- 18 Ağustos 2022
- 656
- 636
- 18
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.261
Evet canım hemşireye veriyorsun doğumdan önce onlar doğum olunca bebeği temizleyip giydirip getiriyorlarkızlar bilmediğim için soruyorum ilk bebeğim benimde hastane çıkış dediğiniz şey doğumdan hemen sonra giyilen bir şey midir
Özel muayenehane bi tek ahmet göçmen atasehir medicanabu saydugınız doktorlar nerede hangı hastanede kızlar
Canim oranın fiyatlar pahali beğendiğin urunu Googleda da aratıp al mutlakaBen de şimdi ilkim bebeye baktım bayıldım bayıldım hepsinealışveriş için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum
Yok ben tam Koru’dan ayrıldığı zaman hamileydim yine kendi kliniğine gittim doğum Tobb’da olmuştu. Doğumum resmi tatile denk gelmesine rağmen ilgi alaka cok iyiydi. Bi de kızım sarılık olmuştu Tobbda o mavi ışın cihazını odaya getirmişlerdi yogun bakıma falan girmeden bebek yanımızdan ayrılmadan tedavisini olmuştu böyle artıları var. Diğer sorular için özele geçiyorumkoru hastanesindeydi eskiden ümit hoca. Koru'da mı yaptınız ilk doğumu..ben koru ve tobb arasında kaldım..koruda doğum paketi fiyatı aldım ilknur selvi hocadan 15500..ümit hocayı da araştırıyorum. muayane ücreti doğum paketi ne kadar acaba?
amın ınşalllahRabbim dayanma gücü versin, yeniden güzel duyguları tattırsın bu defa sağlıcakla inşallah
Özel muayenehane bi tek ahmet göçmen at
Özel muayenehane bi tek ahmet göçmen atasehir medicanamedicanada ücret ne kadar bılıyor musunuz ahmet göçmenın
Allah Allah bana diğer yerlerden daha uygun gibi gelmiştiCanim oranın fiyatlar pahali beğendiğin urunu Googleda da aratıp al mutlaka
canım başın sağolsun Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en doğru zamanda inşallah ❤ yüreğini ferah tut dua et inşallah canım..benımde bebeğimin 11. haftasındaa aense kalınlığı 4.5 mm cıkmıştı doktorumuz fetal dna yada amiyosentez dedi bizde farklı doktorada gittik bır hafta sonrra oda baktı bu defa kafasının heryeri ödemdi kistik hıgroma dedi çam sakuya gönderdi orda perinatoloji baktı o zaman 14. haftalıktık kalbı durmustu bbebeğimin alaçla düşük yaptırıp kürtaja aldılar benı bir hafta once yasadım bunu rabbım kımseye yasatmasın yenıden anne olmak ıstıyorum
Kalp romatizmasi diye geciyor canim kapakcikda romatizmal iltihaba bagli çürüme vardi durduruldu cok sukurCanım ben de kalp hastasıyım senin rahatsızlığın nedir özel değilse tabii?
Hic bilmiyorum canim bi kayip yasadim daha once ondada ayse hocam ilgilenmisti hala ona gidiyorum ama hic ucretli gitmedim acikcasiayşe hocanın muayene ücretini biliyor musunuz?
İyi bari canım gelmiş geçmiş olsun, benim kalp deliği var başka ekstra şeyler de var. Ameliyatsız düzelme ihtimali de yok maalesefKalp romatizmasi diye geciyor canim kapakcikda romatizmal iltihaba bagli çürüme vardi durduruldu cok sukur
Yok canim kendi üretim yapan bir yer değil ki satış yapıyor, ben biorganic in bi takımını çok beğenip hepsi buradadan daha uyguna aldim, kargo ücreti ile orda daha pahalıya geliyordu.Allah Allah bana diğer yerlerden daha uygun gibi gelmiştiteşekkür ederim canım öyle yapayım ama kendi markası değil mi başka nasıl bulabilirim bilemedim marka yazmıyor sizler de uygun bulduğunuz olursa paylaşın olur mu
Canım sen diyince araştırdım biraz orda 300 TL olan üçlü tulumu trendyolda 170 e buldumYok canim kendi üretim yapan bir yer değil ki satış yapıyor, ben biorganic in bi takımını çok beğenip hepsi buradadan daha uyguna aldim, kargo ücreti ile orda daha pahalıya geliyordu.
Şimdilik gerekli olanları yazayım,ama her annenin her bebeğin ihtiyacı farklı olabilir.Masallaho zamann sizden bir liste alalim baya tecrubeli bi anne olarak benim suan cok kafam karisiyo cok fuzuli harcama yapmak istemiyorum bu zamanda
Bana da çok gerekli geliyor özellikle gazlı ve mızmız bebekler için gerekli bence.Benim kızım cadiydi baya küçükken olsaymis çok işimi kolaylaştırdı eminimBende digerlerinde almamıştım bunda eşim almak istiyor yasimiz gitti bebegi oyalanmak biseyler almamız lazım diyor öyle diyince çok hak verdim bende
O zaman çok da kaliteli almaya gerek yokBirde bir hemşireden şöyle bir şey okumuştum ilk hastane çıkışı illa kirleniyor o yüzden yedek olması gerekir diye
Memoriala gidiyoruz canım. Doğum paketi alırken bi broşür veriyolar içinde nelerin dahil olduğu yazıyor tek tek. Seninki hangi hastane bilmiyorum ama illa ki her hastanede vardır o şekilde bilgilendirici broşürlerHaha süpermiş yaa hangi hastaneye gidiyorsunuz benim hastanede dogum paketinde varmi acaba böyle jestler sorayım bi
Ana kucağı almadan direkt anne yanı beşik alsak yeterli olmaz mı?Şimdilik gerekli olanları yazayım,ama her annenin her bebeğin ihtiyacı farklı olabilir.
Bebek kıyafeti olarak ilk 3 ay gerekli olanlar,
8 10 civarı çıtçıtlı body mevsime göre kollu veya kolsuz,5 6 adet iç zıbın ,8 adet alt patikli pijama, 8 10 çift çorap,4 5 adet alt üst takım, Takımlar şapkalı ise ayriyeten şapka almanıza gerek yok.Bide bu sayılar yıkama sıklığına göre değişebilir.Cok makine çalışıyorsa çok fazla kıyafete ihtiyaç olmuyor.Ama sık yikamam diyorsanız extra almakta fayda var.
Battaniye bir ince bir kalın tercih ettim.En az üç tane penye veya muslin kundak,bolca ağız mendili, nevresim takımı,puset,ana kucağı.Ben anakucagi hep manuel kullandım ama bu sefer elektrikli tercih edeceğim sanırım.Bebek arabası travel olanlar kullanışlı görünüyor,ama ekonomik ve hafif olması sebebiyle baston tercih ediyorum.Ayriyeten bebek çantası seçimini iyi yapın.Ozellikle termal biberon cebi olanları tavsiye ederim.Disarda çok vakit geçiriyorsaniz bu olmazsa olmaz.Alt açma bezi yerine pratik tek kullanımlık alt açma tercih edebilirsiniz.Ama doğaya atık olmasın diyorsanız benim gibi kumaş alt açma tercih edebilirsiniz.Besik olarak mobilya kullandık üçü de aynı beşiği kullandı.Simdilik aklıma bunlar geliyor.Aklima geldikçe yazayım sizi etiketleyip.Umarim işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?