- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.621
Benim de yaşım size yakın ben fetal DNA yaptırdım sonra ikili de yaptırdım ikili test de çık düşük çıktı. Ben de net hatırlamıyorum 400-450 dolardı galiba ödedim. Seçenekler var bu arada biz Amerika’ya yollanmasını tercih ettikOff iyice artmis rakamlar sonucunuz geldi mi peki? Bana da doktor yastan dolayi riskin fazla çıkabilir dedi
Kaç yasindasiniz benimde yaşım 35Ben ikili taramayı hiç yaptırmadım. Benimde yaş faktörü var. Bu nedenle direk fetal dnayı tercih ettim.
Bende memlekete gidip geleyim detaylı zamanı gelmiş olur zaten bide ona gider başlarım gibi nasipseBen belki önümüzdeki ay Antalya'ya gidersem artık e bebekten alaşım var da bilemedim
Bi tane hastane çıkışı var GalatasaraylıKizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldımLC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye
12.haftada olusuyormus canım genital bölge. Erkeklerin ultrason cihazı iyiyse birde güzel pozisyonda durursa belli oluyor. Benim iki oğlumda tam 12+0 da belli olduValla ben de bunu hiç anlamıyorum 11 haftalıkken söyledi benim devletteki doktor belli oluyor erkek dedi. 12 haftalıkken özele gittim ikili için o da çok net erkek dedi. İnternetten bakıyorum 15 16 olmadan belli olmaz yazıyor ee benimkiler nasıl net konuştu bu kadar anlamadımyarın gideceğim bakalım ne durumda değişiklik var mı yok mu
Bakalim benim de ikilinin bugun ya da yarin belli olmasi lazim ne cikacak sonuc doktor ne diyecek? Kizimda 10 yil once 50000:1 cikmisti o zamanlar genctikBenim de yaşım size yakın ben fetal DNA yaptırdım sonra ikili de yaptırdım ikili test de çık düşük çıktı. Ben de net hatırlamıyorum 400-450 dolardı galiba ödedim. Seçenekler var bu arada biz Amerika’ya yollanmasını tercih ettik
İlk hamilelikte ayırt etmek zor gerçekten genelde 18 20 civarı hissediliyor. Ama benim 3.gebelik 13.haftada anladım. Oda hergun herzaman değil nadiren oluyordu ama bu hafta arttı. Ve herzaman aynı yerde aynı baloncuk patlaması gibi oluyor tecrübe olunca anlaşılıyor yani. Birde annenin kilo durumu da önemliCanım belki bağırsak hareketlerini hissediyor olabilirsin. Ben de 15. haftada hissediyorum diyordum ama şimdi 18. haftada hissettiğim ile 15. haftada hissettiğim çok farklı şeyler. Büyük ihtimalle 15. haftada aslında hissetmemişim:))) Başka bir şeymiş bebek diye düşündüğüm :)
4.haftada yazmıştı ama 7.haftamda endokrin doktorum folik asit az ve içinde iyot yok diye z-fol verdiMerhaba,kaçıncı haftadan itibaren yazdı,şuan hala kullanıyor musunuz birde acaba kutusunun resmini atabilir misiniz?
Merhaba,kaçıncı haftadan itibaren yazdı,şuan hala kullanıyor musunuz birde acaba kutusunun resmini atabilir misiniz?
Bende kaldım öğrenmeyenKızlar günaydınbugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi
Geçmiş olsun canım ya inşallah kolaylıkla geçerGünaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Çok teşekkür ederimMustafa Başbuğ’u önerdi canım.Fetal DNA yaptırmasaydım ona gidecektim ama belki ayrıntılıya giderim
Canımm çok geçmiş olsunn Allahın izniyle hic bir şey olmaz merak etme o olur bu olursa diye strese sokma kendiniTaş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Yok yok ben de öğrenemedimKızlar günaydınbugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi
Ayy gözünüz aydınKızlar hersey iyi %90 kızbaya uğraştık
Canım çok gecmiş olsun korkmana gerek yok bizim üst komşunun gelinin de böbreğinde taş çıkmıştı bir kac gun hastanede yatti sancısı oluyordu ama onun ikiz bebekti.. Geçen ay bebeklerini tam 40 haftasında dünyaya getirdi sorun yaşamadı böbrek taşından. Korkutma kendini.Taş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Aa Bana da bugün muslin örtüsü geldi ama hediye :)Kizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldımLC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye
Canım ilk gebelikse endişelenme ilk gebeliğimde bende pit pit hissederdim uzun sure hissetmezdim o haftalarda öyle oluyor ama tam hareketini hissettikten sonra bak hic durmicakBen bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?