2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sağol aydınlandım gereksiz şeyleri hastaneye götürüp kirletmek istemiyodum

O kadar ayrıntılı giydirmiyorlar canım, sen odada giydir istersen. Ben öyle yapacağım, odada bir kat daha giydireceğim.

O artık şans işi ama sancının gelmesi de kötü bir şey değil aslında, bebek için sağlıklı bir durum. Doğacağını anlıyor

Günaydınnnn ben birinci trımestıra döndüm kızlar hiçbir şey yiyemiyorum bu ara karın ağrısı da başladı.
Bende henüz göğüs pompası almadım lazım olursa o an eşime aldırırım diye düşündüm çünkü manuelleri yapamam gibi elektrikli de lazım olursa hastane tipi kiralarım herkes onları övüyor.
Benim hastane çantam bebeğim için hazır kendimi hazırlayamadım

Pembesacli Rapunzel canim ne yaptın. Iyi misin. Tamsiyonun nasil
Benim tansiyon bı değişik ya ben anlamıyorum evde her gün ölçüyorum 11 i aşmıyor doktorda 13, 14 çıkıyor doktor kızıyor. Heyecan yapıyorum hocam galiba buraya gelince dedim en son çünkü kaydediyorum tansiyonu sürekli sıkıntı yok. Olabilir dedi
Şeker de düşmüş çok şükür protein filan da baktı hiç bir sıkıntı yok şimdilik dedi bakalım siz napiyosunuz canımlar iyi misiniz

Çok şükür en azından evinize döndünüz canım inşallah bal kız da bir an önce emer toparlar kendini sen de içini ferah tut güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…