2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İkinci üçüncü gebeliği olan anneler alışveriş tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız lütfen?
35. Haftaya kadar almayın daha önce bşr sağlık doğum 2 kayıptan sonra net.. Her şey sağlıklı olsun.. Paranız cebinizde olduktan sonra bir gündede alınıyor her şey... Yeterki sağlıkla gelsinler... Para biriktirin yeter. Doğuma yakın her şey alınıyor...

siz kaçıncı haftadasınız dörtlü test için soruyorum kaçıncı haftada yapılıyor merak ettim.
bu arada allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :)

Teşekkür ederim. =)
12+3'te ikili testi yaptırmıştım.
16+0'da dörtlü oldu. İkisi de temiz çıktı şükür.

Oğlum değil kızım oluyor. =)
Dörtlü test yaptırdım. Üçlü değil.
16+0'da yaptırdım. O testi bilmiyorum.
Bana doktorum daha ilk gittiğimde ben ikili ve dörtlü test isterim demişti.
O kadar. Sanırım sırada detaylı ultrason var. 19+1'de çağırdı yeniden.
18 Kasım'da gidicem. Cinsiyeti duyunca bunu hiç sormadım bile. Unutmuşum.
Süreç nasıl olacak diye soracaktım.

Herhangi bir sorun olur muymuş acaba doktorunuz birşey söyledi mi?

Lazer konusu sağlık açısından sorun yaratmaktan ziyade hormonlar değiştiği için işe yaramaz oluyor diye önerilmiyor aslında.
Yani lazer normalde beni aylarca temiz tutardı mesela ama hamilelikte bu durum işe yaramadı.
Zaten vücudumda anormallikler olduğunu ve hamile olabileceğimi o sayede anladım. Faydası olmuyor bu süreçte.
Tüyler yine çıkıyor.

Amin sağlıkla kavuşalım inşAllah

Ben tulumları ertesi aya göre alırım hep . Bu yğzden uzun süre giyer . Tulum giydirdiğimde eşim de rahat kucağında tutuyordu . Ama takımlı filan giydirdiğimde çok dağılıyordu üstü başı. Bir de ben kanguru ve sling çok kullanırım. İster dışarda olsun ister evde . Bu yüzden tulum benim için pratik benim bebeler hep koynumda büyür . Yaka broşü gibi

Slingi çok öneriyorlar. Ben de almak istiyorum aslında. Çok mantıklı olur. belli bir marka var mı kullandığın?

Alacağınız bütün bebek üstlerinin omuz kısımları çıtçıtlı olsun kızlar giydirmesi kolay olsun buna dikkat edin derim
Hepsi genelde öyle oluyor zaten . Bir de çıtçıtlı olmayıp kendinden kapanabilen var . Omuz kısmı üst üste geliyor . Onlar da güzel oluyor .

Hepsi genelde öyle oluyor zaten . Bir de çıtçıtlı olmayıp kendinden kapanabilen var . Omuz kısmı üst üste geliyor . Onlar da güzel oluyor .
Evet evet öyle de var. Çoğunluk öyle de ne bileyim çok da beğenir alırız faln sonra çıtçıtlı olmaz bebislerin kafadan geçmez elimizde kalır öyle

Teşekkür ederim.

Memoriala gidiyoruz canım. Doğum paketi alırken bi broşür veriyolar içinde nelerin dahil olduğu yazıyor tek tek. Seninki hangi hastane bilmiyorum ama illa ki her hastanede vardır o şekilde bilgilendirici broşürler
Memorial doğum paketinde sadece doğum var değil mi? Ben yazın sormuştum, muayeneli seçeceğimiz yok demişlerdi. Ortalama 30k bir ücretti sadece doğum. Siz ne kadar ödediniz?

Memoriala gidiyoruz canım. Doğum paketi alırken bi broşür veriyolar içinde nelerin dahil olduğu yazıyor tek tek. Seninki hangi hastane bilmiyorum ama illa ki her hastanede vardır o şekilde bilgilendirici broşürler
Ben turkiye hastanesine gidiyorum canım sisli de bi dahaki gittiğimde sorayım aynen illaki vardır broşür teşekkürler

Evet canım başladım bende iciyorum ama senin baya düşük demekki serum olarak verilme ihtimali varsa bol bol pekmez siyah kuru üzüm tüketmeye calis çok kan yapar

Evet canım başladım bende iciyorum ama senin baya düşük demekki serum olarak verilme ihtimali varsa bol bol pekmez siyah kuru üzüm tüketmeye calis çok kan yapar
Haklısın siyah üzüm alayım. Aslında en çok kan yapan şey dalak ama sakatat yasak et yemem lazım bol bol. Gel gör ki gebelikten bu yana sebze yemeği yemek istiyorum sürekli. Önerilerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…