- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.598
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
- 

- #16.161
Çok geçmiş olsunSelam kizlar,
Basimdan gecen bir olayi anlatiyorum size.
Gebeligimin 17.haftasindayim.Karnimin buyumesi disinda hicbir belirti yasamadim,cok rahat geldim bu zamana kadar.
Haftaici drum bazi tahliller istemisti,toplu tasima ile hastaneye giderken bir anda basim donmeye,midem bulanmaya basladi.
Hemen ilk durakta inip,kusmak isterken gozumu actigimda yerde oturuyordum.Tansiyonum dusmus meger.Allahtan arac vs kullanmiyordum.Hayatimda ilk defa tansiyon dusuklugu yasadim.Allah korusun yolda vs ani bir dusus de olabilirdi.Aman cok dikkat edin,uzun sure ac kalmamaya dikkat edin.
Benim de sağ bacağımda uyuşma var. Bazen geçer gibi oluyor ama sürekli var artık. Aynı zamanda sağ kasığımda da ağrı yaşıyorum. O da over torsiyonu yaşadığım için. Ama uyuşmayla onun ilgisi nedir bilmiyorum1 ay önce taş düşürdüm ben orda verdim idrar kültürü de verdim sorun yoktu. hadi karın ağrısı büyümeyle alakalı da sol kol uyuşması ve sırtımın ağrısı flan neden anlamadım. en az 5 kere uyandım gece kollarım uyuştu diye huzursuzluk yaptı çok
benim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi12.haftada yorum yapmak doğru bir şey değil. Sonra böyle oluyor maalesef. Kız denip değişen çok oluyor erken zamanda tahmin yapılınca. Ama erkek diyince değişmesi zor.
Ya benim cinsiyeti hala söylemedi doktor ama ben nedense erkek hissediyorumbenim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.
12-14-16 da özeldeki doktorum erkek dedi. 18'de devletteki doktorum kız dedibenim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi
bence erkektir. devletteki hafta ilerlediği için bi de cihazları belki eskidir anlayamamıştır. en iyisi dediğiniz gibi detaylıya kadar beklemek12-14-16 da özeldeki doktorum erkek dedi. 18'de devletteki doktorum kız dedihadi hayırlısı bakalım. Ara renkler alacak olsam da alışverişi bekletiyorum, detaylıda ne denecek bakalım 
ben riskli gebelik geçirmediğim halde doktoruma sorduğumda bana verdiği cevap.her hamilelikte ve hamileliğin her ayında doğuma kadar geçen sürede her an risk vardır. hamile kadınların %80 i doğumu gerçekleşir demişti. o gün bugündür daha da korkuyorum.sağ salim kucağımıza alırız inşallahÇok üzüldüm benim de 25 haftalık ölü doğumum varpeki 10 gebelik geçirsen de risk var niye deniyor? Her gebelik farklıdır diye de söylüyorlar neticede 
Aminn inşAllahben riskli gebelik geçirmediğim halde doktoruma sorduğumda bana verdiği cevap.her hamilelikte ve hamileliğin her ayında doğuma kadar geçen sürede her an risk vardır. hamile kadınların %80 i doğumu gerçekleşir demişti. o gün bugündür daha da korkuyorum.sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Cihaz evet çok eski ama bacak arası açık göremiyorum bir şey dedibence erkektir. devletteki hafta ilerlediği için bi de cihazları belki eskidir anlayamamıştır. en iyisi dediğiniz gibi detaylıya kadar beklemek
yok canım sen değilsin. ben de sen gibiyim. bakıyorum bakıyorum ama bi türlü alamıyorum .Bebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acaba
Sağol canım. Aşı olalı 1 yılı geçti. Bugün daha iyiyim. Dün kustum afedersiniz. Bi de bir terleyip bir üşüyordum.Geçmiş olsun arkadaşım, arkadaşımın gelini olmustu sıkıntı olmadı aşıların vardır hiç dert etme kekik kaynat iç bebeğe sakıncası olmaz galiba. Genel durumun nasıl iyisindir inşallah
Erkek bebekte erken yorum yapıp tutturabilirler ama diğer cümleleri İlk kez duydum. doktorlar hep daha ileri haftalarda netleştiğini belirtiyorlar çünkü. 20.-24.haftalar arasında gideceğimiz detaylı ultrasonda öğrenmek en iyisi. O vakte kadar doktor tahminine güvenmeyip hiç alışveriş yapmayan da var.benim 13.haftada cinsiyeti belli oldu bakar bakmaz erkek dedi.18.haftada gittiğimde zor gördü doktor çok uğraştı. hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için cinsiyeti zor gözüküyor dedi. 12.-13.haftalarda söylemek en doğrusu oluyo dedi
Cok sagolun.Tansiyon takibi yapmak gerek sanirim.Çok geçmiş olsunbenim normalim hep düşük tansiyon, gebelikte de öncesinde de. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Aç tahlil istedikleri zaman ben de çok zorlanıyorum 
sen de miSen üzülme ben varım
hastanenin kendisin mi arıyorsunuzZeynep Kamil de detaylı ultrason randevusu alan var mı acaba. Geçen haftalarda aradm daha vaktiniz var Randevu veremeyiz dediler. Şimdide arıyorum biz burdan ultrason için randevu vermiyorz detaylı için önce muane olmanız lazm dedi. Ne kadar doğru ya kafam karıştı doktora mı gideyim önce
Benide ekler misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
���
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET 
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM 
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @eceyyae @Nare196 @mariatheresia ERKEK @Lavinyata 32 28 Haziran Ankara 1 56 KIZ @Mei-chan @cankus_ @snowflake88 @ejce ERKEK @Deryass Papatya0593 ERKEK @E B R U KIZ @ismira_1923 34 30 Haziran İzmir 2 65 ERKEK C Canimmmmm @bloggerserap @Armi2021 @merve4416 @meva126 @sessizyazar KIZ @kayramberamveram ERKEK @None9696none KIZ @neselikiz87 35 2 Temmuz İstanbul 3 53 KIZ @melodit @Umudayolculuk86 36 3 Temmuz 3 58 ERKEK @Lelamor ERKEK Rprnn @laviniaam ERKEK MelodiminEsi 32 5 
Temmuz1 54 ERKEK @meltem kececi @nail art @sadecebirii @manolya2909 VivaLaJuicy @Beautiful woman KIZ @bernisko @csa17 KIZ @Z e r d e c a l @En5 @virgovirgo 32 10 Temmuz Ankara 1 77 ERKEK @ilkyaznisan @BUKITOKI ERKEK @A R Y A @MugeBulut @eymen350635 P Pnarrdemr 26 14 Temmuz 1 58 KIZ @Maviiportakal Gümüşhane @Milena35 KIZ @Bionuroloji ERKEK @member13 42 16 Temmuz Ankara 1 57 KIZ D destinaa88 34 16 
Temmuzİstanbul 1 53 ERKEK @zehzeh2 @Black87 @DDYE 28 17 Temmuz @FalimSakiz @mammamia44 KIZ @paulfrank @dsvsr @Hllgrkn1704 34 21 Temmuz İzmir 2 58 @mineHira @Artur @aysdaa 29 23 Temmuz Kocaeli 2 56 @pank @hatice buse kaya 
Temmuz@byrktrfa 32 24 Temmuz İstanbul 2 62 ERKEK @sapphire_silk 36 24 
TemmuzAnkara 2 ve 3 68 ERKEK/ERKEK @sinop_e 45 25 
TemmuzSinop 2 ERKEK @kardelennncicegi @Rapunzelinizzz4334 ddm_grhn 36 31 
TemmuzÇorum 
Bende Çorum da baktım randevuya direk perinatolojiye randevu alamıyorsun önce kadın doğuma muayene olacaksın sonra o yönlendirecek galiba, nasıl olacak bilemedimZeynep Kamil de detaylı ultrason randevusu alan var mı acaba. Geçen haftalarda aradm daha vaktiniz var Randevu veremeyiz dediler. Şimdide arıyorum biz burdan ultrason için randevu vermiyorz detaylı için önce muane olmanız lazm dedi. Ne kadar doğru ya kafam karıştı doktora mı gideyim önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?