2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben sebze yemeklerine bayılırım yemekte seçmem ama tavuktan ayri bir tiksindim nedense. Yavas yavas az az yiyorum artik.
Zeytinyagli sebze yemekleri tamda zamanı nadiren zor da olsa balik. Kırmızı et epey iyi tüketiyorum bu ara birde tarhana çorbası bayılıyorum.

Güzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
İlk hamileligimde cok tatli yiyordum oglum oldu bu hamileligimde cikolatanin fikri bile içimi bayiyor kiz sanmıştım ama yine erkek ikincide tutmadı.

Evet canim sana görüntü ve cd de verecek ozel mi yaptiracagin yer? Benim kizimda oyleydi yine ozel e aldim randevu.
Ve hatta o verdiği fotodaki bebek aynı doğuyor agiz burun tip aynisi kucagina gelecek iyi bak
Üniversite hastanesinde özel öğretim üyesi randevusu aldım canım. Özeldeki doktorum ben detaylı bakmıyorum, radyoloji servisine yönlendiriyorum dedi, ben de bir radyolog değil de kadın doğum uzmanı baksın dedim. Doçent doktor bu aldığım

Anladim canim perinatoloji uzmanına aldim bende.
Güzel haberlerle gel önemlisi o.
Oda verir bir foto bence. Incelerken ekrani görme sansin olursa bak iyice bebisine aşırı belli oluyor heryerleri o cihazda

Güzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Oncelikle gözün aydin.
Yok bence ilgisi 2.kizim olacak insallah Rabbim nasip ederse. Ilkinde tatli cok yedim bundada acı yedim turşu yedim
Sen kur baglantiyi iste

İlk hamileligimde cok tatli yiyordum oglum oldu bu hamileligimde cikolatanin fikri bile içimi bayiyor kiz sanmıştım ama yine erkek ikincide tutmadı.
Canım hayırlı olsun benim de aynen öyle oldu alışmam bile zor oldu hep kız sandım limon yedim herşeye limon sıktım ama benim de erkek etrafın tepkisi çok ilginç ama olsun canın sağolsun diyen bile var eltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsaAllah herkese hayırlısını veriyor bizim için yavrumuz hayırlı evlat biliyoruz hiç üzülmedik sağlıklı doğsun da dediksenin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu

Tarhana varda buz dolapta sakliyorum ben onu birsey olmusmudur koy tarhanasiydi Turkiyeden gelmisti birkac ay oldu atamadim onu

Yok canim ilginc tepki veren yok .Hatta ben ikinciyi kiz cok istiyordum ya herkes sagliklica dogsun deyip konuyu kapatiyor (6 ay önce düşük yapmistim)
Ama aramizdaki fark eltim yok Birde esimin ailesi baska sehirde biz benim memlekette yasiyoruz Yoksa sacma sapan yorumlar kacinilmaz. dusukten hemen sonra hamile kalmıştım biraz bekleseydiniz dedi annesi .Keske gelip ortamıza yatsaydi

Üniversiteden de randevu almayı deneyin. Bulamazsanız üniversitede hocaların ücretli muayeneleri var, normal özel doktorlar gibi değil fiyatı uygun onu deneyebilirsiniz. Benim eylem planım bu şekilde
Üniversiteye de baktım ama o bölümde doktor yoktu malesef

Pittik canım senin sonuç çıktı mı?
Evet dr sonuç normal diye mesaj attı, kız olduğu belgelendi . Ekstra bir şey söylemedi, perşembe günü randevuyu bekliyorum. Senin sonucun benden önce çıkmıştı diye hatırlıyorum, normal demişti dimi. Zaten ayrıntılı zamanı da yaklaştı. 3 haftaya kadar onu da görünce daha rahat oluruz

Kızlar belki bazılarınız hatırlar buraya yazmıştım kasık ağrım var, sertlesme var karnımda sancı gibi bi his var diye. Bugün dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış sizinde sikayetiniz olursa ihmal etmeyin diye yazıyorum. Aksef 500 ve purinol yazdı bunlari hamileliginde kullanan oldu mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…