- 18 Nisan 2021
- 14.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.499
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.081
Ay çok geçmiş olsun, neyseki bebek iyi. Yara için ne dedi?Kızlar ben yine acile gittimsabah kanamam oldu apar topar gittim bebek iyiydi çok şükür rahim ağzında yara varmis o yapar dedi doktor çok korktum ama bebeğimi görünce içim rahatladı
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçecek bugünlerKızlar ben yine acile gittimsabah kanamam oldu apar topar gittim bebek iyiydi çok şükür rahim ağzında yara varmis o yapar dedi doktor çok korktum ama bebeğimi görünce içim rahatladı
Canım bozma moralini benim tam beş tane kanama alanım vardı.. her Mehmet beyden çıktığımda ölebilir kalbi durabilir, plasenta ayrılabilir diye çıkıyordum... Şükür şu an üç yaşında l. Moral ve dinlenmek çok önemli. Kendini sakin üzme bak ben pazartesi kendimi mahvettim hala kasilmalarim var... Bebeklerimiz için güçlü durmak zorundayız. Onlar her şeyi hissediyorKizlar yine mutsuz döndüm doktordan.Doktorun artik rahatlayabilirsin dedigi gunleri gorebilecek miyim ben
İyi haberler, kalp atışı iyi, buyuklugu tam haftasiyla uyumluymus.10 hafta 3.12 cm.5 gündür aktif kanamanın olmamasi iyi dedi.
Bir de ilk defa hareket ettigini gördüm iki eliyle yüzünü ovusturuyordu
Kötü haber kanama alanlarım artmis .ustte vardı altta da olusmus . İlk resimde siyah alan da görünen kanama alani beni biraz korkuttu dedi doktor. Plasentaya zarar verebilir plasenta ayrilirsa siddetli kanaman olur zaten dedi.doktora 12. Haftaya gelip rahatlasam artik dedi. Hayir yolumuz uzun 20. Haftalara kadar rahim sekli bozuklugundan kaynaklanan risk devam edecek dedi.
Bol istiharat igne ve progestan devam baska yapacak birşey yokmus.
canim 13/8 normal tansiyon , belkide progestandan kaynaklı oldu. benimde kullanırken öyleydim yerde mi gökte belli değildi. Kolumu kaldıramıyordum. Ondandır belkideHmm anladım 13 -8 ama 14 olmaya çok az kalmıştı olcmedim bidaha. Bende 3 öğün Protestan hap kullanıyorum onuda almıştım mahvetti beni zaten baş dönmesi yapıyor bende çok
Esinizin basi sag olsun, sizin de tabi. Allah geride kalanlara, digacak olanlara saglikla uzun onurler versin..Kızlar eşimin babasıda vefat etti teyzesiyle arasında tam 1 ay var bebeğimi evden tam iki kişi bebeğimi göremeyecek
Çok geçmiş olsun peki yara için bişey dedi mi öyle duracakmıymış?Kızlar ben yine acile gittimsabah kanamam oldu apar topar gittim bebek iyiydi çok şükür rahim ağzında yara varmis o yapar dedi doktor çok korktum ama bebeğimi görünce içim rahatladı
Al işteSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı kocaman olmuş sıpa ellerini yüzüne koymuş oynuyordu.Vee şok, erkek olabilir dedi bu kontrolde ne yapacağımı şaşırdım çıkıntı gördü ama ne kız diyebiliyorum ne de erkek dedi
Benim tansiyonum dusuk, 8/4,7/4,9/5. 10 olunca iyi oluyorum. Hamilelikte dusuk tansiyon iyi ama, doktorlar dert etmiyor ve dusuk olmasini seviyolar.Kizlar bugün tansiyonum yükseldi 14 de dayandı neredeyse oksdar kötü oldumki hem baş ağrısı kalbimin hızlı hızlı çarpıntısı bide ilaçlardan dolayı olan baş dönmesi mahvetti beni sadece kahvaltıda peynir ve zeytin yemiştim biraz tuzlu olarak onun dışında yemedim bisey bukadar erkenmi çıkıyor tansiyon daha önce deneyimi olanlar neler yapiyirdunuz (birseyi yola koyuyorum başka birsey çıkıyor☹☹bu arada annemde yüksek tansiyon hastasiydi acaba ondan kaynaklı olabilirmi erkenden cikmasi)
Teşekkür ederim canımAy şimdi gördüm rahim ici yara varmiş canım cok geçmis olsun benim gözlerde gitti galiba
Ay çok geçmiş olsun, neyseki bebek iyi. Yara için ne dedi?
İnşallah herşey yolunda gider canım bak bebişin ne kadar büyümüşKizlar yine mutsuz döndüm doktordan.Doktorun artik rahatlayabilirsin dedigi gunleri gorebilecek miyim ben
İyi haberler, kalp atışı iyi, buyuklugu tam haftasiyla uyumluymus.10 hafta 3.12 cm.5 gündür aktif kanamanın olmamasi iyi dedi.
Kötü haber kanama alanlarım artmis .ustte vardı altta da olusmus . İlk resimde siyah alan da görünen kanama alani beni biraz korkuttu dedi doktor. Plasentaya zarar verebilir plasenta ayrilirsa siddetli kanaman olur zaten dedi.doktora 12. Haftaya gelip rahatlasam artik dedi. Hayir yolumuz uzun 20. Haftalara kadar rahim sekli bozuklugundan kaynaklanan risk devam edecek dedi.
Hayırlı olsun canım ekliyorum listeyeSelam kızlar nasipse benim de oğlum olacakmış 13+3 de öğrendik çok şükür
Hamilelikte yara için bişey yapamayız dedi mecburen doğum sonrasına kaldı ama anlamaliydim çünkü çok rahatsızlık veriyor yanma batma vardı demek yaradan kaynakliymisÇok geçmiş olsun peki yara için bişey dedi mi öyle duracakmıymış?
Bak şimdi o doktor olarak sana net eksi artı her şeyi söylemek zorunda sonra neden demedin olmasın diye, sen zaten bu şekil olayı yüzünden tedbirli ilerlemen gerektiğini biliyorsun evet kanama alanı can sıkıcı ama dur bakalım böyle böyle devam etmez diye bişey yok, insanların kanama alanı aktif kanama ile gayet sağlıklı çocuğu oluyor senin neden bebiş azimle tutunup ilerlemesin ki. Bu işte ilk senin inançlı olup yüksek moral ile devam etmen lazım. Kendini ferahlat istediği kadar risk olsun bu bebek senin nasibinse bak gör nasıl da ilerleyecek yeter ki sen de bebek de sağlıklı olun, bebek sağlıkla doğduğu gibi sağlıklı da bir bebek olsun biz en hayırlısı için dua edelimKizlar yine mutsuz döndüm doktordan.Doktorun artik rahatlayabilirsin dedigi gunleri gorebilecek miyim ben
Evet duyduğum kadarı ile leke, yanma, kaşınma yapabiliyormuş bebeğe zararı olmasın da ne yapalım dayanılır mecburTeşekkür ederim canım
İnşallah herşey yolunda gider canım bak bebişin ne kadar büyümüş
Hayırlı olsun canım ekliyorum listeye
Hamilelikte yara için bişey yapamayız dedi mecburen doğum sonrasına kaldı ama anlamaliydim çünkü çok rahatsızlık veriyor yanma batma vardı demek yaradan kaynakliymis
Aynen yine kıpır kıpır di minik elleri ayakları Allahım her gördüğümde kendimden geçiyorumEvet duyduğum kadarı ile leke, yanma, kaşınma yapabiliyormuş bebeğe zararı olmasın da ne yapalım dayanılır mecbur
Çok sağol canımÇok şükür canım gözün aydın
Ay inşallah canım ya. Heyecanlı 1ay bizi bekliyorSevindim canim hayırlısı olsun hakkın da iki oglandan sonra
Benim en son ayaklarını uzunca uzatmış uyuyordu milim oynamadıAynen yine kıpır kıpır di minik elleri ayakları Allahım her gördüğümde kendimden geçiyorum
Göründün mu canımBenimde hem tiroid icin dahiliyeye hem de kadin doguma randevum var. İnsallah tiroid degerlerim daha iyi olmustur
İnşallah canım ya .giderken mutluydum hatta oglumu da götürdüm.Canım bozma moralini benim tam beş tane kanama alanım vardı.. her Mehmet beyden çıktığımda ölebilir kalbi durabilir, plasenta ayrılabilir diye çıkıyordum... Şükür şu an üç yaşında l. Moral ve dinlenmek çok önemli. Kendini sakin üzme bak ben pazartesi kendimi mahvettim hala kasilmalarim var... Bebeklerimiz için güçlü durmak zorundayız. Onlar her şeyi hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?