2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktordan bağımsız özel laboratuvara yaptıran var mı DNA yı hangi laboratuvar lütfen yazar mısınız?
Ankara’da Denge laboratuvarı bakıyor diye biliyorum.yani onlar kanı alıyor ama yurtdışına gidiyor kan sanırım.kendileri bakmıyor sadece kan alıyor firma yurtdışına gönderiyor.arada doktor yok sadece.oraya sor istersen

Evet benim annemde yok. Benimde 2hamileligimde de hicbirsey kullanmadım çatlak sıfır. Bunda sadece kuruluğu alsın diye hindistan cevizi yağı sürüyorum genel olarak vücuduma bakalım

Evet benim annemde yok. Benimde 2hamileligimde de hicbirsey kullanmadım çatlak sıfır. Bunda sadece kuruluğu alsın diye hindistan cevizi yağı sürüyorum genel olarak vücuduma bakalım

Evet bende öyle gerildiği için aşırı kaşınıyor kaşınmasını alsın diye ara sıra hakiki zeytin yağ sürüyorum

İstanbul Avrupa yakasında var mı detaylı ultrasyon çekimi yapan hastane arkadaşlar :) bakıyorum da çok pahalı her şey gibi

Siz ankarada mi yaşıyorsunuz, 7.caddeden oyle izlenim oldu. Hangi doktora gidiyorsunuz öğrenebilir miyim?

Ben henüz yarin gidecem. Daha önce çorumdaydık hamileliğin başında en son orda gittim. Aydan biri ne gideceğim. Ya sizin doğum pakentiniz vs var mi? Muayne ücretleri cok fazla
Evet paket aldım ben.tüp bebek oldu benim 2.hamileliğim.aygül hoca tüp bebek doktoru.süreci o bildiği için ona devam etmeye karar verdim

Evet paket aldım ben.tüp bebek oldu benim 2.hamileliğim.aygül hoca tüp bebek doktoru.süreci o bildiği için ona devam etmeye karar verdim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Biz de yarin konuşacağız ama özel muayenehane olduğu için paket olmaz sanirim belki hastane icin olur biseyler. Ben ilk hamileligimde gazide bir prof. Gitmiştim o zamanda yine tayinimiz hamileliğimin ortasında ankaraya olmuştu o zaman ki doktorumda özel Muayene açmış ama oma gitmek Istemiyorm. Hepsinde illaki para temeldir ama o insani sirf para görüyor

Özel muayenehanelerde de paket oluyor.benim de önceki gebeliğimde Polat dursuna gitmiştim ozaman başkent hastanesindeydi.fiyat çok iyiydi.o da özele geçti.bi akrabam ona gitti hastanelerle anlaşıyorlar paket oluyor yine.senin tercih ettiğin hastaneye göre paket ücreti oluyor.benim kanamam falan da olduğu için Polat hocaya gitmedim.rapor falan gerektiğinde hastane doktoru verebiliyor muayenehanede veremiyorlar bunları da düşünüp tüp bebek doktoruma devam etmeye karar verdim

Ankarada özel muaynehanesi olan doktorlarda paket yapıyorlar artık. anlaşmalı oldukları hastaneler var doğumu da orada yaptırıyorlar. Ben doktorun muaynehanesine gidiyorum ve paket yaptırdık.

Ben emin olamayıp biraz araştırmıştım çoğu aradıgım yer artık yurtdışına değil istanbulda oldugunu söylediler. İkili tarama testim güzel çıktı şükürler olsun birde herhangi bir tedavi durumu da olmadıgı ıcın dusunmeyı bırakmaya karar verdım. eşimde keza hiç istemiyor. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…