- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.141
Doğumdan sonraya kaldı malesef hamileyken bişey yapilmiyormusÇok şükür minik iyiymiş ama seni korkutmuş biraz. Yara için birşey yaptimi peki birdaha olursa korkacaksın yine. İnşallah olmaz tabi de. İnsan hareketli görünce nasıl mutlu oluyor
Canım ilk sayfada yazan bilgilerini verirmisinSağol canım tabi ki ekle ilk çocuğum kısmetse
Evet doktorumda 1hafta sonra Whatsapp tan yaz sonucu göndereyim dedi. İyi haberlerimiz gelsin inşallahBende bu sabah kan verdim ikili test13 temmuz sonuç çıkacak yazıyor
Aralıklı oruçla çok iyi kilo veliyor gerçekten doğumdan sonra da zayıflamak İçin motive edelim birbirimizi en iyisiYa 65 olsam sukredecegim benbenim baya kilom vardı ya on kilo vermiştim bir on kilom daha kalmıştı ki hamile olduğumu öğrendim... Diyrtisyenle veremiyorum ben. Burxuya gidiyordum bir kilo verdim ancak kendim yaptım iki ayda on kilo verdim... Aralikli.oruc ve Leslie çok iyi verdirdi bana bakalım tekrar doğumdan sonra döneceğim sahalara
Kesinlikle bence de birbirimize destek olarak çok iyi verebilirizAralıklı oruçla çok iyi kilo veliyor gerçekten doğumdan sonra da zayıflamak İçin motive edelim birbirimizi en iyisi
Progestan Fitil ne kadar devam edecek sordun mu.Benimki dün dedi son 3 gün vur progestan dex . Cumartesi tam 12 hafta olacak . Coraspin ve progestan vajinal devam
Merhaba.. 2 adet yatmadan önce almanız faydalı olacaktırKizlar merhaba, ben bugun itibariyle 11+0 dayim ve benim kusmalarim artti sanki. Bulanti ve kusma hali sinirlerimi felc etti adeta. Bulanti ilacini teke dusurmustum, sizce tekrar 2’ye cikarmali miyim? Doktorum bana birakiyor nasil iyi hissedersen dedi.
Zencefilli cayi da birakmistim ne zamandir twkrar basliycam. Ama havuc salatalik artik yoywmiyorum onlar da kusturuyor. Ne yiyecegimi saairdim artik.
Yogurt sut vs hak getire asla yoyemiyorum. Faydali yedigim tek sey yok galiba. Uzuluyorum.
Cok teşekkür ederim beni dusundugun icin cok sulur hersey iyi gidiyor keseyide kalp atisinida duyduk bur sorun yokBallilokumm canım ne yaptın merak ediyorum
Canım nasil oldun simdi?Kizlar bugün tansiyonum yükseldi 14 de dayandı neredeyse oksdar kötü oldumki hem baş ağrısı kalbimin hızlı hızlı çarpıntısı bide ilaçlardan dolayı olan baş dönmesi mahvetti beni sadece kahvaltıda peynir ve zeytin yemiştim biraz tuzlu olarak onun dışında yemedim bisey bukadar erkenmi çıkıyor tansiyon daha önce deneyimi olanlar neler yapiyirdunuz (birseyi yola koyuyorum başka birsey çıkıyor☹☹bu arada annemde yüksek tansiyon hastasiydi acaba ondan kaynaklı olabilirmi erkenden cikmasi)
Bnm de tiroid ilacı yazıldı. Fazla çalısıyormus ama içmesem mi midem bulanıyo ilaç içmekten nerden cıktı bu tiroid yoktu normalde. Hamileyken değişiyor sanırımBana bugün troid ilacı başlandı, magnezyum, demir ilaclari da, 12. Haftadayim
Çok şükür canım hadi hayırlısıCok teşekkür ederim beni dusundugun icin cok sulur hersey iyi gidiyor keseyide kalp atisinida duyduk bur sorun yokmemleketteydim surekli bir yerlerde olunca bide bizim ufaklik asiri hareketli pek ilgilenemiyorim telefonla yeni gördüm mesajini kusura bakma lutfen
Birsey demediProgestan Fitil ne kadar devam edecek sordun mu.
Benimki çıktı sonuçEvet doktorumda 1hafta sonra Whatsapp tan yaz sonucu göndereyim dedi. İyi haberlerimiz gelsin inşallah
Bnm de tiroid ilacı yazıldı. Fazla çalısıyormus ama içmesem mi midem bulanıyo ilaç içmekten nerden cıktı bu tiroid yoktu normalde. Hamileyken değişiyor sanırım
Ben bu ilaci kürtajdan sonra kullanmıştım. Demir ilaci. Ac karnina evet ama gece yatmadan ac karnina da alabiliyorsun.sut urunleriyle arasina iki üç saat koymak gerekiyormus.Eki Görüntüle 3095556
Dün doktor bu ilaca başlattı bugün sabahtan başladım ama icemiyorum ya aç karna yazıyor.ama yutamıyorum. küçük bı ekmeğin içine koyup yutuyorum.Bu ilacı kullanan varmi
Doktor gerek gorduyse mutlaka kullan canim.duzensiz tiroidin bebekte zararlari cok. 10 yildir kullaniyorum.Bnm de tiroid ilacı yazıldı. Fazla çalısıyormus ama içmesem mi midem bulanıyo ilaç içmekten nerden cıktı bu tiroid yoktu normalde. Hamileyken değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?