2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kiz kelle paça zararlı mı ben en başından beri sürekli içiyorum🤣
Ya sorma ben normalde isminden bile midem bulanır. 5 ayliktim bir tanıdık yapti 2 tabak yedim. Ama bu ara yine canim istiyor. Sarimsaksiz tuzsuz nerede bulabilirim acaba. Bide urfada farkli yapiyorlar içerisinde mumbar ve karnini börek gibi yapıp hepsini birlikte pişiriyorlar.
Esim yediğinde 2 gun soyleniyordum paça yemişsin kokuyorsun diye normalde.
Sanirim cocikim de pacaci olacak.

ay kızlar bana yardım edin
en başından beri aynı doktora gidiyorum keseyi bile beraber gördük. memnundum ama çok içime de sinmiyor gibiydi burada da anlatıyordum zaten. ama şimdi gönlüme göre bir doktor buldum sanırım son anda😍 görüşmedim ama instagram profilinden yaklaşımının tam bana göre olduğunu anladım. canım doktorum semra özer bile takip ediyor kendisini😂 bu yüzden iyi anlaşacağımıza eminim diye düşünüyorum. ilk fırsatta gidip görüşücem. şimdi kendi doktorumu nasıl terkedicem ya ne dicem ona bişeyler söyleyin😬 ay niye böyleyim bilmiyorum çok utanıyorum🙈

Ya sorma ben normalde isminden bile midem bulanır. 5 ayliktim bir tanıdık yapti 2 tabak yedim. Ama bu ara yine canim istiyor. Sarimsaksiz tuzsuz nerede bulabilirim acaba. Bide urfada farkli yapiyorlar içerisinde mumbar ve karnini börek gibi yapıp hepsini birlikte pişiriyorlar.
Esim yediğinde 2 gun soyleniyordum paça yemişsin kokuyorsun diye normalde.
Sanirim cocikim de pacaci olacak.
oralarda çok güzel yapıyorlar ya beyran da vardır😍

Benim gibi son dakikalara kalanlar varsa isimli hastane çıkışı için cok bekledim ama isim hala yok bizim. O yuzden bir tane de beyaz set olsun dedim. Bu Ürünü sipariş ettim. Az once geldi. Resmen dokusuna kalitesine yumuşaklığı bayıldım. Bu kadar iyi birsey beklemiyordum bu fiyata. Almayan varsa oneri olsrak bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20221224-143053_Trendyol.webp
    Screenshot_20221224-143053_Trendyol.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 79
Onlara istediklerini verdim 😈☢️☣️🌬️ sabah kahvaltı yaptım öyle olunca iyi oldu. Ağrı için habire parol istiyorum en azından kesiyor

Okumaya çalışıyorum genelde etiketli olduklarımı enazından yada alıntılananları. Gece hiç uyumadım 5dk bile. Önceki geceden de 1 saatlik uykum vardı halbuki. 2 saatte bir sağım yapmaya çabaladım baya hassaslaştı acıyor uçlarım elle yapmama rağmen. Annemler çıktı yola gümüş kapak da getirecekler. İnşallah çözeriz tahriş olmadan. Azönce aradım bebeğimin kan sonuçlarını öğreneyim diye ama Dr lar geç visit yapıyormuş hafta sonu olduğundan hemşire de söyleyemiyorum. Çaçeronluk yaptım bide emme reflexi olan bi bebek emzirme deneyemez miyiz dedim biraz göğüslerime uyarı olur diye. Kilosu iyi enjektörden de güzel emiyor dedi 11.30da gelin deneyelim dedi. Eşim diyor parmak uçlarına iyi bak gerçekten morluk var mı, he dedim tam adamı renkler ve ben🥴 ayak parmakları hep mürekkep içinde ona mor demeleri çok saçma geldi bize, özel hastane olsa yoğunbakım parası için tutuyor dersin. Hoş buralarda döner sermayelerine alıyor o paraları sonuçta ama bilemiyorum tabi ciddi bir şey var mı, bahane mi. Öğreneceğiz. Ama lütfen gelsin koynuma artık hiç çıkartmıyım🥺
Queenimmm nasılsın canım emzirdin mi balkızı?
Gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah minnoşunu 💕❤️ Bir an önce yanına gelsin inşallah. Devlet hastaneleri sabır sınavı gibi ama sen bunu da atlatırsın kadın anam benim 👍

Benim gibi son dakikalara kalanlar varsa isimli hastane çıkışı için cok bekledim ama isim hala yok bizim. O yuzden bir tane de beyaz set olsun dedim. Bu Ürünü sipariş ettim. Az once geldi. Resmen dokusuna kalitesine yumuşaklığı bayıldım. Bu kadar iyi birsey beklemiyordum bu fiyata. Almayan varsa oneri olsrak bırakıyorum.
ben😂 1 tane 10’lu 1 tane de 5’li hastane çıkışım var. Onun dışında tulumlar var 10 tane kadar. birkaç tane alt üst takım var. başka hastane çıkışı lazım olur mu daha alayım mı acaba

Bende aldim bu markadan onu vericem hastaneye cok begenmedim ama fena da degil kan lekesi falan olursa diye bunu veriyim dedim
Ben içiyorum nolcak ki😬 kelle paça işkembe 🤤
Sakatatin kani bozucu etkisi var ya kuzu ondan zararli sanirim

Kızlar merhabalar bugün 32 haftalık kontrolüm oldu. Bebeğim kilosu ile ilgili birşey takıldı kafama şuan 1880 gr 42 cm dedi doktor. Ama şöyle bişey duymuştum artık alsa alsa 1 kg alır gibi bu dönemden sonrası için yani 🙈 sizlerde durumlar nasıl birde kansızlık arttığı için kan serumu verdi oda maşallah 3 bin liraymış 🙈
Duyumun doğruluğunu bilmiyorum ama kan serumu dediğiniz damardan demir serum mu? Gecen hafta tip fakultesinde ücretsiz aldim.

en başından beri aynı doktora gidiyorum keseyi bile beraber gördük. memnundum ama çok içime de sinmiyor gibiydi burada da anlatıyordum zaten. ama şimdi gönlüme göre bir doktor buldum sanırım son anda😍 görüşmedim ama instagram profilinden yaklaşımının tam bana göre olduğunu anladım. canım doktorum semra özer bile takip ediyor kendisini😂 bu yüzden iyi anlaşacağımıza eminim diye düşünüyorum. ilk fırsatta gidip görüşücem. şimdi kendi doktorumu nasıl terkedicem ya ne dicem ona bişeyler söyleyin😬 ay niye böyleyim bilmiyorum çok utanıyorum🙈
Bence msjla ayrıl en kolayı 😂😂

Gizlarrr gizlarrrr analik ne zormuş de mi 🥴
Ben gece her tuvalete kalktığımda kendime “gadın gadınnnn sen daha 5 kere tuvalete kalkmaya dayanamıyorsun bebe olunca napıcaksın” konuşması yapıp, bebek varmışçasına biraz uyumamaya direnip öyle yatıyorum. Tertemiz delirdim 😂

Bende buradan bi takım aldım gerçekten pamuğu hissettiriyor yumuşacık ve parça sayısına göre baya uygun

Bir açıklama yapmana gerek yok ki bir daha gitmemen yeterli :)

Bende aldim bu markadan onu vericem hastaneye cok begenmedim ama fena da degil kan lekesi falan olursa diye bunu veriyim dedim

Sakatatin kani bozucu etkisi var ya kuzu ondan zararli sanirim
Eldivenle onlukle bezle parca sayisini yukseltmemis. Gerekli olan seyler var sadece. Fiyatına göre ben baya ucuz alttan giydiririm diye düşünerek bunu almistim. Ondan baya iyi geldi gözüme. Normal bir tulum 250 civari su anda. Benim de bir tane daha hastane çıkışı var 10 lu. Ama sanirim bende ilk bunu verecem

yüzyüze söyleyemem zaten ağlarım🤣🤣
off mesajda ne dicem🙈😩
Bende durum.daha fena. Ayni hastanenin 3 doktoruna da gittim sırayla. İlki beni hatırlamıyordur belki ama ikincisinden baya utanıyorum. Bide odaları yan yana. Arkam donuk oturuyorum sira beklerken

Back
X