- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.501
Ben sebze yemeklerine bayılırım yemekte seçmem ama tavuktan ayri bir tiksindim nedense. Yavas yavas az az yiyorum artik.Merhaba , siz hangi et urunleri yiyorsun yada yemek cesitleri? Dun tavuk yemeye calistim 3/4 yiyebildim ama o kadar cok tiksiniyorum ki bittiremedim. Zorla yiyoyurum protein acisinda bebege gitsin diye, bir de yumurta var onu da zorla yiyorum omlet seklinde. Ama konu aksama ne pisirsem olunca cok zorlaniyorum belki tavsiyeleriniz vardir kizlar yemekler konusunda :)
Ayyy mutlaka bizede yaz olur muKızlar nasılsınızyarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım
Kuzu detaylı ultrason bu sarı sarı renkli ultrason oluyor dimiAyyy mutlaka bizede yaz olur muherseyini detayli incelicek sizde göreceksiniz cok heyecanlii
Evet canim sana görüntü ve cd de verecek ozel mi yaptiracagin yer? Benim kizimda oyleydi yine ozel e aldim randevu.Kuzu detaylı ultrason bu sarı sarı renkli ultrason oluyor dimi
İlk hamileligimde cok tatli yiyordum oglum oldu bu hamileligimde cikolatanin fikri bile içimi bayiyor kiz sanmıştım ama yine erkekGüzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Üniversite hastanesinde özel öğretim üyesi randevusu aldım canım. Özeldeki doktorum ben detaylı bakmıyorum, radyoloji servisine yönlendiriyorum dedi, ben de bir radyolog değil de kadın doğum uzmanı baksın dedim. Doçent doktor bu aldığımEvet canim sana görüntü ve cd de verecek ozel mi yaptiracagin yer? Benim kizimda oyleydi yine ozel e aldim randevu.
Ve hatta o verdiği fotodaki bebek aynı doğuyor agiz burun tip aynisi kucagina gelecek iyi bak
Anladim canim perinatoloji uzmanına aldim bende.Üniversite hastanesinde özel öğretim üyesi randevusu aldım canım. Özeldeki doktorum ben detaylı bakmıyorum, radyoloji servisine yönlendiriyorum dedi, ben de bir radyolog değil de kadın doğum uzmanı baksın dedim. Doçent doktor bu aldığım
Oncelikle gözün aydin.Güzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
4 tane biontech var çok şükür hiç hasta olmadımBiontech aşısı olmayı düşünen var mı? Dr um bana olmalısın, hamilelikten bağışıklığınız düşük dedi ama olasım yok, sizler???
Canım hayırlı olsun benim de aynen öyle oldu alışmam bile zor oldu hep kız sandım limon yedim herşeye limon sıktım ama benim de erkek etrafın tepkisi çok ilginç ama olsun canın sağolsun diyen bile varİlk hamileligimde cok tatli yiyordum oglum oldu bu hamileligimde cikolatanin fikri bile içimi bayiyor kiz sanmıştım ama yine erkekikincide tutmadı.
Tarhana varda buz dolapta sakliyorum ben onu birsey olmusmudur koy tarhanasiydi Turkiyeden gelmisti birkac ay olduBen sebze yemeklerine bayılırım yemekte seçmem ama tavuktan ayri bir tiksindim nedense. Yavas yavas az az yiyorum artik.
Zeytinyagli sebze yemekleri tamda zamanı nadiren zor da olsa balik. Kırmızı et epey iyi tüketiyorum bu ara birde tarhana çorbası bayılıyorum.
Yok canim ilginc tepki veren yok .Hatta ben ikinciyi kiz cok istiyordum ya herkes sagliklica dogsun deyip konuyu kapatiyor (6 ay önce düşük yapmistim)Canım hayırlı olsun benim de aynen öyle oldu alışmam bile zor oldu hep kız sandım limon yedim herşeye limon sıktım ama benim de erkek etrafın tepkisi çok ilginç ama olsun canın sağolsun diyen bile vareltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsa Allah herkese hayırlısını veriyor bizim için yavrumuz hayırlı evlat biliyoruz hiç üzülmedik sağlıklı doğsun da dedik senin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu
Üniversiteye de baktım ama o bölümde doktor yoktu malesefÜniversiteden de randevu almayı deneyin. Bulamazsanız üniversitede hocaların ücretli muayeneleri var, normal özel doktorlar gibi değil fiyatı uygun onu deneyebilirsiniz. Benim eylem planım bu şekilde
Evet dr sonuç normal diye mesaj attı, kız olduğu belgelendi . Ekstra bir şey söylemedi, perşembe günü randevuyu bekliyorum. Senin sonucun benden önce çıkmıştı diye hatırlıyorum, normal demişti dimi. Zaten ayrıntılı zamanı da yaklaştı. 3 haftaya kadar onu da görünce daha rahat oluruzPittik canım senin sonuç çıktı mı?
Toz un tarhanasi ise bisey olmaz.yogurtlu donuk bisey dondurucuda ise de olmaz bir bak tadinaTarhana varda buz dolapta sakliyorum ben onu birsey olmusmudur koy tarhanasiydi Turkiyeden gelmisti birkac ay olduatamadim onu
Güzel haberler ile gel inşallah. Biz sonradan gelenlerin detaylı ultrasonuna var daha :))Kızlar nasılsınızyarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım
Sagol bir bakarim. Yaz sonu ailemde yanima gelen olursa onlar sag olsun gettirirler yanlarinda cok severim o corbayiToz un tarhanasi ise bisey olmaz.yogurtlu donuk bisey dondurucuda ise de olmaz bir bak tadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?