2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok şükür minik iyiymiş ama seni korkutmuş biraz. Yara için birşey yaptimi peki birdaha olursa korkacaksın yine. İnşallah olmaz tabi de. İnsan hareketli görünce nasıl mutlu oluyor
Doğumdan sonraya kaldı malesef hamileyken bişey yapilmiyormus
Sağol canım tabi ki ekle ilk çocuğum kısmetse
Canım ilk sayfada yazan bilgilerini verirmisin

Aralıklı oruçla çok iyi kilo veliyor gerçekten doğumdan sonra da zayıflamak İçin motive edelim birbirimizi en iyisi

Bende bugün muayneye gittim. 10+4 tü, 11+1 çıktı.
Doktor kese rahim ile birleşmek üzere dedi. Düşük tehlikesi azalacak artık dedi.
Magnezyum ve imom devam, Progestan fitil 1 hafta sonra bırakacağım.
Yüksek ihtimalle erkek gibi ama fitili bıraktıktan sonra netleşir dedi. Bazen kızlarda hormonlardan dolayı nob büyük görünebiliyor dedi…
Plasentayı gösterdi oluşmuş. Kalbi gibi atıyordu, kan pompalıyordu. Şahane birşeydi..
Sağlıkla elimize almakta nasip olur inş

Kizlar merhaba, ben bugun itibariyle 11+0 dayim ve benim kusmalarim artti sanki. Bulanti ve kusma hali sinirlerimi felc etti adeta. Bulanti ilacini teke dusurmustum, sizce tekrar 2’ye cikarmali miyim? Doktorum bana birakiyor nasil iyi hissedersen dedi.
Zencefilli cayi da birakmistim ne zamandir twkrar basliycam. Ama havuc salatalik artik yoywmiyorum onlar da kusturuyor. Ne yiyecegimi saairdim artik.
Yogurt sut vs hak getire asla yoyemiyorum. Faydali yedigim tek sey yok galiba. Uzuluyorum.

Merhaba.. 2 adet yatmadan önce almanız faydalı olacaktır

Sevgili Ocak ayı anneleri Hepinizi canı gönülden selamlıyorum..Güzel süreçlerin bizi beklediğine inanıyorum Ben de 14haftalığım. Burayı yeni keşfettim.. Gayet güzel, faydalı bir alan olmuş.. Bu süreci müsait oldukça beraber atlatmak adına mesleğimin EBE olduğunu, aktif doğumlar yaptırdığımı ve bütün bilgi-tecrübelerimi sizlerle, aynı kaderi aynı zamanlarla yaşadığım değerli annelerle paylaşmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.. Sizlerden de duyacağım bir çok bilgi olduğuna da inanıyorum Bilgilerimizi birleştirerek güzel pozitif aylar geçireceğiz inşallah.. Herşeyden önce hepimiz adına bu her anı eşsiz güzel mucizeyi yaşadığımız için mutluluk duyuyorum

Ballilokumm canım ne yaptın merak ediyorum
Cok teşekkür ederim beni dusundugun icin cok sulur hersey iyi gidiyor keseyide kalp atisinida duyduk bur sorun yok memleketteydim surekli bir yerlerde olunca bide bizim ufaklik asiri hareketli pek ilgilenemiyorim telefonla yeni gördüm mesajini kusura bakma lutfen

Canım nasil oldun simdi?
Anneminde oyle gecti gebeligi gebelikte tanıştı tansiyonla malesef ki kaldı ona hatıra kardesimden. Son aylarda yükseliyor ama erken gibi sanki doktoruna bir daniş erkenden. Annemin yasi 37 idi kardeşimi dogurdugunda oda etken tabi. Senin yasin kacti?
Takip et duzenli ölç bu arada. Bakalım devam edecek mi belki o snlik olmustur

Çok şükür canım hadi hayırlısı

Kızlar günaydın. Dün ikili test verdim bugün sonuc çıktı anlayan var mı?ultrasonda hersey iyi

Eklentiler

• Screenshot_20220708-090423_Chrome.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 86
Bnm de tiroid ilacı yazıldı. Fazla çalısıyormus ama içmesem mi midem bulanıyo ilaç içmekten nerden cıktı bu tiroid yoktu normalde. Hamileyken değişiyor sanırım
Eki Görüntüle 3095556
Dün doktor bu ilaca başlattı bugün sabahtan başladım ama icemiyorum ya aç karna yazıyor.ama yutamıyorum. küçük bı ekmeğin içine koyup yutuyorum.Bu ilacı kullanan varmi
Ben bu ilaci kürtajdan sonra kullanmıştım. Demir ilaci. Ac karnina evet ama gece yatmadan ac karnina da alabiliyorsun.sut urunleriyle arasina iki üç saat koymak gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…