altunizade veya Acıbadem Ataşehir hastanesinde yapacağım kısmetse

30 yas üstüne ikili yapıp da riskli çıkmayan duymadim suana kadar ben oyuzden yaptirmak istemiyorum doktora soyledim yarin tam 34 yasinda oluyorum siz sukredin sinirda cikmis muhtemelen hic bir sey cikmicak bu yil benimle yasit 2 arkadaşıma da kotu hastalik yuksek oranda cikti ikiside fetal yaptirdi sonuc tertemiz harika bebekler doğurdular

Valla canim ben gece bile cikiyorum ya havalar sogudu ya ondan mi acaba bu kadar cikiyoruz. Tuvalete gitmek mesele degil de sanki ictigim su vucudumda kullanilmadan atiliyo gibi hissediyorum

canım hayırlısıyla öğren gel inşallah kız da olsa erkekte olsa çok sevineceksin zaten bende kız diye gittim erkek diyince sanki daha çok sevindim içeri girmeden önce mutlaka çikolata ye ben her seferinde öyle yapıyorum her yerinide görüyoruz doktorum önermişti banada

Evet ben de bu sefer oyle yapip gitmistim hem visne suyu da ictim baya hareketliydi ama doktor mesanen cok dolu gelmissin dedi

Canim bende buda tutmadi

Kizlar bende doğumu normal düşünüyordum, tanıdık bir arkadaşımız var doktor, sürecimi biliyor, ben tüp bebeğe hazırlanırken normal yolla hamile kaldım rezerv az, senin bebek kıymetli riske atma sezeryan ol bence dedi, kafam çok karıştı, sonucta birşey olacaksa sezeryanda da olur ama genede bi acaba mi dedim aklımı karistirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…