2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Guatr hastası olan hamile anneler bilgi paylaşımı rica ediyorum. Tahlil sonuclarım çıktı TSH değerimi ilk defa bu kadar yüksek görüyorum moralim çok bozuldu ya 🥺biliyorsunuz düşük tehdidi oluşturuyor.zaten düşük riskim var değerleri görünce yıkıldım. Bı bakar mısınız siz de bu kadar farklılık var mı diye . Doktoru aradım 1 de çıkmış 😣

Eklentiler

• IMG_20220701_150947.webp
    IMG_20220701_150947.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220701_150929.webp
    IMG_20220701_150929.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220701_150912.webp
    IMG_20220701_150912.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 46
Guatr hastası olan hamile anneler bilgi paylaşımı rica ediyorum. Tahlil sonuclarım çıktı TSH değerimi ilk defa bu kadar yüksek görüyorum moralim çok bozuldu ya 🥺biliyorsunuz düşük tehdidi oluşturuyor.zaten düşük riskim var değerleri görünce yıkıldım. Bı bakar mısınız siz de bu kadar farklılık var mı diye . Doktoru aradım 1 de çıkmış 😣
Ilaç verir yüksekse bisey olmaz ama seyi merak ettim ilk hamile kalınca yapilan teste normaldi sonradan mi yükseldi ?

Ilaç verir yüksekse bisey olmaz ama seyi merak ettim ilk hamile kalınca yapilan teste normaldi sonradan mi yükseldi ?
Biraz olması gerekenden çok az düşüktu o yüzden 125 den 100 e düşürdük sonrada 6gun 100 1 gün 75 kullandım.10 gün sonra gel demişti kanamalardan dolayı 18 gün sonra gidebildim. bu kadar afaki bir fark yoktu

Valla canim ilk gunden beri eksi yedim tatlı olarak dün ilk kez 1 cay kaşığı nutella yedim ama kilolarca limon yemisimdir. Doktorum gecen muayenede erkek dedi. Bence o eksi tatlı tutmuyomus😂
Kesin tutmuyor 2oglumda da turşuyu büyük bidonla yedim mesela. Tatlı aşırı severim hiçbir hamileligimde tatlıyı istemedim. Bunda hiçbir şey istemiyorum bakalım ne olacak 😅

Tamam benim bugün 10+4 kız bence dedi bakalım bir sonraki temmuz 24 randevu 😂
Maşallah canım ya gözün aydın vardır doktorunda bir bildiği yoksa neden söylesin. Sağlıkla gelsin inşallah darisi başımıza Perşembe günü gideceğim bende doğum günümde 12+0 olacak inşallah gösterir bizim minikte 😍

Güzelim hic kimseyle görüşmedim covid olacagini hiic sanmam öyle siddetli de degil. Bizim ev geceleri serin oluyo cam açık uyudum bi de dus almıştım ondan oldu galiba ya
Geçmiş olsun canım havalar çok değişik beni de 2 gece sıtma tuttu. Bazı günler ishal gibi karnım ağrıyor bazı günler iyiyim. Müstakil evim yerler soğuk hala çok terliksiz gezince oluyor birde

İlacının dozunu yükseltmeli baya yükselmiş. Benim doktorum 2.65e bile yüksek hala deyip ilacın dozunu yükseltti. Bebek büyüdükçe yükselteceğiz dedi. Seninde yükseltir ama kısa zamanda dönüş yapsa iyi olur. Ben vatsaptan iletişim halindeyim devamli doktorumla

Kalp atımı hızlı olursa kız derler bende bilmiyorum da. Bende doktora sorcam hatta bu gidişimde gostermezse 😅
Bir kere söylemişti 170 li bişey demişti sınır ne bilmiyorum ama evet onu bende duymuştum ama yine de garantici gitmek için bayram sonrası randevuma kadar hiç tahmin duymamış gibi devam edeceğim 😂

Biraz olması gerekenden çok az düşüktu o yüzden 125 den 100 e düşürdük sonrada 6gun 100 1 gün 75 kullandım.10 gün sonra gel demişti kanamalardan dolayı 18 gün sonra gidebildim. bu kadar afaki bir fark yoktu
İlk değerin kaçtı ilaç kullanınca kaça düştü peki? Yani bundan önceki 2 degerin nasıldı

Ben bu konuda sıkıntılı değilim ama sen hangisine ulaşmak için uğraştın bence hemen ulaş ki ona göre net bişey söylesin senin de aklın rahat etsin

Bir kere söylemişti 170 li bişey demişti sınır ne bilmiyorum ama evet onu bende duymuştum ama yine de garantici gitmek için bayram sonrası randevuma kadar hiç tahmin duymamış gibi devam edeceğim 😂
140ustu kız diyorlar birkaç tanıdığım da tescilledi bunu. Ben hiç hatırlamıyorum oğlanları kaçtı kalp atımı 😅 farketmiyordu cinsiyet hiç ama bunda birde kızım olsun istiyorum sağlıkla oyuzden soracağım doktora 😄

İlacının dozunu yükseltmeli baya yükselmiş. Benim doktorum 2.65e bile yüksek hala deyip ilacın dozunu yükseltti. Bebek büyüdükçe yükselteceğiz dedi. Seninde yükseltir ama kısa zamanda dönüş yapsa iyi olur. Ben vatsaptan iletişim halindeyim devamli doktorumla
Gebelerde 2.5 altında olmalı benimki 7 olunca çok endişelendim .sizde bilirsiniz bebekte zeka geriliği ve düşük riski yapıyor. Başka doktora ulaştım.6gun 100 1 gün 125 olarak guncelledik bir hafta sonra tekrar gorusucez. Hamileliğin ilk üç ayında değerler çok önemli bir ay da ha çok dikkat etmeniz gerekiyor dedi. Düşük riski yapıyormuş ama zeka geriligi için çok daha yüksek değerler de olur için rahat etsin dedi.

İlk değerin kaçtı ilaç kullanınca kaça düştü peki? Yani bundan önceki 2 degerin nasıldı
Canım 10 Haziran'da 0.80 deydi .ilaç fazla gelmiş diye dozu düşürdük 7ye çıkmış şok oldum 10 yıldır takip ediyorum önceki hamileliğim dahil ilk defa böyle birşey yaşadım.cok korktum ama doktor içimi rahatlattı ,ayarlamayla düzene sokariz zeka geriliği yapmaz onun için daha yüksek değerlerde oluyor dedi çok şükür.ilk üç ay önemli dikkat et dedi. Aslında çok dikkat etmistim

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-01-18-44-30-540_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-07-01-18-44-30-540_com.android.chrome.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
Gebelerde 2.5 altında olmalı benimki 7 olunca çok endişelendim .sizde bilirsiniz bebekte zeka geriliği ve düşük riski yapıyor. Başka doktora ulaştım.6gun 100 1 gün 125 olarak guncelledik bir hafta sonra tekrar gorusucez. Hamileliğin ilk üç ayında değerler çok önemli bir ay da ha çok dikkat etmeniz gerekiyor dedi. Düşük riski yapıyormuş ama zeka geriligi için çok daha yüksek değerler de olur için rahat etsin dedi.
İyi hadi canım sevindim düşer şimdi korkma. Senin yüksekmiş baya. Ben 3gün 75 4gün 50 kullanıyorum

Ben bu konuda sıkıntılı değilim ama sen hangisine ulaşmak için uğraştın bence hemen ulaş ki ona göre net bişey söylesin senin de aklın rahat etsin
Endokrin uğur Alp Göksu takip ediyor ilk hamileligimdede o takip ediyordu.doktor cikti dediler.bizim burda endokrin yok biliyorsun. Burda bi dahiliyeciye ulaştım artık.

Back
X