- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- 

- #16.141
Ben de varım!Sen üzülme ben varım
5-6 haftalıkken covittim üstelik epey de ağırdı geceleri acıdan ağlamaktan uyuyamadım, bol bol yeşil sebze ve meyve, sarımsaklı/kemik sulu/ilikli sıcak çorbalarla atlattım çok şükür doktor kan sulandırıcı vermişti ondan sonra hiç bıraktırmadı. İnşallah hafif geçer, sen de hemencecik toparlarsın canım.Günaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.
Bende de var aynı durum özellikle göbek deliği çevrem taş gibi kocaman da karnım varKızlar günaydın benim karnım taş gibi yaa kaç gündür biraz şişkinlik de var gibi de acaba bebek büyüdükçe bu his gitmeyecek mi yoksa şişkinlikten dolayı mı böyleyim?
Valla doktorla konuşuyormuşum gibi oluyor burdan tavsiye alınca. Aynı şeyler cümleler vallahiAmintuzsuz beslenmeye özen goster daha doğrusu az tuzlu günlük suyunu limonlu içmeye çalış genelde sol tarafına uzanarak uyu ve protein ağırlıklı beslen paketli gıdalardan uzak dur aspirin kullandigiin için çok şanslısın bunu unutma kontrol altına alınacak inşaallah stres yapma 
Cok güzel ekmeği filan tuzsuz tüketme cnm sifir tuz da riskli tiroidde varmış az tuzlu cnm bana doktorum günlük 1 çay kaşığı kadar derdi bende ekmekten peynir zeytinden aldığım için yemeklere tuz atmiyorumValla doktorla konuşuyormuşum gibi oluyor burdan tavsiye alınca. Aynı şeyler cümleler vallahi
Tuzu zaten çok tüketemem, yemeklerime hep tuz eklerler. Şimdi komple tuzsuz yapıyorum. Ayran ve kefiri hazır içmeyi severdim; onlarda da tuz vardır diye bıraktım. Sadece kendi yaptığım yoğurttan ayran yapıp onu içiyorum. Ekmek olarak da uno nun kahverengi ekmeklerinden alıyordum ama artık evde yapacağım onu da tuzsuz olarak. Zaten çok dengeli beslenip paketli bir şey yemediğim için doktorum bu konuda beni esnetse bile ben esnemiyorumo kadar ki 16 nın sonunda 2,5 kg almış olarak devam ederken dün sabah 18 de tartıldım; 1 kg vermişim. Karbonhidratı azaltıp proteini artırarak Daha da sağlıklı beslenmeye yoruyorum bunu da 
Yarın tiroid takibimi yapan doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Bugün tansiyonum da düşük seyrediyor diğer günlere göre
Çok sağol canım. İnşallah hemen geçer.5-6 haftalıkken covittim üstelik epey de ağırdı geceleri acıdan ağlamaktan uyuyamadım, bol bol yeşil sebze ve meyve, sarımsaklı/kemik sulu/ilikli sıcak çorbalarla atlattım çok şükür doktor kan sulandırıcı vermişti ondan sonra hiç bıraktırmadı. İnşallah hafif geçer, sen de hemencecik toparlarsın canım.
Bende de var aynı durum özellikle göbek deliği çevrem taş gibi kocaman da karnım var
En güzellerinden alırız Allah’ın izniyleBen de varım!Dün sabah klinikte muayene için beklerken hipp diye bir markanın ürünlerini oradaki masaya koyuyorlardı. Beni görünce bana da 1 paket verdiler. Aha dedim bebeğin ilk eşyası geldi. Meğerse içinde hamile masaj/bakım yağı ve 10 adet ıslak mendil paketi varmış. 10 paket ıslak mendil içeren kutu değil; pakette 10 tane ıslak mendil var. Kol çantasına atılan tiplerden. Hahahahha 
Yine bebeğin bir çöpü bile olamadı yani
Mesela nerelerden aldınız?
Ben de büyüdüğü zaman onlardan alma taraftarıyımPanço Lcw ve trendyoldan aldım şimdiye kadar. istanbulda olduğum için mağazalara girip alıyorum genelde. Onlinedan çok almadım.
Ama instagramda karşıma çıkan çok güzel sayfalar oluyor onlara da bakıyorum. Mama biel baby, deuxlapins gibi.
Kızım biraz büyüyünce zara h&m mango ürünlerine yöneleceğim. Bu markaların tarzı çok cool ve tatlı oluyor bence.
Bende 10 lu takım yerine 5 li takım aldim ve takım battaniyesini, ic zibin zaten çok var, o şekilde 2-3 tane takım yapmış oldum , 10 lu takımın içinde gereksiz oluyor içlik ve mendil de var tulum da farklı desen aldim çeşit çeşit giyer dedim, bakalim tecrübe edip yasayacagizBu konuyu konuşmuştuk ya. Burdaki anneler ilk zaman hiç öyle fotoğraf işleri hayal ettiğimiz gibi olmuyor dediler diye ben fikrimi değiştirdim.
Bi takım buldum trendyolda. Hem 10’lu hem de uygun fiyatlı. Yorumları da çok iyi.
Bir şans verdim ben de. Ama kız bebek için diye paylaşmıyorum burda. Seninki erkek çünkü.
Yani bence denenebilir.beğenmezsek iade ederiz napalım. Risk alıyorum. Öyle uygun bi takım yedeklemekte fayda var 
Yaa üzüldüm başınız sağolsun insan etkileniyor tâbi.. amannn sağlıklq güzellikle dogsunlarda kıyafet nedir ki hemen alınırIlacla ayakta duruyorum kuzu yoksa pertimayy baba kalsa alican hem cinsiyet belli değil hemde eşim aldırmıyor, doğuma yakın alırız diyor. İlk bebeğimizi kaybettim, herseyi kaldi esimi kötü etkilemişti o yüzden istemiyor 
Carters in tulumlarida cok şık ve kaliteli bende birkac tane aldim indirimden inanilmaz bi kumasi var cok begendim normal fiyatlari biraz pahali ama indirimde yakalarsaniz mutlaka 1-2 tane almanizi oneririmPanço Lcw ve trendyoldan aldım şimdiye kadar. istanbulda olduğum için mağazalara girip alıyorum genelde. Onlinedan çok almadım.
Ama instagramda karşıma çıkan çok güzel sayfalar oluyor onlara da bakıyorum. Mama biel baby, deuxlapins gibi.
Kızım biraz büyüyünce zara h&m mango ürünlerine yöneleceğim. Bu markaların tarzı çok cool ve tatlı oluyor bence.
Bende 10 lu takım yerine 5 li takım aldim ve takım battaniyesini, ic zibin zaten çok var, o şekilde 2-3 tane takım yapmış oldum , 10 lu takımın içinde gereksiz oluyor içlik ve mendil de var tulum da farklı desen aldim çeşit çeşit giyer dedim, bakalim tecrübe edip yasayacagiz
Ana kucagi arastirdinmi acaba canim bende zamlar gelmeden alayim diye bakiyorumda babybjörn ve 4 moms arasinda gidip geliyorum bazi bebekler 4 momsa hic alisamamislar aslinda kendi kendine sallanmasi ve beyaz gurultu olayi benim cok icime sinmisti oysaki, bi taraftanda manuel olan babybjörn den herkes cok memnun arada kaldim vallahi bosu bosunada o kadar para vermek istemiyorum hangisi daha kullanisli bilemedimDiğer ihtiyaçlar da bitti benimbir ana kucağında kararsızım alıp almamakta. Ben almadım öyle yenidoğan, çok klasik geldi ve evet çorap özellikle erkek bebiş için kanayan bir yara aldım birkaç tane ama pek bulamadım istediğim gibi bulursan bana da gönderir misin 
Geçmiş olsun arkadaşım, arkadaşımın gelini olmustu sıkıntı olmadı aşıların vardır hiç dert etme kekik kaynat iç bebeğe sakıncası olmaz galiba. Genel durumun nasıl iyisindir inşallahGünaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.
Evet biliyorum çok güzel bir marka.Carters in tulumlarida cok şık ve kaliteli bende birkac tane aldim indirimden inanilmaz bi kumasi var cok begendim normal fiyatlari biraz pahali ama indirimde yakalarsaniz mutlaka 1-2 tane almanizi oneririm
Çok geçmiş olsun cnm bnm, doktorum aç istemiyor ona göre bakarim aç gelmeyin tansiyonunuz düşer diyor devamlı. Benim zaten genelde düşük hep halsizligim var takip etmek lazım tansiyon onemliSelam kizlar,
Basimdan gecen bir olayi anlatiyorum size.
Gebeligimin 17.haftasindayim.Karnimin buyumesi disinda hicbir belirti yasamadim,cok rahat geldim bu zamana kadar.
Haftaici drum bazi tahliller istemisti,toplu tasima ile hastaneye giderken bir anda basim donmeye,midem bulanmaya basladi.
Hemen ilk durakta inip,kusmak isterken gozumu actigimda yerde oturuyordum.Tansiyonum dusmus meger.Allahtan arac vs kullanmiyordum.Hayatimda ilk defa tansiyon dusuklugu yasadim.Allah korusun yolda vs ani bir dusus de olabilirdi.Aman cok dikkat edin,uzun sure ac kalmamaya dikkat edin.
Ay evet kafayi yemisler cartersde bi tulum indirimsiz 600-700 arasi falandi ben 320 liradan aldim kuponlarla falanEvet biliyorum çok güzel bir marka.
Chakrada da çok indirim var tulumlar 200lü bi şeye inmiş. Ona da bakmak gerek. Ama normal fiyatlar üstünden kesinlikle almam. Kur farkı yüzünden onca para vermek, ederinden çok ödemek kendimi kötü hissettiriyor çünkü. Gerek yok. İndirimde takipte olmalı
Malesef bnm bu üçüncü gebeligim ve ucundede doğuma kadar sürdü mide bulantim, bitmesi gibi bir beklentim yokmalesef. İlk gebeliğimde 16 da azalmıştı 18 gibi bitmişti. Gün sayıyorum. Kadın dogumcular cok seviyor ama bulantıyı o yüzden dayanmaya calısıyorum. İlaç alıyor musun ben 2 tane prilam içiyordum geçen acile gidince 3 e cıkardı doktor. Az toparlayım 2 ye düşürcem yine. 
Cok tesekkur ederim canim.Çok geçmiş olsun cnm bnm, doktorum aç istemiyor ona göre bakarim aç gelmeyin tansiyonunuz düşer diyor devamlı. Benim zaten genelde düşük hep halsizligim var takip etmek lazım tansiyon onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?