2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar yine mutsuz döndüm doktordan.Doktorun artik rahatlayabilirsin dedigi gunleri gorebilecek miyim ben
İyi haberler, kalp atışı iyi, buyuklugu tam haftasiyla uyumluymus.10 hafta 3.12 cm.5 gündür aktif kanamanın olmamasi iyi dedi.
Bir de ilk defa hareket ettigini gördüm iki eliyle yüzünü ovusturuyordu
Kötü haber kanama alanlarım artmis .ustte vardı altta da olusmus . İlk resimde siyah alan da görünen kanama alani beni biraz korkuttu dedi doktor. Plasentaya zarar verebilir plasenta ayrilirsa siddetli kanaman olur zaten dedi.doktora 12. Haftaya gelip rahatlasam artik dedi. Hayir yolumuz uzun 20. Haftalara kadar rahim sekli bozuklugundan kaynaklanan risk devam edecek dedi.
Bol istiharat igne ve progestan devam baska yapacak birşey yokmus.

Eklentiler

• IMG_20220707_145830.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220707_150908.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 63
Canım bozma moralini benim tam beş tane kanama alanım vardı.. her Mehmet beyden çıktığımda ölebilir kalbi durabilir, plasenta ayrılabilir diye çıkıyordum... Şükür şu an üç yaşında l. Moral ve dinlenmek çok önemli. Kendini sakin üzme bak ben pazartesi kendimi mahvettim hala kasilmalarim var... Bebeklerimiz için güçlü durmak zorundayız. Onlar her şeyi hissediyor

Hmm anladım 13 -8 ama 14 olmaya çok az kalmıştı olcmedim bidaha. Bende 3 öğün Protestan hap kullanıyorum onuda almıştım mahvetti beni zaten baş dönmesi yapıyor bende çok
canim 13/8 normal tansiyon , belkide progestandan kaynaklı oldu. benimde kullanırken öyleydim yerde mi gökte belli değildi. Kolumu kaldıramıyordum. Ondandır belkide

Kızlar ben yine acile gittim sabah kanamam oldu apar topar gittim bebek iyiydi çok şükür rahim ağzında yara varmis o yapar dedi doktor çok korktum ama bebeğimi görünce içim rahatladı
Çok geçmiş olsun peki yara için bişey dedi mi öyle duracakmıymış?

Al işte Allahım tabi şok olur bu haftaya kadar kız deyip

Benim tansiyonum dusuk, 8/4,7/4,9/5. 10 olunca iyi oluyorum. Hamilelikte dusuk tansiyon iyi ama, doktorlar dert etmiyor ve dusuk olmasini seviyolar.
Yuksek tansiyon hicbir zaman istenmez tabi. Hemen doktorunuza danisin. Gerekenleri yapsinlar tahlil tetkik vs.
Bunun yani sira, bol su icip idrara cikmaya calisin. İdrara cikmak her zaman basinci dusurur.
Gunde bir tane muz muhakkak yiyin, potasyumun da tansiyon uzerinde olumlu etkileri var.
Magnezyum durumunuz da onemli tabi, onu da duEnlemek lazim cunku onun da etkisi var tansiyonu dengelemekte.
Tuzsuz yemeye azicik azicik alismalisiniz.
Gecmis olsun

Ay şimdi gördüm rahim ici yara varmiş canım cok geçmis olsun benim gözlerde gitti galiba
Teşekkür ederim canım
Ay çok geçmiş olsun, neyseki bebek iyi. Yara için ne dedi?

İnşallah herşey yolunda gider canım bak bebişin ne kadar büyümüş
Selam kızlar nasipse benim de oğlum olacakmış 13+3 de öğrendik çok şükür
Hayırlı olsun canım ekliyorum listeye
Çok geçmiş olsun peki yara için bişey dedi mi öyle duracakmıymış?
Hamilelikte yara için bişey yapamayız dedi mecburen doğum sonrasına kaldı ama anlamaliydim çünkü çok rahatsızlık veriyor yanma batma vardı demek yaradan kaynakliymis

Bak şimdi o doktor olarak sana net eksi artı her şeyi söylemek zorunda sonra neden demedin olmasın diye, sen zaten bu şekil olayı yüzünden tedbirli ilerlemen gerektiğini biliyorsun evet kanama alanı can sıkıcı ama dur bakalım böyle böyle devam etmez diye bişey yok, insanların kanama alanı aktif kanama ile gayet sağlıklı çocuğu oluyor senin neden bebiş azimle tutunup ilerlemesin ki. Bu işte ilk senin inançlı olup yüksek moral ile devam etmen lazım. Kendini ferahlat istediği kadar risk olsun bu bebek senin nasibinse bak gör nasıl da ilerleyecek yeter ki sen de bebek de sağlıklı olun, bebek sağlıkla doğduğu gibi sağlıklı da bir bebek olsun biz en hayırlısı için dua edelim

Evet duyduğum kadarı ile leke, yanma, kaşınma yapabiliyormuş bebeğe zararı olmasın da ne yapalım dayanılır mecbur

İnşallah canım ya .giderken mutluydum hatta oglumu da götürdüm.
.sok oldum kanama alanı yok diyordu en son alttan ustten cevrelemis şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…