2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sağol canım ya ewt öyleymiş hayatımda hiç yaşamadım ilk defa yaşayınca korktum biraz. Anneminde hipertansiyon hastasiydi oyuzden bende erken çıktı galiba
Hamilelikte içerde gizli olan şeyler çıkabiliyor zaten hormonlarla. Ama baştan önlem alırsın enazindan

Cok tesekkur ederim canim.annemin yanina geldim bugun.kanama alanlarım gecinceye kadar kalkmamaya ozen göstereceğim.

Evet pozisyon çok net değildi, sağa sola döndüm pozisyonu değişsin diye biraz görür gibi oldu çıkıntı vardı pipi mi o diye bağırdım ahaha
Ahahah. Ya 1ay bekliyoruz onda da pozisyondu ufakliklarin keyfiydi sağlıklı olsunlar da bizim işimiz beklemek zaten

Amin canim ama gercekten o kafaya gelmekte cok zor. Allah daha kötüsünü gostermesin kimseye

Senin haftada ileri ve detaylı baktı ama tabi yine de doğumda bile değişen var nasibimiz artık insan hep bi acaba
Aynen detaylı baktığı için zaten bende emin gibiyim çünkü ben bile gördüm neredeyse sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Kızlar günaydınnn ben 11. haftamdayım progestan iğne kalçadan günlük vuruluyorum ama acaba ne zamana kadar kullanın dedi doktorlarınız baya her yerim mor mor gezer oldum da
Benimki dün dedi son 3 gün vur progestan dex . Cumartesi tam 12 hafta olacak . Coraspin ve progestan vajinal devam

Bende bu sabah kan verdim ikili test 13 temmuz sonuç çıkacak yazıyor

Selam kızlar duphaston kullanan var mı kaçıncı hafta bıraktınız.bu hafta gittiğim doktor bırabilirsin dedi emin olamadım ikili taramadan da vazgeçirdi gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…