- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.041
1hafta geçsin dikişleri alsın doktor. Benim doktor almalı dikişli yapıyor çünkü yapıştırma degil. Ondan sonra takcam yoksa toparlanmaz artık kolay kolay. 3kere deforme olacakAynen onu bende istiyorum güzel toparlıyormuş korse doğumdan sonra
Aralıklı oruç iyi ama zaten öyle kilo veren çok insan var ve bence normalde de sağlıklı olan o. Bende sağlık için yapmıştım bir dönem insan nasıl hafif oluyorYa ben diyetle veremedim cok denedim... Hayatım boyunca hep kiloyla uğraştım ben aç kalınca veriyorum vücudumu açlığa alıştırmam gerek... Aralıklı oruç gibi yaptim güzel vermistim bir de spor iyi gelmişti bakalım doğumdan sonra sezeryan dikişlerim iyileşsin başlayacağım tekrar
Hamileyken yeni doğum yaptığında yok süt yok uyku yok gaz vs her konuda konuşan can sıkan örnek veren olacak. Ya duyma yada baştan ağzının payını ver güzelce en iyisi.Hemen mi baslayacaksin spora sıkıntı olmaz mı , 6 ay sonra başlayın deniliyor sezeryanda herkes hemen kilo almissn diyecek diye böyle oldum
Aynen 1yil enaz kullanamayiz herhalde. Tam bilmiyorum amaEmzirecegimiz icin uzun bir sure kullanmayiz çaylardan
Başınız sağ olsun canımKızlar eşimin babasıda vefat etti teyzesiyle arasında tam 1 ay var bebeğimi evden tam iki kişi bebeğimi göremeyecek
Ayy bende öyleyimKizlar benim ilk hamileligim de karnım yedinci ayda anca belli olmuştubunda daha dört ay bitmedi hamile karnım var inanamıyorum... Bir haftadir böyle belli kilo da almadım ama sırtım adeta boşalmış bütün yağ et öne doğru gelmiş gibi
Allah rahmet eylesin başınız saolsun. Ah bu ölümler Allah gecinden versin 2 yilda 5 kaybimiz var bizim de hic sorma hiççKızlar eşimin babasıda vefat etti teyzesiyle arasında tam 1 ay var bebeğimi evden tam iki kişi bebeğimi göremeyecek
İnşallah canımSaglikli olsunda kiz oglan fark etmez
Biz ogrendigimizde kizimizda yanimizda olur belki kendi duyar doktordan kardeşinin cinsiyetini. Sende guxel hsberlerle gel insallah
Bana kız gibi geldi sadece tahminBenim miniğime bir tahminde bulunacak olan var mı 10hafta 3gğnlüğüz. Kız mı oğluş mu ölcem meraktan:)
Aminn çokl saolun.bakalım doktor ne diyecek yazacağım buraya:)Bana kız gibi geldi sadece tahminsağlıkla gelsin ufaklık
Aa neden yapıştırma yapmıyor nedeni var mı1hafta geçsin dikişleri alsın doktor. Benim doktor almalı dikişli yapıyor çünkü yapıştırma degil. Ondan sonra takcam yoksa toparlanmaz artık kolay kolay. 3kere deforme olacak
Dayanamadı ((((Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKızlar eşimin babasıda vefat etti teyzesiyle arasında tam 1 ay var bebeğimi evden tam iki kişi bebeğimi göremeyecek
Vallah benim hep düşük o da kötü (((8/5 ,9/6 ve nabız 130 çıkıyor. Annem de yüksek tansiyon hastası ama benim çocuktan beri düşük. Hayatta 1 kere 13 çıktı ölüyorum sandımKizlar bugün tansiyonum yükseldi 14 de dayandı neredeyse oksdar kötü oldumki hem baş ağrısı kalbimin hızlı hızlı çarpıntısı bide ilaçlardan dolayı olan baş dönmesi mahvetti beni sadece kahvaltıda peynir ve zeytin yemiştim biraz tuzlu olarak onun dışında yemedim bisey bukadar erkenmi çıkıyor tansiyon daha önce deneyimi olanlar neler yapiyirdunuz (birseyi yola koyuyorum başka birsey çıkıyor☹☹bu arada annemde yüksek tansiyon hastasiydi acaba ondan kaynaklı olabilirmi erkenden cikmasi)
Lütfen doktorunuza gidin hemen, benimde ilk hamileligimde 7.aydan sonra cikri ama bu cok önemli , takip eder doktor. Bende 24 saat idrar toplama yapıldı protein kaçağı var mi diyeKizlar bugün tansiyonum yükseldi 14 de dayandı neredeyse oksdar kötü oldumki hem baş ağrısı kalbimin hızlı hızlı çarpıntısı bide ilaçlardan dolayı olan baş dönmesi mahvetti beni sadece kahvaltıda peynir ve zeytin yemiştim biraz tuzlu olarak onun dışında yemedim bisey bukadar erkenmi çıkıyor tansiyon daha önce deneyimi olanlar neler yapiyirdunuz (birseyi yola koyuyorum başka birsey çıkıyor☹☹bu arada annemde yüksek tansiyon hastasiydi acaba ondan kaynaklı olabilirmi erkenden cikmasi)
Ewt oda kötü inan bende aynı ölücem sandım valla bayramdan sonra devlete randevu alayım oraya gideyim kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti.Vallah benim hep düşük o da kötü (((8/5 ,9/6 ve nabız 130 çıkıyor. Annem de yüksek tansiyon hastası ama benim çocuktan beri düşük. Hayatta 1 kere 13 çıktı ölüyorum sandım
Aynen öyle canımAralıklı oruç iyi ama zaten öyle kilo veren çok insan var ve bence normalde de sağlıklı olan o. Bende sağlık için yapmıştım bir dönem insan nasıl hafif oluyor
Benim ilk doğumda doktor yapıştırma yaptı ve çok kötü oldum yanma oldu günlerce. İkincide kendim istedim normal dikiş olsun diye o daha iyi geldiAa neden yapıştırma yapmıyor nedeni var mı
Yaaa korkudan sabah peyniri cok az yedim zeytin yemedim hiç ben ilçedeyim doktorum merkezde bayramdan sonra devlete gidicem 1 ay sonra doktor randevum var öleceğim sandım cidden çok kötü birseymis tansiyon tuzu olabildiğince çıkartıcam hayatımdan. Peki ilaç falan veriyorlarmi bunun içinLütfen doktorunuza gidin hemen, benimde ilk hamileligimde 7.aydan sonra cikri ama bu cok önemli , takip eder doktor. Bende 24 saat idrar toplama yapıldı protein kaçağı var mi diye
Takip edilir, ama doktorlar tansiyonu cok önemsiyor. Bana 14/10 gördüğünde direkt hastaneye gel demişlerdi.
Doğumdan sonra geçti ama dediğim gibi doktora gitmelisiniz. Tuzsuz yiyin,bol su için çıkınca limonlu su için geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?