2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bugün doktora gittim 10+4 haftası ile uyumlu çıktı herşey yolunda şükür ve benim gördüğüm çentiğe göre bence %80 kız dedi 🤭🤭🤭bu arada 12. Hafta memlekette olacağım ama ben 2li test için kan vermeyeceğim dönüşte ense burun ölçümü yapacak bende durumlar bu 😍
Ya canım çok sevindim benim oğlanı da 12. Haftada da söylemişti ve doğru çıkmıştı ☺️♥️

Ben de yaptirmadim canim gecen muayenede ense ve buruna bakti şükür sıkıntı yok dedi ama olsa da aldırmam diye tarama testlerini yaptırmamıstım
Ben de vermeyeceğim zaten memlekette olacağım gelince daha 13 veya 14. Hafta olur ense burnun bakılır gerisi de nasip artık 🤲🏻💜

Kızlar bugün doktora gittim 10+4 haftası ile uyumlu çıktı herşey yolunda şükür ve benim gördüğüm çentiğe göre bence %80 kız dedi 🤭🤭🤭bu arada 12. Hafta memlekette olacağım ama ben 2li test için kan vermeyeceğim dönüşte ense burun ölçümü yapacak bende durumlar bu 😍
Aha kız geliyooo😍🥹

Tatlı anneler ben galiba grip oluyorum😔 hapşırık, burun akıntısı göz yasarması falan var ne yapsam ki acaba ne iyi gelir.
Ben böyle durumlarda hemen ıhlamur tarçın kaynatıp içine bal koyup içiyorum canım bana faydası oluyor. Bazen elma limon da ekliyorum. C vitamini bol tüketebilirsin. Ihlamurun zararı yok diye biliyorum ama yine de bi araştır istersen 😇 çok geçmiş olsun 🌸

Valla canim ilk gunden beri eksi yedim tatlı olarak dün ilk kez 1 cay kaşığı nutella yedim ama kilolarca limon yemisimdir. Doktorum gecen muayenede erkek dedi. Bence o eksi tatlı tutmuyomus😂
Tabi canım bilimsel bir kanıtı yok. Bizimkisi hayal kurmak artık 🤭hayırlısı olsun bakalım.☺️

Maşallah her şey yolunda devam etsin inşallah canım 😍 sen galiba erkek hissediyordun genelde anne hisseder derler ama istisnalar da var tabi 🤭 ben mesela kızımda hissediyordum bunda da yine kız istiyordum ama içim hep erkek bu diyordu 🙈

Maşallah her şey yolunda devam etsin inşallah canım 😍 sen galiba erkek hissediyordun genelde anne hisseder derler ama istisnalar da var tabi 🤭 ben mesela kızımda hissediyordum bunda da yine kız istiyordum ama içim hep erkek bu diyordu 🙈
Bilmiyorum bana etrafım hep erkek olunca erkek gibi geliyordu hoş hala da olabilir bence çünkü çok erken 😍

Kızlar selam ben de bugün gittim doktora kıpır kıpırdı bebiş zar zor görüntü aldı doktor, eliyle ayağını falan tutuyordu 😍😍. 11+5 olmuş. Doktor ense, burun ölçtü kemikleri çok iyi dedi ikili taramaya gerek yok sonra üçlü test yaparız dedi. Bant da bebekten uzaktaymış herhangi bir sıkıntı oluşturmuyor dedi.Ama içim içimi yedi tabi gidene kadar. Cinsiyet tahmini yapmadı yaa çok merak ediyorum.

Kızlar bugün alttan sancım var bayağı vuruyor aranızda böyle olan doktora görünen oldu mu endişelenmeye başlıyorum 🥺

Back
X