2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben yine acile gittim sabah kanamam oldu apar topar gittim bebek iyiydi çok şükür rahim ağzında yara varmis o yapar dedi doktor çok korktum ama bebeğimi görünce içim rahatladı
Çok şükür minik iyiymiş ama seni korkutmuş biraz. Yara için birşey yaptimi peki birdaha olursa korkacaksın yine. İnşallah olmaz tabi de. İnsan hareketli görünce nasıl mutlu oluyor

Duadan başka çarem yok canim ama inan tam moralimi yukseltiyorum birşey çıkıyor.troid degerlerimi de yuksek buldu psikolojim baya bozuldu .

canim 13/8 normal tansiyon , belkide progestandan kaynaklı oldu. benimde kullanırken öyleydim yerde mi gökte belli değildi. Kolumu kaldıramıyordum. Ondandır belkide
Yok canım ben Protestanı 1 aydan fazladır bu şekilde kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum oyuzden baş dönmesi yapıyordu ama hı baş ağrısı ve kalp çarpıntısını yapmazdi. bilmiyorum ama yinede tedbirli davranıyorum artık

İnşallah canım ya .giderken mutluydum hatta oglumu da götürdüm.
.sok oldum kanama alanı yok diyordu en son alttan ustten cevrelemis şimdi.
Düzelir inşallah sen dediklerine dikkat et doktorun bebekler bizden daha güçlüler tutunuyorlar bize... İnşallah geçecek bu günler de sabretmekten başka yapacağımız hicbirsey yok

Sağol canım benim. Hamileligumden beridir hep tuzlu ve eksi şeyler yemek istiyorum dün böyle olunca tuzu olabildiğince azaltmam gerek artık. Bayramdan sonra gidicem tekrar ozamn yaptirmalarini istiyicem tavsiyelerjn için çok teşekkür ederim

Benim en son ayaklarını uzunca uzatmış uyuyordu milim oynamadı umut 24 temmuza artık
Valla ben 10 gün sonraki kontrol muayenesine randevu aldım, inşallah görürüm. Ne olur ne olmaz 1 hafta sonrasına da üniversiteden randevu aldım ahaha

Valla ben 10 gün sonraki kontrol muayenesine randevu aldım, inşallah görürüm. Ne olur ne olmaz 1 hafta sonrasına da üniversiteden randevu aldım ahaha
Ben zaten bana 10. Hafta kız dedi ama hiç ciddiye almadım o haftada ne belli olacak yarın bir gün dumur olurum tam alışırsam diye, şimdi memlekette olunca başka doktora da gidesim yok azimle bekeleyeceğim

Hayırlı olsun canım ekliyorum listeye
Sağol canım tabi ki ekle ilk çocuğum kısmetse

Yaaa kıyamam korkutma hiç kendini bak okadar kanama yaşadık ve hala bizimle beraber şimdi yapman gereken moralini yüksek tutup bol bol dua ve istiharat etmen çocuğunda var ama ne kadar az hareket edersen okadr iyi bak benim 1 aydan fazladır kanamam var ve içeridede kanama alanım var şükür birsey olmadi seninkinede bisey olmayacak bak göreceksin çok çok geçmiş olsun

Duadan başka çarem yok canim ama inan tam moralimi yukseltiyorum birşey çıkıyor.troid degerlerimi de yuksek buldu psikolojim baya bozuldu .
İnan bana kürtajdan sonra 2 yılım böyle geçti bir yer düzeldi bir yer bozuldu her doktora gidişim bir aksiyon bir üst çıta hastalık olarak geri döndü. Uzun süre oturtamadım içimde ama ne zaman ki ben elimden geleni yaptım Rabbim daha da bişey yapamam deyip tevekkül ettim cidden rahat ettim tam o kafaya gelmek biliyorum zor insanın içini endişe yiyor resmen ama emin ol bi tam teslim olabilirsen ruhen rahat edeceksin, rabbim bunca emeğine karşılık bebeğini sana bağışlasın inaşallah

Yaa ciddi misin 16.haftadasin aslında ama belki pozisyondan da kaynaklıdır tam gorememesi

Senin için biraz endişeyle geçecek bu dönem ama inşallah geçecek ve sağlıkla kavusacaksin bebeğine öyle düşün canım. Güzel şeyler düşünmeye çalış

Canım doktorlar bilerek böyle riskleri söylüyorlar ihtimalleri falan sen içini ferah tut iyi olacak inşallah hem bebeğin gayet sağlıklıymış bakbiraz sabır ve bol bol dinlenme herşey yoluna girecek

Benim en son ayaklarını uzunca uzatmış uyuyordu milim oynamadı umut 24 temmuza artık
Bende hareket etsin diye çikolata ve m.suyu içtim hiç istemeyerek mahvoldu midem bide hemen randevu saatinde giremedim kalabalıktan. Ama yine de bizim ufaklık yüzüstü yatıyordu doktor diyor ki bak namaz kılıyor ayaklarla tekmeliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…