Onlara istediklerini verdim

sabah kahvaltı yaptım öyle olunca iyi oldu. Ağrı için habire parol istiyorum en azından kesiyor
Okumaya çalışıyorum genelde etiketli olduklarımı enazından yada alıntılananları. Gece hiç uyumadım 5dk bile. Önceki geceden de 1 saatlik uykum vardı halbuki. 2 saatte bir sağım yapmaya çabaladım baya hassaslaştı acıyor uçlarım elle yapmama rağmen. Annemler çıktı yola gümüş kapak da getirecekler. İnşallah çözeriz tahriş olmadan. Azönce aradım bebeğimin kan sonuçlarını öğreneyim diye ama Dr lar geç visit yapıyormuş hafta sonu olduğundan hemşire de söyleyemiyorum. Çaçeronluk yaptım bide emme reflexi olan bi bebek emzirme deneyemez miyiz dedim biraz göğüslerime uyarı olur diye. Kilosu iyi enjektörden de güzel emiyor dedi 11.30da gelin deneyelim dedi. Eşim diyor parmak uçlarına iyi bak gerçekten morluk var mı, he dedim tam adamı renkler ve ben

ayak parmakları hep mürekkep içinde ona mor demeleri çok saçma geldi bize, özel hastane olsa yoğunbakım parası için tutuyor dersin. Hoş buralarda döner sermayelerine alıyor o paraları sonuçta ama bilemiyorum tabi ciddi bir şey var mı, bahane mi. Öğreneceğiz. Ama lütfen gelsin koynuma artık hiç çıkartmıyım