2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
hastanenin kendisin mi arıyorsunuz
yoksa 182 den mhrs den mi randevu alıyorsunuz
Yok 182 den.
Bende Çorum da baktım randevuya direk perinatolojiye randevu alamıyorsun önce kadın doğuma muayene olacaksın sonra o yönlendirecek galiba, nasıl olacak bilemedim
Geçen haftalarda gayette veriyordu randevuyu şimdi ne değişti ki

kızlar bebeklerin içine giyilen düz beyaz zıbınlardan sizce uzun kollumu almak lazım nisan da doğacaklar ama hava gene çok ısınmış olmuyor ya ve kaç tane almak lazım sizceeeee ???

Selam kizlar arada girip okuyorum ama buaralar çok yoğunum bazı mesajları atlıyorum okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızım oluyormuş doktor son gittiğimde erkeğe benzetmisti baya erkek modunda gitmiştim kız deyince hem şaşırdım hem sevindim. 1 oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah çok güzel bı duyguymus sağlıkla doğarlar hepimizinki inşallah

kızlar bebeklerin içine giyilen düz beyaz zıbınlardan sizce uzun kollumu almak lazım nisan da doğacaklar ama hava gene çok ısınmış olmuyor ya ve kaç tane almak lazım sizceeeee ???
Ben kısa kollu almayı düşünüyorum belki her ihtimale karşı 1 tane uzun kollu alırım gerekli görürsem doğduktan sonra da alırım artık

Bakıyorum ama ben de çok kararsızım bir yandan da almasam mı diyorum aldığım mama sandalyesi de tamamen yatıyor ve yarıya kadar iniyor geri hareket etmiyor onda da öyle bir eksik var. Bana da kendinden hareket edenler cazip geliyor ama çok kararsızım :/

Bir haftadır temizlik yapıyorum kızlar, dünden beri göbek deliğim ve çevresi ağrıyor. Böyle bir ağrı çeken var mı?

Büyük tansiyon iyi ama önemli olan küçük tansiyonun 90 ve üzeri olmaması . Bol su içmek limon suyu tüketmek hareket etmek en önemlisi de stresten uzak olmak lazım . Preeklampsi tecrübem var ordan biliyorum

Attığın çok tatliymisbayildim ,hemen bakacağım

Acaba üşürler mi nisan da muslinle

Canım harika gözüküyor ellerine sağlık. Bizde öğrensek kolay mı? 1 yaş için mi bu
Ben ilk defa yaptim cok kolaydi kendinden ilmekli ip parmaklarinla oruyosun yenidogan icin bu ufak tek yumaktan oldu. Buyuk ihtimal mart sonu falan olucagi icin benim evim de soguk oluyo biraz ilk zamanlar giyer diye ufak yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…