- 3 Eylül 2022
- 49
- 47
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.061
Çok doğru söylemişsiniz gerçekten Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin1000 de bir değil 10000 de bir de olsa ihtimal ihtimaldir ve bunu Allah'tan başka kimse bilmez fetal DNA daha güvenilir ondan öneriyor doktorlar ikili test gebelerin çoğunu strese sokuyor. Ama inanın ultrason sonuçlarınız harika normal sonuçlarınız da gayet iyi
Tavsiye ister misiniz bilmiyorumm ama gebeler bu dönemde hassas oluyor doktor da pimpirikli olunca uyum olmuyor. Daha rahat sakin bir doktor bence daha iyi bende yaşadım o yüzden. Karar sizin tabi. Bu arada cinsiyeti belli mi annesiÇok doğru söylemişsiniz gerçekten Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Ben bir teyze ile konuştum bu testte dön sendromlu olma ihtimali,1/2 çıkmış yani aşırı yüksek ihtimal ama çok güzel turp gibi kızı var 20 yaşında
Kesinlikle doktorumu değiştireceğim alle den Emre beyden randevu aldımTavsiye ister misiniz bilmiyorumm ama gebeler bu dönemde hassas oluyor doktor da pimpirikli olunca uyum olmuyor. Daha rahat sakin bir doktor bence daha iyi bende yaşadım o yüzden. Karar sizin tabi. Bu arada cinsiyeti belli mi annesi
Bana da kız dediler ama net değil bakalım sağlıkla gelsin kızlarKesinlikle doktorumu değiştireceğim alle den Emre beyden randevu aldımkız dediler meleğime ama daha net değil
Canim bunu şahsen bende düşünüyorum, burda bile bi firmanın temsilcisi reklam yaptı, büyük paralar döndüğünü düşünüyorum malesef tip sektörü suan zaten rant odaklı , ikili testini yaptirmissin riskin az yani kaldi ki fetal de 100 de 100 değil ancak amniyosentezle kesin sonuç ogreniliyor eğer downsa aldırırım diyorsan uğraş ama öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bunlarla, burun kemiği ense kalinligida normalse hele hiç korkma bence...Doktorum çok kafamı karıştırdı orta da olsa bir risk vardır gibi konuştu başka doktor herşey çok güzel cıkmıs dedi 2 gündür o kadar kafaya taktım ki bu doktorlar artık bu fetal testten para mı alıyorlar napıyorlarsa gerçekten risk yoksa bile sen fetal yaptır diyorlar
Evet evet ciddi bir ticaret dönüyor birde diyorki herşeyde çok normal ama sen yine de yaptır ya dedim siz benle dalga mı geçiyorsunuzCanim bunu şahsen bende düşünüyorum, burda bile bi firmanın temsilcisi reklam yaptı, büyük paralar döndüğünü düşünüyorum malesef tip sektörü suan zaten rant odaklı , ikili testini yaptirmissin riskin az yani kaldi ki fetal de 100 de 100 değil ancak amniyosentezle kesin sonuç ogreniliyor eğer downsa aldırırım diyorsan uğraş ama öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bunlarla, burun kemiği ense kalinligida normalse hele hiç korkma bence...
Hepimizin ki sağlıkla gelsiiiinBana da kız dediler ama net değil bakalım sağlıkla gelsin kızlar
Canim doktoru değiştir sonucu başka doktora göster yapacağın en mantıklı şey bu gibiEvet evet ciddi bir ticaret dönüyor birde diyorki herşeyde çok normal ama sen yine de yaptır ya dedim siz benle dalga mı geçiyorsunuz
Aynen canım Farklı bir kaç doçente gösterdim hiçbir sorun yok Allah’ın izniyle dedilerCanim doktoru değiştir sonucu başka doktora göster yapacağın en mantıklı şey bu gibi
bana da zaman hiç geçmiyo ve geçmicek gibi geliyo.gün sayıyorum resmen akşam olsun diye bekliyorum.napıcaz biz böyleayyy çok heyecanlııı zamanda geçmiyor ya yarın 14 haftalık olacak daha çok var
evet doğru hatırlıyosun.gerçeklik payı ne kadar doğru bilmiyorum ama .benim 49 çıktı ve sonuç erkekKızlar bu arada bu ikili test sonucuna görede bi cinsiyet tahmini yapılıyordu ya hcg yazan kısım 50 nin üstünde olunca kız mıydı ne tamda hatırlamıyorumda bi arkadaşımız söylemişti burda hatırlayan veya tutan var mı
3 boyutlu renkli ultrason oluyo daha derin açılı canım daha net gozukuyor hayırlısıyla öğrenirsin inşallah Zeynep Kamil dogum hastanesi orda daha iyi ilgilenip soyleyebilirler hayırlısıyla öğrenirsin insallahAğrı'daydm misafirlik bitti evime İstanbula dönüyormküçük şehir doktor Yok olan ozlellere de güvenim yok. İstanbul Zeynep Kamil de aldım randevu kesin birşey demesede beklerim artk yapcak birşey yok eşim çok hevesli birşeyler alma konusunda öğrenelim de bi kaç parça alalım dio
3 boyutlu nasıl oluyor acaba
Çoğunlukla ekşi tuzlu yedim canım hep göğüs hassasiyeti çok daha fazla oğlanlara göre bire kasık kalça ağrım çok fazla oluyor diğerlerine göre tabi kişiden kişiye değişir ama benim farkliliklarim bunlar oglanlara göreÖncelikle hayırlı olsun. Kızda nasıl belirtilerin vardı canım? Yeme içme, bulantı vs
Çok merak ediyorum 3 hafta sonra kontrolüm var 16. Haftam oluyor artık söyler inşAllah doktorevet doğru hatırlıyosun.gerçeklik payı ne kadar doğru bilmiyorum ama .benim 49 çıktı ve sonuç erkek
İyi yapmissin canım ara sıra kacamakta lazım bende ara sıra yapiyorum çok aşırıya kaçmadan çokta kısıtlamaya gerek yok benceKızlar az önce Mcdonalds’tan menüyü gömdüm valla, pişman da değilim
Pozisyon uygun olursa söyler canim bende 15+3 tüm gitmeden sıkı Bi kahvaltı yaptım üstüne şeker çikolata yedim meyvesuyu içtim kıpır kıpırdı gördükÇok merak ediyorum 3 hafta sonra kontrolüm var 16. Haftam oluyor artık söyler inşAllah doktor
Kızlar bu arada bu ikili test sonucuna görede bi cinsiyet tahmini yapılıyordu ya hcg yazan kısım 50 nin üstünde olunca kız mıydı ne tamda hatırlamıyorumda bi arkadaşımız söylemişti burda hatırlayan veya tutan var mı
Ben de tatlı şeyler yiyip gidicem haftayaPozisyon uygun olursa söyler canim bende 15+3 tüm gitmeden sıkı Bi kahvaltı yaptım üstüne şeker çikolata yedim meyvesuyu içtim kıpır kıpırdı gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?