2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun benim normalim hep düşük tansiyon, gebelikte de öncesinde de. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Aç tahlil istedikleri zaman ben de çok zorlanıyorum

Benim de sağ bacağımda uyuşma var. Bazen geçer gibi oluyor ama sürekli var artık. Aynı zamanda sağ kasığımda da ağrı yaşıyorum. O da over torsiyonu yaşadığım için. Ama uyuşmayla onun ilgisi nedir bilmiyorum Endişe etmek istemiyorum ama geçmezse bir kaç gün daha doktora yazıcam.

12.haftada yorum yapmak doğru bir şey değil. Sonra böyle oluyor maalesef. Kız denip değişen çok oluyor erken zamanda tahmin yapılınca. Ama erkek diyince değişmesi zor.
benim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi

Ya benim cinsiyeti hala söylemedi doktor ama ben nedense erkek hissediyorum ve 18. Haftaya girecem bugün randevum vardı ama iptal edilmiş bugün de öğrenemedim
Bana özelden bebisinizin fotoğrafini atar mısınız 12 haftam ile karsilastirirm

12-14-16 da özeldeki doktorum erkek dedi. 18'de devletteki doktorum kız dedi hadi hayırlısı bakalım. Ara renkler alacak olsam da alışverişi bekletiyorum, detaylıda ne denecek bakalım

12-14-16 da özeldeki doktorum erkek dedi. 18'de devletteki doktorum kız dedi hadi hayırlısı bakalım. Ara renkler alacak olsam da alışverişi bekletiyorum, detaylıda ne denecek bakalım
bence erkektir. devletteki hafta ilerlediği için bi de cihazları belki eskidir anlayamamıştır. en iyisi dediğiniz gibi detaylıya kadar beklemek

Çok üzüldüm benim de 25 haftalık ölü doğumum var peki 10 gebelik geçirsen de risk var niye deniyor? Her gebelik farklıdır diye de söylüyorlar neticede
ben riskli gebelik geçirmediğim halde doktoruma sorduğumda bana verdiği cevap.her hamilelikte ve hamileliğin her ayında doğuma kadar geçen sürede her an risk vardır. hamile kadınların %80 i doğumu gerçekleşir demişti. o gün bugündür daha da korkuyorum.sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Aminn inşAllah

bence erkektir. devletteki hafta ilerlediği için bi de cihazları belki eskidir anlayamamıştır. en iyisi dediğiniz gibi detaylıya kadar beklemek
Cihaz evet çok eski ama bacak arası açık göremiyorum bir şey dedi bebeğin kordonu var orda dedi bekliyorum bakalım

Geçmiş olsun arkadaşım, arkadaşımın gelini olmustu sıkıntı olmadı aşıların vardır hiç dert etme kekik kaynat iç bebeğe sakıncası olmaz galiba. Genel durumun nasıl iyisindir inşallah
Sağol canım. Aşı olalı 1 yılı geçti. Bugün daha iyiyim. Dün kustum afedersiniz. Bi de bir terleyip bir üşüyordum.

Erkek bebekte erken yorum yapıp tutturabilirler ama diğer cümleleri İlk kez duydum. doktorlar hep daha ileri haftalarda netleştiğini belirtiyorlar çünkü. 20.-24.haftalar arasında gideceğimiz detaylı ultrasonda öğrenmek en iyisi. O vakte kadar doktor tahminine güvenmeyip hiç alışveriş yapmayan da var.
Ben bile bazen diyorum doktor kesinlikle kız dedi 16+0da ama acaba detaylıda ne olacak diye.

Çok geçmiş olsun benim normalim hep düşük tansiyon, gebelikte de öncesinde de. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Aç tahlil istedikleri zaman ben de çok zorlanıyorum
Cok sagolun.Tansiyon takibi yapmak gerek sanirim.
Aç tahlil istediklerinde de aman yalniz gitmeyin.
Saniyelik de olsa göz karariyor Allah korusun

Zeynep Kamil de detaylı ultrason randevusu alan var mı acaba. Geçen haftalarda aradm daha vaktiniz var Randevu veremeyiz dediler. Şimdide arıyorum biz burdan ultrason için randevu vermiyorz detaylı için önce muane olmanız lazm dedi. Ne kadar doğru ya kafam karıştı doktora mı gideyim önce

hastanenin kendisin mi arıyorsunuz
yoksa 182 den mhrs den mi randevu alıyorsunuz

Lcw sitesinde 375 liraya 125 tl indirim var.
Ben kullandım. Çok iyi fiyata geldi. Değerlendirmek isteyenler olabilir.
4 tane Fitilli tayt ve bir tane takım aldım. Ben hep 3-6 ay almışım genelde ama onlar biraz büyük kalacak. 1-3 ay aldım bunları.
Mart sonu nisan ortası arasında doğar bebek muhtemelen ve o sürede hava da soğuk olur. Hırka gibi şeylere bakınıyorum artık o yüzden. Daha almadım.

Benide ekler misiniz
Yaş 24
Adet tarihim 23 temmuz
Şehir Ankara

Bende Çorum da baktım randevuya direk perinatolojiye randevu alamıyorsun önce kadın doğuma muayene olacaksın sonra o yönlendirecek galiba, nasıl olacak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…